Home » Fly Drive Ibiza

Fly drive Ibiza

Het eiland Ibiza is onderdeel van Spanje. Het is een populaire vakantiebestemming bij jongeren dankzij het bruisende nachtleven. Op Ibiza is van alles te beleven, zowel voor jong en oud. Het gebied verleent zich uitstekend voor een Fly Drive Ibiza, je kunt het hele eiland eenvoudig berijden met de auto.

Een Fly Drive Ibiza naar de parel van het zuiden

Het eiland Ibiza is onderdeel van Spanje. Het is een populaire vakantiebestemming bij jongeren dankzij het bruisende nachtleven. Op Ibiza is van alles te beleven, zowel voor jong en oud. Het gebied verleent zich uitstekend voor een Fly Drive Ibiza, je kunt het hele eiland eenvoudig berijden met de auto. Het is niet zo groot en de bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Ben jij van plan om het eiland te gaan bezoeken en wil je alles ervaren dat het vakantieoord te bieden heeft?

Kies dan voor een Fly Drive Ibiza!

De beste fly drive Ibiza aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Ibiza aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Ibiza

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Reis met de Fly Drive Ibiza naar Ibiza-stad

De levendige hoofdstad van het eiland heet Eivissa, bij ons beter bekend als Ibiza-stad. De stad bestaat uit allemaal verschillende wijken met een eigen stijl. Het historische centrum ligt op een heuvel en is omringd door muren. Het oude centrum heet Dalt Vila, een van de best bewaarde nederzettingen uit de oudheid. Het is niet voor niets dat dit plaatsje een plek heeft gekregen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De hoofdstad mag je absoluut niet overslaan tijdens een Fly Drive Ibiza bezoek aan het magische eiland. Zeker in de zomermaanden is het een indrukwekkende hoofdstad.

Sant Josep de sa Talaia

De oude stad Sant Josep de sa Talaia is voornamelijk bekend dankzij de oude Romeinse begraafplaatsen die je er treft. Een Fly Drive Ibiza brengt je erheen. Deze begraafplaatsen zijn zeer indrukwekkend. De Romeinse bouwstijl haal je er meteen uit, het lijken wel ruïnes. De nederzetting heet Ses Países de Cala d’Hort. Naast de begraafplaatsen vind je er ook middeleeuwse kerken zoals de Sant Jordi de ses Salines en de Sant Agustí des Vedra. Ontdek met de Fly Drive Ibiza ook de spetterende dansers van Bal Pagés, een volksdansgroep die de authentieke volksdans van de stad laten zien. Dit in combinatie met een hapje en een drankje maken dat je de stad niet snel zal vergeten!

Santa Eulària des Riu

In de stad Santa Eulãria stroom de enige rivier van Ibiza: de Santa Eulària des Riu. De haven met dezelfde naam is vernoemd naar deze rivier en bij de haven is van alles te beleven, dit ontdek je tijdens een Fly Drive Ibiza. Er worden twee grote hippie-markten georganiseerd waar altijd veel toeristen te vinden zijn. Je komt altijd met iets leuks thuis van deze markten! Er is ook een golfbaan en een boulevard met een prachtig strand. Ontdek verschillende historische gebouwen zoals de verdedigingstorens en de oude molens.

Uitgaansleven

Ibiza staat niet voor niets bekend om het uitgaansleven, dit is waar het eiland van leeft! Reis langs de clubs met een Fly Drive Ibiza. De club-scene is er enorm. Mensen vanuit de hele wereld komen naar het eiland om de unieke uitgaanservaring te beleven. Ieder jaar reizen de beroemde dj’s weer af naar het eiland waar ze draaien in bekende clubs als Pacha en Club Eden. Ook Nederlandse dj’s zijn er vaak te vinden. Ben je eenmaal in Ibiza, dan mag je dit eigenlijk niet missen. Bezoek een van de grootse feesten die iedere avond te bezoeken zijn.

Waarom een fly drive naar Ibiza?

  • 1
  • 2
  • 3

Stranden van Ibiza

De prachtige zandstranden zijn er vrijwel overal te vinden. Met de auto van de Fly Drive Ibiza rondreis ontdek je ze allemaal. Er zijn veel verschillende stranden, naast zandstranden zijn er ook kiezelstranden. De verborgen pareltjes zijn het meest bijzonder, deze zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme. Prachtige baaitjes omringd door pijnbomen en hoge rotsen. Veel snorkelaars komen naar het eiland om op de mooiste plekken te snorkelen. In totaal is er 18 kilometer aan kust, je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen plaats is op het strand!

Es Canar

Es Canar, een plaatsje met een grote hippiemarkt. Deze markt heet Punta Arabi en het is een walhalla voor shopliefhebbers. De specialiteit op de markt zijn sieraden, deze vind je in bijna iedere kraam. Je vindt er ook kleding, schoenen en unieke kunstwerken. In de stad hangt een relaxte sfeer en overal hoor je zomerse muziek. Er is een mooi strand met zacht zand, omringd door palmen en met kristalhelder water. Het strand Cala Nova is ook een bezoekje waard, dit strand is erg populair onder surfers en er gebeurt van alles. Neem tijdens de Fly Drive Ibiza een lunch bij een van de gezellige strandtentjes en een drankje bij de vele bars.

Cap Martinet

Dé place to be als je iets betekent, Cap Martinet. Deze stad is bijzonder, proef de eigenzinnige sfeer tijdens de Fly Drive Ibiza. Je kunt er voornamelijk huizen spotten van celebrities, héle grote huizen. Adem de luxe en pracht in van de omgeving. Kijk je ogen uit en ervaar zelf hoe het is om luxueus te leven. Houd er wel rekening mee dat alles erg duur is, niet alleen de huizen. Voor een diner of een paar drankjes zul je flink moeten betalen.

Trek zeker wat dagen uit voor het ontdekken van het eiland, het is veelzijdig en er is meer te beleven dan je denkt! Geniet van het zomerse weer, de mooie omgeving en het nachtleven, met de Fly Drive Ibiza beleef je het allemaal. Een Fly Drive Ibiza is rondreis om nooit meer te vergeten!

Aanbiedingen fly drive Ibiza

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Ibiza.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet