Home » Fly Drive Aruba

Fly drive Aruba

Aruba is een van de drie ABC eilanden in het zuiden van het Caribisch gebied, mijlen ver voor de kust van Venezuela. Aruba is een onafhankelijk land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en heeft een bevolking van ongeveer 100.000 inwoners.

Aruba is een van de drie ABC eilanden in het zuiden van het Caribisch gebied, mijlen ver voor de kust van Venezuela. Aruba is een onafhankelijk land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en heeft een bevolking van ongeveer 100.000 inwoners. Het eiland is 33 km lang en heeft een oppervlakte van ongeveer 193 vierkante kilometer. Aruba is een populaire vakantiebestemming en biedt een grote en gevarieerde keuze aan accommodaties. De hoogbouwresorts van Aruba liggen op Palm Beach, terwijl de laagbouwresorts zich op Eagle Beach bevinden. Naast de zakelijke en lokale resorts, heeft Aruba verschillende appartementencomplexen, vakantie villa’s of appartementen en timeshare verhuur op het eiland.

Genoeg om uit te kiezen voor je fly drive Aruba.

De beste fly drive Aruba aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Aruba aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Aruba

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Hoogtepunten tijdens je fly drive Aruba

Aruba staat bekend als een van de mooiste eilanden in het Caribisch gebied. Het eiland heeft verschillende mooie plekjes met geweldige landschappen om van te genieten. We bevelen je hierbij de volgende punten aan:

Hoogtepunten fly drive Aruba: de natuurlijke pool

Het natuurlijke zwembad is beschermd tegen de ruwe zee door omringende rotsen en bevindt zich in het nationale park Arikok. Deze unieke rotsformatie zorgt voor een rustige plek en wordt ook wel het verborgen zwembad van Aruba genoemd. De plaats is uitstekend om te zwemmen, snorkelen, duiken op de rotsen of gewoon om te ontspannen. Het is niet aan te raden om in het zwembad te zwemmen als de golven te hoog zijn omdat het gevaarlijk kan zijn. Om bij het natuurlijke zwembad te komen is een 4×4 voertuig nodig tijdens je fly drive Aruba.

Hoogtepunten fly drive Aruba: Baby Beach

Bezoek Baby Beach tijdens je fly drive Aruba. Het is een geweldige plek om te snorkelen. Buiten de grote ondiepe lagune is voorzichtigheid geboden vanwege sterke stroming. Zeer ondiep water, wit poederzand, en onlangs gerenoveerde faciliteiten zoals strand parasols, badkamers, etc.

Hoogtepunten fly drive Aruba: Boca Catalina

Boca Catalina is een kleine baai in het Malmok strand en zeker een bezoek waard je tijdens je fly drive Aruba. Het witte zandstrand is bereikbaar via een trap en er is voldoende parkeergelegenheid naast de hoofdweg. Het kristalheldere en rustige water maakt dit de perfecte locatie voor een privé duik- en snorkelvakantie op Aruba. Boca Catalina is een populair strand en trekt een leuke mix van lokale families en toeristen, vooral in het weekend. Ga er genieten tijdens je fly drive Aruba.

Hoogtepunten fly drive Aruba: De tunnel van liefde

De Huliba grot staat ook wel bekend als de Tunnel of Love vanwege de hartvormige opening bij de ingang. Je hebt zaklantaarns nodig om de 300 meter lange doorgang te verkennen. Deze grot bevindt zich in het Arikok National Park. Het is zeker een bezoek waard tijdens je fly drive Aruba.

Hoogtepunten fly drive Aruba: Eagle Beach

Eagle Beach is beoordeeld als een van de beste stranden ter wereld en zeker een bezoek waard tijdens je fly drive Aruba. Het is een breed uitgestrekt strand en er is voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar, evenals parasols en hutten voor schaduw en verschillende watersporten. Het is gelegen aan de overkant van enkele laagbouw hotels en flatgebouwen. Veel mensen wandelen er ’s morgens vroeg of genieten van de zonsondergang vanaf het strand. Eagle beach is ook een broedplaats voor de lederschildpad en de nesten worden vaak afgesneden en beschermd door rode en witte barrières.

Waarom een fly drive naar Aruba?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Aruba: Palm Beach

Palm Beach is het belangrijkste strand gelegen voor de meeste van de hoogbouwhotels op Aruba. Vanaf het Divi Phoenix Beach Resort en ongeveer 3 kilometer van het Marriot Aruba Resort and Casino, is Palm Beach normaal gesproken vrij druk en alle hotels bieden parasols voor hun gasten. Langs de zeezijde vindt men verschillende pieren, waarvan vele met een bar/restaurant. Deze pieren dienen ook als ophaal- en afzetpunten voor zeil- en snorkelcruises en duiktrips. Palm Beach heeft ook geplaveide looppaden tussen het hotel en het strand, wat gemakkelijke toegang tot andere hotels en delen van het strand mogelijk maakt.

Hoogtepunten fly drive Aruba: California Lighthouse

Bezoek tijdens je fly drive Aruba de California Lighthouse. De vuurtoren werd gebouwd tussen 1914 en 1916 volgens een Frans ontwerp. Het is vernoemd naar het stoomschip Californië dat in 1891 in de buurt werd verwoest. De vuurtoren, die meer dan 30 meter hoog is, is een indrukwekkend monument in het kale bijna maanachtige landschap eromheen. De locatie biedt een indrukwekkend uitzicht op de noordkust, het zandduinengebied en ook in de richting van het hooggelegen hotelgebied. Het vuurtorengebouw zelf is niet toegankelijk voor het publiek.

Hoogtepunten fly drive Aruba: goudmijn ruïnes bij Bushiribana

Tijdens je fly drive Aruba moet je zeker een bezoek brengen aan de goudmijn ruines. In 1872 bouwde de Aruba Island Gold-mining Company Ltd. een grote smelterij in Bushiribana aan de noordkust voor het goud dat werd gewonnen in Seroe Plat en zijn omgeving. Hoewel de smelterijen slechts 10 jaar in gebruik waren, was de constructie zo solide dat de indrukwekkende ruïnes er nog steeds zijn. Je kan de ruïnes tijdens je fly drive Aruba binnenwandelen en foto’s maken.

Aanbiedingen fly drive Aruba

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Aruba.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet