Home » Fly Drive Cuba

Fly drive Cuba

Boek een fly drive Cuba en ontdek de Cariben vol geschiedenis. Het Caribisch gebied met een twist; een geschiedenis van de communistische strijd, een samenleving van burgers die gek worden bij het geluid van bongo’s, een eclectisch beeld van koloniale gebouwen en auto’s uit de jaren 50 die door de drukke straten van de stad dwalen, pulserend op de tonen van salsamuziek.

Boek een fly drive Cuba en ontdek de Cariben vol geschiedenis. Het Caribisch gebied met een twist; een geschiedenis van de communistische strijd, een samenleving van burgers die gek worden bij het geluid van bongo’s, een eclectisch beeld van koloniale gebouwen en auto’s uit de jaren 50 die door de drukke straten van de stad dwalen, pulserend op de tonen van salsamuziek. Een fly drive Cuba vakantie gaat over zoveel meer dan je je ooit kunt voorstellen. We kennen Cuba echt van binnen en van buiten. Kies uit historische rondleidingen, spectaculaire stedentrips of ontspannende strandavonturen voor het hele gezin. Boek vandaag nog je fly drive Cuba!

De beste fly drive Cuba aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Cuba aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Cuba

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive Cuba: de kust en natuur

Cuba’s stranden en baaien zijn een must tijdens je fly drive Cuba. Als je Havana binnenstapt tijdens je vakantie in Cuba, krijg je een nostalgische wereld van klassieke auto’s, knetterende transistorradio’s en klakkende dominostenen terwijl kinderen met handgemaakt speelgoed op straat spelen. Dwaal door het platteland om paarden te vinden, ploegvelden met ossen, kruiwagens die overlopen met zelf verbouwde groenten- en bewoners in hun schommelstoel die rum op de veranda drinken. Er is genoeg te doen tijdens je fly drive Cuba: wandelen, paardrijden of rotsklimmen in nationale parken en bergketens, of ontdek honderden soorten vogels, dieren en planten in de prachtige natuurreservaten van Cuba, waaronder het UNESCO werelderfgoed in de Vinales vallei en het biosfeerreservaat van UNESCO in Cienaga de Zapata. De diversiteit aan landschappen en natuur inspireren en boeien in gelijke mate, vooral de Escambray en de beroemde Sierra Maestra bergketens zijn de moeite waard tijdens je fly drive Cuba.

Bezienswaardigheden fly drive Cuba


Neem tijdens je fly drive Cuba een ​​paar weken de tijd om echt te leven volgens het Latijns-Amerikaanse ritme van het Caribisch gebied terwijl je door het land reist en minimaal twee nachten doorbrengt op verschillende stedelijke, landelijke en strandlocaties. Muziek en dans zijn standaard in heel Cuba. Verwacht livemuziek vanuit vrijwel elke hoek in de straten van Oud Havana en ga voor unieke shows zoals het Tropicana cabaret in Havana om een echt gevoel te krijgen van de exotische dansen en ritmes van Cuba. In de populaire badplaatsen vind je meer disco’s, nachtclubs en danslessen, maar ook shows onder de sterrenhemel op onbewoonde verlaten eilanden. Van klassieke auto’s en schilferen gevels in Havana tot rustieke sigaren- en koffieplantages in Vinales en Las Terraz, een fly drive Cuba vakantie in Cuba heeft het allemaal. Sluit je fly drive Cuba af met een welverdiende strandvakantie in Varadero, absoluut de ideale manier om deze spannende tour af te ronden.

Waarom een fly drive naar Cuba?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten Fly drive Cuba: ontdek het echte Cuba

Deze vakantie in Cuba is een op maat gemaakte fly drive Cuba voor een week en dit is dus alleen onze voorgestelde route, die je uiteraard kunt aanpassen aan je interesses. Hoewel we geloven dat het veel fly drive Cuba hoogtepunten, zowel cultureel als natuurlijk, vastligt, met de nadruk op het westen van het land. Beginnend in de historische stad Havana, toeren door de stad in een van de iconische vintage auto’s, neem deel aan wat salsa, geniet van een mojito of twee op een schaduwrijk plein en ervaar het leven in Cuba tijdens je fly drive Cuba. Van stad tot platteland, je volgende stop tijdens je fly drive Cuba is de vallei en het dorp Viñales, gelegen in de kalksteenbergen van de ‘Suikerbroodberg’, met glooiende heuvels, tabaksplantages, grotten en lagunes. Verblijf in een typisch Cubaanse ‘casa particular’, neem een ​​paar dagen de tijd om de regio te voet of te paard te verkennen, dwaal door oude dorpjes in het thuisgebied van de sigarenindustrie van het land. Een zeer belangrijk aspect van Cubaanse afkomst natuurlijk.

Hoogtepunten Fly drive Cuba: ontdek het strandleven van Cuba

Witte zandstranden en turquoise wateren kenmerken de stranden van Cuba, waardoor idyllische plekjes om te zonnebaden gemakkelijk te vinden zijn tijdens je fly drive Cuba. Of het nu in populaire strandresorts, stadsoevers of bijna verlaten eilandjes is, het is moeilijk om een betere plek in de wereld te vinden om wat zonnestralen op te vangen. Het strandleven is ook erg belangrijk voor de Cubanen, en Cayo Levisa, een eiland op slechts een half uur voor de westkust, is een van de mooiste plekken om te genieten van alles wat het Caribisch gebied in Cuba te bieden heeft tijdens je fly drive Cuba. Strand, muziek, vers fruit, snorkelen, zwemmen, caféleven en natuurlijk cocktails. Dit maakt deel uit van de archipel die Ernest Hemingway beroemd heeft ontdekt als onderdeel van een vis reis en die is sindsdien niet veel veranderd. De eenvoudige, rustieke charme is nog steeds het Cuba dat de meeste mensen willen ervaren tijdens hun fly drive Cuba. En liefde. Natuurlijk.

Aanbiedingen fly drive Cuba

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Cuba.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet