Home » Fly Drive Malaga

Fly drive Malaga

Het karakteristieke Malaga is een grote stad in Zuid-Spanje. De stad wordt erg gewaardeerd door zowel de lokale bevolking als door toeristen. Een Fly Drive Malaga brengt je langs alle hoogtepunten van de stad en je hebt de mogelijkheid om dit op je eigen tempo te doen.

Ontdek de Spaanse cultuur tijdens een Fly Drive Malaga!

Het karakteristieke Malaga is een grote stad in Zuid-Spanje. De stad wordt erg gewaardeerd door zowel de lokale bevolking als door toeristen. Een Fly Drive Malaga brengt je langs alle hoogtepunten van de stad en je hebt de mogelijkheid om dit op je eigen tempo te doen. Ideaal! Natuurliefhebbers, cultuursnuivers en strand-vakantiegangers zijn hier aan het juiste adres. Alles is netjes voor je geregeld, het enige dat je hoeft te doen is het vliegtuig betreden en de huurauto in te stappen bij aankomst. De vele bezienswaardigheden van de stad zullen je versteld doen staan. Even relaxen op het strand of een drankje doen aan de promenade, een middagje shoppen in de verschillende grote winkelcentra, het valt allemaal binnen de mogelijkheden bij een Fly Drive Malaga.

De beste fly drive Malaga aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Malaga aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Malaga

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud Fly Drive Algarve

De Fly Drive Algarve rondreis brengt je langs alle hoogtepunten van de regio. In Portugal is het de meeste bezochte streek onder toeristen, het is een echt vakantiegebied. Veel mensen komen er alleen voor de prachtige stranden, wat natuurlijk heerlijk is. Toch is er nog veel meer te beleven, tijdens een Fly Drive Algarve kun je dit allemaal ontdekken! Bezoek de Praia da Marinha, dit bijzondere strand heeft al meerdere prijzen gewonnen. De kliffen en wilde natuur zorgen voor dit mooie uiterlijk. Het heldere water is populair bij snorkelaars, je kunt de onderwaterwereld goed zien! Met een bootje kun je zelfs de grotten bezoeken. De stad Silves heeft ook van alles in petto. Bezichtig Hat kasteel en de opgravingen. Een ander historisch centrum dat je niet mag missen is het centrum van Lagos. Een Fly Drive Algarve is niet compleet zonder deze plaatsen te bezoeken.

Silves

De stad Silves is een mooi stukje historie. Het kasteel ‘Castelo dos Mouros’, gelegen op een hoge bergtop, is de populairste bezienswaardigheid van de stad. Rondom het kasteel vind je allerlei opgravingen uit de 8e eeuw. Bezoek het museum ‘Municipal de Arquelógia’ en leer alles over de voorwerpen die zijn gevonden. De meeste objecten dateren uit het Stenen Tijdperk! Een ander gebouw dat zeker een bezoek waard is, is de kathedraal in het centrum. Deze dateert uit de 13e eeuw. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden te vinden in Silves, zorg dat je het niet mist! Met een Fly Drive Algarve ontdek je al het moois dat de stad te bieden heeft.

Bezoek het kuuroord tijdens de Fly Drive Algarve

Je hebt wel wat ontspanning verdiend tijdens je grote avontuur. Een Fly Drive Algarve zorgt voor een drukke planning, een bezoekje aan het kuuroord zal daarom niet ongewenst zijn! Het Caldas de Monchique kuuroord heeft heerlijke baden van bronwater, De thermen zijn 33 graden en de groene omgeving zorgt voor een serene rust. Het kuuroord ligt in de vallei van het Serra de Monchique gebergte en er zijn meerdere wandelroutes af te leggen door de natuur. Ook het dorpje zelf kun je bezoeken. Dit zorgt voor een authentieke ervaring!

Waarom een fly drive naar Malaga?

  • 1
  • 2
  • 3

De kathedraal van Malaga

De kathedraal van Malaga is een van de bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Breng tijdens je Fly Drive Malaga zeker een bezoek aan deze bijzondere kerk. De kathedraal werd rond 1500 gebouwd en het heeft 2 eeuwen geduurd om hem af te ronden. Je kunt de verschillende bouwstijlen er goed uithalen. Gotische elementen, de Barok stijl en ook de bouwstijl van de Renaissance. Het is een bijzonder geheel. Al heeft de bouw nog zo lang geduurd, hij is nog steeds niet helemaal af.

Plaza de Toros La Malague

De stierenarena is in Malaga nog steeds in gebruik. In veel delen van Spanje zijn de stierengevechten niet meer toegestaan, hier nog wel. Jaarlijks worden er grote gevechten georganiseerd. Er passen 9000 toeschouwers in de historische arena en er is nog meer te ontdekken. Er is zelfs een museum gevestigd waar je posters en kostuums uit de oudheid kunt bewonderen. Betreed de arena om een kijkje te nemen in de Spaanse cultuur. De stierenarena ligt aan de Paseo Reding. Rijd tijdens je Fly Drive Malaga even langs voor een bijzonder bezoekje.

Sluit je Fly Drive Malaga af met heerlijke tapas!

Een goede afsluiting van je Fly Drive Malaga is een bezoek aan de tapasbar. Je vindt er een op iedere hoek van de straten. De Bodega Bar El Pimpi is een van de bekendste barren. Hier hangt een authentieke sfeer en er zijn al meerdere beroemdheden langs geweest. Het bewijs ervan hangt aan de muren, foto’s van Antonio Banderas, Rafael Nadal en nog veel meer bekendheden. Zo eindig je je Fly Drive Malaga in Spaanse stijl!

Aanbiedingen fly drive Malaga

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Malaga.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet