Home » Fly Drive Andalusië

Fly drive Andalusië

Bezoek tijdens je fly drive Andalusië de grote steden Granada, Sevilla en Cordoba, gevolgd door een paar ontspannende dagen om jezelf onder te dompelen in het landelijke leven van Spanje, verblijvend in het prachtige witte dorp Arcos de la Frontera op een heuvel.

Bezoek tijdens je fly drive Andalusië de grote steden Granada, Sevilla en Cordoba, gevolgd door een paar ontspannende dagen om jezelf onder te dompelen in het landelijke leven van Spanje, verblijvend in het prachtige witte dorp Arcos de la Frontera op een heuvel. Vanuit Arcos is de wereldberoemde stad Jerez de la Frontera slechts een klein eindje rijden en de rest van de “sherry-tirangle” inclusief Cadiz en Sanlucar de la Barrameda. Deze fly drive Andalusië brengt je landinwaarts naar Ronda; een mooie en fascinerende stad op een heuveltop en de thuisbasis van de oudste arena van Spanje en tot slot Malaga, een echt mediterrane stad die over het hoofd wordt gezien door veel bezoekers die een fly drive Andalusië maken. De rit vanuit elke stad neemt je mee naar gevarieerde landschappen terwijl je een aantal van Europa’s kostbaarste schatten ontdekt, waaronder het Alhambra paleis van Granada, de grote moskee van Cordoba en het koninklijke Alcazar van Sevilla.Je fly drive Andalusië kan beginnen op elke gewenste datum en we kunnen ervoor zorgen dat je je auto ophaalt op verschillende luchthavens. Hieronder geven we je een voorbeeld van een fly drive Andalusië. De bestemmingen en planning kun je naar wens aanpassen.

De beste fly drive Andalusië aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Andalusië aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Andalusië

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Hoogtepunten fly drive Andalusië:aankomst Malaga, huur een huurauto

Nadat je je in je hotel hebt gevestigd, kun je een korte wandeling maken naar de soukachtige straten van de Alcaiceria rond de kathedraal. Hier kun je de heerlijke reeks tapas proeven die Granada biedt van bonen die met ham zijn gekookt; gehaktballen met amandel en saffraan, naar afbrokkelende plakjes manchego kaas en de beste serrano ham uit het dorp Alpujarran Trevelez. Een heerlijke start van je fly drive Andalusië.

Hoogtepunten fly drive Andalusië:begeleide stadswandeling van Granada

Neem tijdens je fly drive Andalusië deel aan een begeleide wandeling door het historische centrum van Granada door een professionele stadsgids te nemen. Je zult leren over de gevechten tussen de Moren en de Christenen toen Granada uiteindelijk werd veroverd. Kom meer te weten over de vele legendes rond de middeleeuwse barrio van de Albaicin.

Hoogtepunten fly drive Andalusië:Alhambra paleis en de Generalife tuinen

Het Alhambra Palace stond op de lijst om een ​​van de New Seven Wonders of The World te worden. Het is absoluut een prachtig complex van paleizen, zomertuinen, fonteinen en binnenplaatsen die je gezien moet hebben tijdens je fly drive Andalusië. Gebouwd tijdens de heerschappij van de califas, is elke blik in het complex een beeld van harmonie en balans met natuurlijk licht en het geluid van stromend water die de perfecte omgeving creëren voor meditatie en ontspanning; wat op dit moment de essentie was van het Moorse leven.De vroege avond is de beste tijd om rond te dwalen in de Albaicin, de middeleeuwse wijk van Granada die nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je beklimt uiteindelijk de Plaza de San Nicolas, waar lokale flamencoartiesten samenkomen om te oefenen, met uitzicht op het beroemde panoramische uitzicht op het Alhambra en met de achtergrond van de met sneeuw bedekte Sierra Nevada. Een prachtige ervaring tijdens je fly drive Andalusië.

Waarom een fly drive naar Andalusië?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Andalusië: Cordoba

In de Middeleeuwen was Cordoba de meest geavanceerde stad in heel Europa, een centrum van cultuur waar christenen, moslims en joden samen leefden in een bloeiende samenleving. Tegenwoordig is het een nogal slaperige Andalusische stad met een sobere atmosfeer, heel anders dan de passie en flamboyance van Sevilla. De straten rond de Mezquita zijn gevuld met oude bodega’s en tapasbars en een glas van de lokale sherry-achtige Montilla is een absolute must tijdens je fly drive Andalusië. De grote moskee is gebouwd om Mekka te bevechten en is een gebouw met ongelooflijke mystieke krachten. De eerste glimp binnenin is een verbazingwekkende ervaring tijdens je fly drive Andalusië. Je mond valt nog verder open wanneer je een enorme katholieke kathedraal tegenkomt die in het midden verborgen is! Rondom de Mezquita ligt de heerlijk wijk Juderia; een fascinerende plek om te verdwalen als je ronddwaalt door het smalle doolhof van straten, omzoomd door balkons met geraniums en groene, schaduwrijke pleinen. Er zijn veel dingen te ontdekken in de juderia van originele Moorse badhuizen, tot een van de slechts drie synagogen die de verdrijving van de Joden uit Spanje hebben overleefd. Geniet ervan tijdens je fly drive Andalusië.

Hoogtepunten fly drive Andalusië: Sevilla

De volgende stop tijdens je fly drive Andalusië is Sevilla. De flamboyante Andalusische hoofdstad Sevilla combineert de Moorse geschiedenis met de erfenis van de Spaanse Gouden Eeuw toen Columbus de rijkdommen uit Amerika terugbracht. De prachtige Arabische minaret “la Giralda” torent uit boven een van de grootste gotische kathedralen ter wereld en de kleurrijke Plaza de España contrasteert met de Mudejar paleizen van het Koninklijke Alcazar. Bekijk het allemaal tijdens je fly drive Andalusië. Tijdens je eerste avond in Sevilla moet je naar dé plek om flamenco te kijken in de stad. Onbewust en authentiek; hier kun je de opkomende nationale sterren zien die de kunst van flamenco in de prestigieuze lokale school leren. Een prachtige ervaring tijdens je fly drive Andalusië.

Aanbiedingen fly drive Andalusië

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Andalusië.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet