Home » Fly Drive Peloponnesos

Fly drive Peloponnesos

Een Fly Drive Peloponnesos brengt je naar het meest zuidelijke deel van Griekenland, de eilanden niet meegeteld. Ooit was Peloponnesos ook een eiland.

Beleef de Griekse historie tijdens een Fly Drive Peloponnesos

Een Fly Drive Peloponnesos brengt je naar het meest zuidelijke deel van Griekenland, de eilanden niet meegeteld. Ooit was Peloponnesos ook een eiland. Door de veranderingen van het landschap in dit gebied is het weer herenigd met het vasteland. Het land bestaat uit gebergtes en ruwe rotsgebieden. Er heerst een heerlijk mediterraan klimaat langs de kustlijn.

Een Fly Drive Peloponnesos staat gelijk aan een heerlijk vakantiegevoel! Kom tot rust in dit prachtige natuurgebied.

De beste fly drive Peloponnesos aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Peloponnesos aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Peloponnesos

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een Fly Drive Peloponnesos

Griekse muziek, heerlijke geuren en kleuren, hoge bergen en de ontdekking van eeuwenoude schatten en mythes, dat is wat je kunt verwachten van een Fly Drive Peloponnesos. Tijdens de reis kom je langs steden als Tolo en Kalamata, kustplaatsjes en historische centra. Bezoek het Oude Korinthe, Olympia en het Epidaurus Amfitheater. Peloponnesos staat bekend om de heerlijke wijnen die worden gemaak in Nemea, de wijnstreek. In ieder restaurant kun je de heerlijke wijnen proberen. De gastronomie in deze regio is uitmuntend. Ervaar het allemaal tijdens een Fly Drive Peloponnesos!

Tolo

Tolo is een typische vakantiebestemming in het noorden van Peloponnesos. Een prima startpunt van je Fly Drive Peloponnesos en van hieruit kun je verschillende gebieden ontdekken. Vanaf Tolo reis je eenvoudig naar Nemea en Athene. Neem wel even de tijd om de stad te ontdekken. Een dagje relaxen aan het strand is natuurlijk geen slecht begin van een Fly Drive Peloponnesos! De komende dagen zul je druk zijn met het ontdekken van de regio en verschillende bezichtigingen.

Bezoek Kalamata tijdens de Fly Drive Peloponnesos

De hoofdstad Kalamata is een gezellige stad waar je van alles kunt doen. Er is van alles te bezichtigen. Het historische gedeelte is erg bijzonder. Hier vind je de oude vesting Kastro en nog veel meer culturele hoogtepuntjes. Bezoek het treinenkerkhof in het stradspark, wandel langs de boulevard langs de gezellige terrassen en barren en neem een moment voor jezelf op het strand. Kalamata is een levendige stad, ervaar de gastvrijheid van de Grieken!

De oude stad Korinthe

De oude stad Korinthe wil je absoluut niet missen tijdens je Fly Drive Peloponnesos. Deze oude stad staat vol historische gebouwen. Ontdek de Romeinse monumenten. De Dorische tempel van Apollo, gebouwd in de 6e eeuw voor Christus, is het belangrijkste monument. Er zijn ruïnes van een oud Theater en in het museum kun je veel oude voorwerpen aanschouwen. Ontdek de overblijfselen van fonteinen en eeuwenoude stadsmuren. De muren lopen nog steeds helemaal door tot aan zee, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt.

Waarom een fly drive naar Peloponnesos?

  • 1
  • 2
  • 3

Olympia

Een stad die over de hele wereld bekend is, Olympia. Jij hebt de kans om de historie te ontdekken, een Fly Drive Peloponnesos brengt je naar deze bijzondere locatie. Het oude Olympia is de plaats waar de Olympische Spelen zijn begonnen. Hier werden altijd al spelen georganiseerd voor de Griekse bevolking, in 1896 zijn de eerste internationale Olympische Spelen georganiseerd. Vanaf dit jaar werden de Spelen iedere 4 jaar weer gehouden, tot op de dag van vandaag. De Prythaneion, de plaats van huldiging, is nog steeds te bezichtigen. Ook de Heraion tempel en de Tempel van Zeus staan er nog steeds. Het stadion zelf en de leerschool, al deze ruïnes bestaan al eeuwenlang. Om een compleet beeld te krijgen van de historie van de stad kun je een bezoek brengen aan het museum. Ontdek alles over de geschiedenis van de Olympische Spelen tijdens de Fly Drive Peloponnesos!

Kies een Fly Drive Peloponnesos rondreis uit het aanbod

Verschillende aanbieders hebben een Fly Drive Peloponnesos reis voor je in elkaar gezet. Welke reis jij wilt ervaren is aan jou! Bekijk het aanbod van de verschillende aanbieders eenvoudig in ons overzicht en boek je reis online. Nieuwsgierig naar andere Griekse regio’s? Kijk dan eens naar de rest van de beschikbare reizen, zoals een Fly Drive Kreta rondreis!

Sparta

Een andere bekende stad uit de oudheid is Sparta. Ook hier vind je allerlei ruïnes van historische gebouwen. De meeste overblijfselen zijn van bouwwerken die er al stonden voor onze moderne jaartelling begon. Het heiligdom van Artemis Orthia uit de 6e eeuw voor Christus, het Leonidas graf uit de 5e eeuw voor Christus. Het mistras kasteel dateert uit 1249 en is net zo indrukwekkend. Dit kasteel vind je in de Byzantijnse stad Mistras, gelegen op 5 kilometer van Sparta. Neem de huurauto van de Fly Drive Peloponnesos mee op sleeptouw en bezoek ook deze indrukwekkende stad. De kerk van Pantanassa, de kathedraal Agios Dimitrios en de Agi Theodori kerk zijn nog maar een kleine greep van alle kerken en kathedralen die je in deze stad kunt bezoeken. Waan je in het verleden en beleef de geschiedenis van de oude Grieken.

Aanbiedingen fly drive Peloponnesos

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Peloponnesos.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet