Home » Fly Drive Turkije

Fly drive Turkije

Kies voor een Fly Drive Turkije! Turkije kennen we allemaal als een heerlijk vakantie. Het ligt in zowel Azië als Europa en hierdoor zijn er verschillende culturen terug te vinden. Het diverse land heeft een rijke historie en is vroeger het centrum geweest van verschillende grootmachten.

Ga op avontuur tijdens een Fly Drive Turkije!

Kies voor een Fly Drive Turkije! Turkije kennen we allemaal als een heerlijk vakantie. Het ligt in zowel Azië als Europa en hierdoor zijn er verschillende culturen terug te vinden. Het diverse land heeft een rijke historie en is vroeger het centrum geweest van verschillende grootmachten. Het Ottomaanse Rijk, het Byzantijnse rijk en ga zo maar door. Allemaal waren ze hier gevestigd. De geschiedenis van deze grootmachten vind je op verschillende plekken terug. Prachtige stranden en een heerlijk klimaat, indrukwekkende gebouwen en een oogverblindend mooie natuur.

Ontdek het zelf tijdens een Fly Drive Turkije.

De beste fly drive Turkije aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Turkije aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Turkije

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van Fly Drive Turkije

Een Fly Drive Turkije brengt je langs al de kenmerken van het land. Gelegen op twee continenten maken dat het land ene bijzondere samenleving heeft. Het is een mix van allerlei invloeden. De westerse cultuur overheerst op veel locaties, toch is de Islam nog altijd de belangrijkste religie. Neem een duik in de rijke geschiedenis en wandel door een van de vele natuurgebieden. Bezoek bruisende steden als Istanbul en Bodrum of dwaal door de sprookjesachtige bergtoppen van Cappadocië. In iedere hoek bevind je jezelf in een totaal andere wereld. Leer de cultuur kennen, proef van de kruidige, Turkse gerechten en kom een dagje bij aan het strand. Een Fly Drive Turkije belooft een avontuur te worden!

Istanbul

Deze stad staat bij iedere Fly Drive Turkije reis bovenaan het lijstje. hoofdstad van Turkije. Bijzonder is dat niet alleen het land is verdeeld over twee verschillende continenten, deze stad is dat ook. Istanbul is deels Europees en deels Aziatisch. In de stad kijk je je ogen uit. Al de prachtige gebouwen, de mooie omgeving, je kunt hier wel een paar dagen voor uittrekken! Wandel langs de zeestraat Bosporus en bezichtig de oude Hamam-badhuizen.

Het Topkapi Paleis is een van de best bewaarde Ottomaanse paleizen uit de geschiedenis. Je vindt het kasteel aan het begin van de stad en je krijgt er een duidelijk beeld van de Ottomaanse geschiedenis. Eenmaal je blik geworpen op de Blauwe Moskee, dan krijg je die er niet zomaar van af. De ‘Sultan Ahmet Moskee’ is een enorme moskee die je boven de skyline van Istanbul uit ziet steken. De moskee is eigenlijk niet blauw. De hele moskee is versierd met kleurrijke, geglazuurde tegeltjes in meerdere kleuren. De blauwe tegels zitten aan de bovenzijde van de moskee, deze vallen niet zo snel op. Er zijn weinig gebouwen zo indrukwekkend als de Blauwe Moskee, hier moet je zeker een bezoekje brengen gedurende je Fly Drive Turkije.

Waarom een fly drive naar Turkije?

  • 1
  • 2
  • 3

Bezoek Bodrum tijdens de Fly Drive Turkije

Bodrum is een bekende badplaats en een populaire vakantiebestemming. Naast de heerlijke stranden, het spetterende nachtleven en de vele restaurants en barretjes heeft deze stad nog meer te bieden. Bezoek de Petrusburcht. Deze burcht met vijf torens is nu een museum met oude schatten. De burcht wordt ook wel het kasteel van Bodrum genoemd. Het ligt op een schiereiland, het schiereiland van Bodrum, voor de haven. Ooit was het de functie van de burcht om vijanden weg te houden uit de stad. Reis verder met je auto van de Fly Drive Turkije reis richting het Grieks Theater. Dit theater is nog steeds in gebruik.

Cappadocië

Een Fly Drive Turkije zorgt ervoor dat je de rotsformaties van Cappadocië kunt bezoeken. Een plaats die door veel toeristen wordt overgeslagen, het is een eindje rijden en het past niet in het plan van een strandvakantie. Deze locatie is ontzettend bijzonder en uniek. Ooit is er een vulkaan gebarsten en hierdoor is de omgeving compleet veranderd. De ontstane turfsteenblokken en zachte vulkaangesteentes zijn met de tijd versleten. Hierdoor zijn de rotsformaties ontstaan. Het natuurgebied staat vol met kegels van turfsteen. Ontdek de bijzondere grotwoningen die erin zijn gemaakt, er zijn hele dorpen ontstaan in de gebergtes. Maak een ballonrondvaart boven het gebied, je zult niet weten wat je overkomt! Dit adembenemende landschap is het perfecte einde van een ongelooflijke Fly Drive Turkije reis.

Kies jouw Fly Drive Turkije uit het aanbod!

Op zoek naar een Fly Drive Turkije die past bij jouw wensen? Wij hebben het aanbod van verschillende aanbieders voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de reizen met elkaar en kies de fly&drive reis uit die past bij jou. Een paar uurtjes vliegen en je bent al in het magische land. Ga op ontdekkingstocht en ervaar zelf hoe veelzijdig Turkije kan zijn. Een Fly Drive Turkije belooft een droomreis te worden!

Aanbiedingen fly drive Turkije

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Turkije.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet