Home » Fly Drive Amerika

Fly drive Amerika

Wegen die zich mijlenver uitstrekken over besneeuwde bergen, langs steile oceaan snelwegen, door stoffige rode valleien of verborgen onder vurige herfstkleuren, een fly drive Amerika trip kan vele vormen aannemen.

Wegen die zich mijlenver uitstrekken over besneeuwde bergen, langs steile oceaan snelwegen, door stoffige rode valleien of verborgen onder vurige herfstkleuren, een fly drive Amerika trip kan vele vormen aannemen. Of je nu een voorproefje wilt van fly drive Amerika tijdens je reis naar een bepaalde plek in de VS, of begint aan een epische rit langs Route 66, er zijn genoeg keuzes om te overwegen voor een fly drive Amerika. Met een goed onderhouden wegennet, nationale parken die zijn ontworpen voor fly drive Amerika bezoekers en veilige en betrouwbare huurauto opties, is het rijden hier een plezier, vanuit Hawaii met zijn ontspannen tempo van leven en traditionele Polynesische steden, naar de stijgende monolieten van Monument Valley.

De beste fly drive Amerika aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Amerika aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Amerika

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Fly drive Amerika vakantie in de Rockies

De Amerikaanse regio Rockies, met zijn authentieke wrangler erfgoed, vruchtbare flora en fauna en de inheemse Amerikaanse geschiedenis, maakt het een van de meest intrigerende fly drive Amerika opties. Ondanks deze aantrekkingskracht zijn de wegen overal vrij rustig, wat betekent dat je zonder de drukte door de pracht van de regio kunt rijden tijdens je fly drive Amerika.De route voert je langs een aantal prominente nationale parken, waaronder Yellowstone, waar niet alleen indrukwekkende geothermische activiteiten plaatsvinden, zoals de moddervulkaan en de oude geiser, maar ook een overvloed aan dieren in het wild, waaronder wolven die in de jaren 90 opnieuw werden geïntroduceerd.Buitenactiviteiten tijdens je fly drive Amerika zijn er in overvloed in het Grand Teton National Park, waar je kunt kajakken, paardrijden of zwemmen, en op zoek kunt gaan naar wilde dieren zoals bizons, eekhoorns, zwarte beren en Amerikaanse zeearenden. In Glacier National Park word je tijdens je fly drive Amerika getrakteerd op uitzichten op saffiermeren beschermd door steile bergen terwijl je de Going To The Sun Road neemt.Buiten de nationale parken kun je een aantal mooie steden verkennen of op een boerderij verblijven. De echte Cowboy cultuur komt veel voor in Jackson, een kleine gemeenschap aan het begin van deze route. De hoofdstraat is bezaaid met salons in westerse stijl en gewelven van elandgeweien, vaak het eerste dat je ziet als je binnenrijdt. Een geweldige ervaring tijdens je fly drive Amerika.

Eilandhoppen tijdens een fly drive Amerika in Hawaï

Elk van de eilanden van Hawaii heeft iets anders te bieden als je bereid bent om weg te gaan van de grotere resorts. Een van de beste manieren om echt onder de huid van deze archipel te komen is tijdens een fly drive Amerika.De relaxte levenshouding van de Hawaïanen strekt zich uit tot hun rijgedrag, en je zult ze vaak langs de kokosnoot- en ananashokjes langs de weg zien kruipen. Koppel dit aan een bijna niet-bestaand openbaar vervoernetwerk en het wordt al snel duidelijk waarom een ​​ fly drive Amerika in Hawaii een zeer lonende ervaring kan zijn.Hawaii Big Island, het grootste en jongste van de eilanden, herbergt het Volcanoes National Park en is een van de weinige plekken waar je kunt zien hoe gesmolten lava de oceaan instroomt. Het eiland wordt gedomineerd door Mauna Kea, technisch gezien de hoogste berg ter wereld, en het bezoekerscentrum op ongeveer 2.700 meter biedt een aantal van de beste sterrenkijk locaties in de wereld.

Het relaxte eiland Maui staat bekend om zijn verblindend wit zand en de turquoise zee, maar waag je verder en je zult kleine Polynesische steden vinden waar een traditionele manier van leven nog steeds sterk is. De Road to Hana is een stille maar opmerkelijke weg voor fly drive Amerika die je langs de ruige kustlijn van het eiland brengt en eindigt op een van de oudste plaatsen in Hawaï, die nog op grote schaal te zien is.

Waarom een fly drive naar Amerika?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Amerika: Vlieg met het zuidwesten van de VS

De nationale parken van Utah en Arizona zijn gemakkelijk te combineren tijdens een fly drive Amerika van het zuidwesten. Onderweg reis je door archetypische steden in het Wilde Westen met saloons en zwaaideuren. Een fly drive Amerika in dit deel van de VS geeft inzicht in enkele van de meer obscure delen van de Amerikaanse cultuur.Las Vegas is vaak het startpunt van deze fly drive Amerika rit. Of je de stad kent door persoonlijke ervaring of de reputatie alleen, het is het waard om er een ​​paar nachten te verblijven. Ondanks zijn reputatie als gokhoofdstad van de wereld, kan het ook degenen tevredenstellen wiens interesses buiten de gokmachines en roulettetafels liggen. Er is genoeg te zien en te doen tijdens je fly drive Amerika.De nationale parken zelf bieden een ware mix van ervaringen en activiteiten. Je rijdt tijdens deze fly drive Amerika door de stoffige woestijn voordat je het Zion National Park bereikt, waar je jezelf door een diepe, groene canyon wringt die wordt beschermd door torenhoge rode rotsen.Sluit de fly drive Amerika reis af in Phoenix of Sedona, waar comfortabele accommodatie opties veel luxe bieden, die welkom is na de ietwat eenvoudige accommodatie van de nationale parken.

Aanbiedingen fly drive Amerika

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Amerika.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet