Home » Fly Drive Namibië

Fly drive Namibië

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor een fly drive Namibië, maar het is een goed idee om voorbereid te zijn en dat is waar wij om de hoek komen. We hebben jarenlange kennis over wat te zien, accommodaties, verhuur van voertuigen en alles wat je misschien wilt weten.

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor een fly drive Namibië, maar het is een goed idee om voorbereid te zijn en dat is waar wij om de hoek komen. We hebben jarenlange kennis over wat te zien, accommodaties, verhuur van voertuigen en alles wat je misschien wilt weten. Boek met gemak je vluchten, accommodaties, voertuig en kijk uit naar je welverdiende fly drive Namibië vakantie. Het plannen van reisroutes, kost wat tijd maar het is ook leuk om meer te weten te komen over het land waar je naartoe wilt reizen. We hebben alvast wat informatie over fly drive Namibië routes voor je verzameld om je te inspireren.

De beste fly drive Namibië aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Namibië aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Namibië

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive Namibië

Fly drive Namibië vakanties worden soms ‘fly drive safari’ genoemd. Hoe dan ook, of je het nu fly drive safari of fly drive Namibië noemt, dit is verreweg de beste manier om Namibië te verkennen. Op deze site bieden we verschillende routesuggesties aan voor diegenen die een fly drive Namibië willen boeken. Het zijn voorbeelden en aan de hand daarvan kun je zelf je fly drive Namibië samenstellen. Helemaal naar eigen wens. Elk mens is uniek met zijn eigen voorkeuren, dus wat we echt willen doen, is een route idee geven dat is afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Hoogtepunten fly drive Namibië

Namibië is compleet anders dan andere Afrikaanse safari bestemmingen en met een fly drive Namibië zal je dit snel ontdekken. Veel van de dieren in het wild hebben zich aangepast aan het droge woestijnlandschap, inclusief olifanten en leeuwen. Het heeft de hoogste duinen ter wereld, waar gekko’s, spinnen en kameleons met een snelle tong over het zongebakken zand slingeren. En het heeft een lange kustlijn waar je kunt kajakken met zeehonden en de skeletresten kunt zien van schepen die door dikke mist langs de kust zijn gestuurd. Onze Afrika specialisten hebben het land grondig onderzocht, van Sossusvlei tot de Skeleton Coast, en kunnen je ideeën geven voor een fly drive Namibië vakantie op maat.

Bezienswaardigheden fly drive Namibië

Namibië leent zich voor een fly drive vakantie, met goed onderhouden wegen die je toegang geven tot de zilverachtige zoutpannen van Etosha National Park, het rode-rotslandschap van Damaraland en de enorme spleet van de Fish River Canyon. Fotografen hoeven niet verder te kijken dan Dead Vlei, waar verbrande oranje duinen contrasteren met zwartgeblakerde kameeldoorn bomen en heldere blauwe luchten. Ondertussen biedt Swakopmund actievere ervaringen voor gezinnen, van quad rijden tot zand boarden.

Fly drive Namibië: ontdek het klassieke Namibië

Neem deel aan de hoogtepunten van Namibië tijdens met een fly drive Namibië autorit door het land. Je zult genieten van ervaringen zoals het beklimmen van de oranje duinen van Sossusvlei om de zon op te zien komen en ondergaan boven een zee van zand, kajakken met een kolonie zeehonden op de beschutte wateren van Pelican Point, net buiten de kustplaats Swakopmund, en noordwaarts rijden naar het dorre Damaraland, waar in de woestijn aangepaste olifanten rondzwerven en oude rotstekeningen te bewonderen zijn in Twyfelfontein. Vervolgens geniet je van een paar dagen safari in Etosha National Park, waar neushoorns, giraffen, olifanten, zebra’s en leeuwen rond de waterpoelen van het park te zien zijn. Boek een fly drive Namibië en ontdek de echte wildernis van het land.

Waarom een fly drive naar Namibië?

  • 1
  • 2
  • 3

Fly drive Namibië: een avontuurlijke safari

Deze reis maakt optimaal gebruik van de natuurgebieden in het noorden van Namibië en neemt een aantal gevarieerde en dramatische landschappen in beslag, van de rode rotswoestijn tot de gouden duinen. Op safari in Etosha National Park, heb je de mogelijkheid om zelf te rijden of op gamedrives te gaan met parkwachters die dol zijn op de dieren in het park, waaronder oryx, leeuw en giraffe. We gaan verder naar Damaraland, waar de woestijn aangepaste olifant ronddoolt, je kunt eeuwenoude rotstekeningen bewonderen in Twyfelfontein, gebeeldhouwd door stammen die duizenden jaren geleden het gebied bewoonden. Sluit je reis af met een paar nachten in Swakopmund aan de kust, geniet van vogelobservatie op Pelican Point of leer over de dieren in de duinen van een lokale natuurgids. Met een fly drive Namibië beleef je een safari op zijn best.

Fly drive Namibië: ontdek het zuiden van Namibië

Dit is een avontuurlijke fly drive Namibië rond de zuidelijke hoogtepunten van Namibië. De reis begint met een nacht in Windhoek, waar je kunt ontspannen na je internationale vlucht en misschien een maaltijd kunt nuttigen in een van de uitstekende restaurants van de stad. Na een goede nachtrust vertrek je naar de Fish River Canyon in het diepe zuiden van Namibië. De Fish River Canyon krijgt weinig bezoekers en je kunt vaak aan de top van de kloof zitten en genieten van de spectaculaire uitzichten. Vanaf hier ga je naar het westen om de spooksteden Kolmanskop en wilde paarden te verkennen bij Aus. Na een nacht in een lodge in de woestijn, ga je noordwaarts naar de beroemdste bezienswaardigheid van Namibië, de duinen bij Sossusvlei. Je kunt een duin beklimmen in Sossusvlei, de Sesriem Canyon verkennen en genieten van prachtige zonsondergangen over de woestijn. Een ontspannen rit door het berglandschap neemt je mee uit de woestijn en hoog in het Naukluft gebergte. Een laatste rit tijdens je fly drive Namibië brengt je terug naar Windhoek, waar je je internationale vlucht terug neemt.

Aanbiedingen fly drive Namibië

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Namibië.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet