Home » Fly Drive Canada

Fly drive Canada

Er is geen betere manier om Canada te ervaren dan tijdens een fly drive Canada vakantie; de wegen zijn rustig en gemakkelijk te berijden en nog beter, je kunt stoppen om een foto te nemen van het geweldige uitzicht wanneer je maar wilt.

Er is geen betere manier om Canada te ervaren dan tijdens een fly drive Canada vakantie; de wegen zijn rustig en gemakkelijk te berijden en nog beter, je kunt stoppen om een foto te nemen van het geweldige uitzicht wanneer je maar wilt. Met een fly drive Canada vakantie, heb je totale flexibiliteit en je routes, type hotel en auto naar wens kiezen, van een 4×4 Jeep of misschien een luxe cabriolet tot een gezinsmini.Het beste van alles is dat je je fly drive Canada vakantie kunt afstemmen op je specifieke behoeften.

We geven je graag wat inspiratie voor je fly drive Canada tour.

De beste fly drive Canada aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Canada aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Canada

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Hoogtepunten fly drive Canada: Het Noorden

Het land van eindeloze horizonnen, het land van uitersten: er is misschien nergens beter om die grote open Canadese luchten te ervaren en lange (bijna eindeloze) zomeravonden dan de Yukon. Het 18e-eeuwse goudkoortsland van Canada is nog steeds een grensgebied, aan de Arctische rand, waar meer beren dan mensen leven, en het terrein van de Dempster Highway, de enige langlaufroute in Noord-Amerika om de poolcirkel over te steken. Verken dit en het naburige Alaska op een fly drive Canada die begint en eindigt in Whitehorse. Maak een rondvluchttour over de gletsjervelden van het uitgestrekte Kluane National Park, leer over de Inuit-cultuur en (afhankelijk van het weer) zie het noorderlicht tijdens je fly drive Canada.

Hoogtepunten fly drive Canada: De Maritimes

De cultureel diverse eilanden van de Canadese Maritimes (Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island) worden vaak over het hoofd gezien door fly drive Canada reizigers. Maar met een vlucht van iets meer dan vijf uur kun je Nova Scotia’s mooie, met vuurtoren versierde, stad Lunenburg verkennen, kajakken over de hoogste getijden in het Fundy National Park of een veerboot of 13 km lange brug nemen om de ruige stranden en glooiende landbouwgronden van New Brunswick en Prince Edward Island te bereiken.

Hoogtepunten fly drive Canada: Bay of Fundy, New Brunswick

Deze nieuwe fly drive Canada reisroute, brengt rezigers naar Nova Scotia om het Cabot-parcours te rijden, een van de mooiste routes van Noord-Amerika, met de mogelijkheid om je benen te strekken op de wandelpaden van het Cape Breton Highlands National Park met veel whale watching plaatsen.

Waarom een fly drive naar Canada?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Canada: Quebec

Bekijk Quebec’s “big five” tijdens een fly drive Canada roadtrip door Québec, en de nationale parken Gaspésie en Mont Megantic. Meer dan 650 soorten gewervelde dieren, waaronder 90 soorten zoogdieren en 300 vogelsoorten, verblijven in deze zorgvuldig bewaarde gebieden, waaronder Amerikaanse elanden, zwarte beren, grijze wolven en opvallende Arctische uilen met gelen ogen. De dichte bossen die een groot deel van de grootste provincie van Canada bedekken, zijn toegankelijke plaatsen om te verkennen tijdens een fly drive Canada. De St Lawrence River is een van de weinige plaatsen in de wereld die het laatste lid van de big five, de blauwe vinvis, vaak ziet langs de kust, samen met vinvissen en bultruggen.

Hoogtepunten fly drive Canada: Ontario

Combineer een verblijf tijdens je fly drive Canada in een van de meest bruisende steden van Canada, Toronto, de gastheer van het TIFF-filmfestival in september, en een aantal coole restaurants en bars, met een rondleiding door de omliggende nationale parken. Een fly drive Canada roadtrip rond Ontario tikt echt bucketlist bezienswaardigheden van Canada aan: bezoek de grote watervallen op Niagara, wandel een deel van Canada’s oudste en langste voetpad, de Bruce Trail, duik in het Fathom Five National Marine Park, verken de ongerepte stranden van het Manitoulin-eiland van Lake Huron en kano op de door bossen omgeven waterwegen van Algonquin Provincial Park.

Hoogtepunten fly drive Canada: Newfoundland

Klaar met de Rockies, van kust tot kust gereden en de door walvissen geflankeerde snelwegen van de Saguenay en St Lawrence rivieren verkend? Overweeg vervolgens de nieuwste fly drive Canada bestemming van Canadese fly-drive specialisten: het Atlantische eiland Newfoundland. Een van de minst bekende provincies van het land is ook een van de oudste; de hoofdstad, St. John’s, is een van de oudste door de Engelse gestichte steden in Noord-Amerika, met een cultuur die 5.000 jaar teruggaat tot de vroege Noorse nederzettingen. Dit is een plaats waar ijsbergen regelmatig buiten de kust verschijnen, en waar walvissen en papegaaiduikers regelmatig opdoemen. Mis tijdens je fly drive Canada niet de kans om het Gros Morne National Park te verkennen, bekend om zijn kleine dorpjes, blote bergen en elanden en kariboes.

Aanbiedingen fly drive Canada

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Canada.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet