Home » Fly Drive Frankrijk

Fly drive Frankrijk

Wil je Frankrijk ontdekken zoals nooit tevoren? Dan biedt de Fly Drive Frankrijk vakantie naar het magische land een uitkomst. Je ontdekt alles wat het land te bieden heeft. Cultuur, natuur en oudheden in vol ornaat.

Ontdek de Franse romantiek met de Fly Drive Frankrijk

Wil je Frankrijk ontdekken zoals nooit tevoren? Dan biedt de Fly Drive Frankrijk vakantie naar het magische land een uitkomst. Je ontdekt alles wat het land te bieden heeft. Cultuur, natuur en oudheden in vol ornaat. Daarbij ben je vrij om overal de lokale specialiteiten te proberen, dit betekent natuurlijk wijntjes in overvloed! Van het historische strand bekend van D-day tot bruisend Parijs. Van de vakantieoorden in het zuiden naar de prachtige bergdropjes aan de Pyreneeën. Frankrijk heeft het allemaal in huis. Daarbij ben je binnen een paar uurtjes al op je eerste bestemming, dit wil toch iedereen? Met een Fly Drive Frankrijk vakantie ervaar je het land op zijn best.

De beste fly drive Frankrijk aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Frankrijk aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Frankrijk

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Parijs, de stad van licht

Paris, de stad van liefde, de stad van licht, de stad aan de Seine. Parijs is een van de meest bekende en sprekende hoofdsteden van de wereld. Het is het hart van allerlei evenementen en festivals en er zijn honderden bezienswaardigheden te ontdekken. Trek hier zeker een paar dagen voor uit met een Fly Drive Frankrijk, Parijs mag je absoluut niet missen! Besteed een dagje in het prachtige Louvre waar je de Mona Lisa kunt aanschouwen, beklim de Eiffeltoren en kijk uit over de schoonheid van de stad. Het Panthéon, de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur zijn maar een kleine greep van de schitterende, oude gebouwen. De hele stad ademt historie en cultuur. Verblijf in een van de hotels en ontdek de stad per metro. Dit is dé highlight van de Fly Drive Frankrijk.

Ontdek Normandië tijdens een Fly Drive Frankrijk

Normandië is een gebied in het Noord-Westen van Frankrijk. Dit gebied heeft een prachtig landschap en er is veel geschiedenis te ontdekken. Bezoek zeker de oorlogsstranden, de reden dat dit gebied zo bekend is. Normandië was de plaats waar D-day plaats heeft gevonden ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, het begin van de bevrijding. Op de stranden zijn nog allerlei herinneringen te ontdekken aan deze tijd. Ontdek burchten en oude kastelen, probeer ook een lokaal wijntje.

Bretagne

Een Fly Drive Frankrijk brengt je naar Bretagne. Het meest westelijke punt van Frankrijk is Bretagne. Een prachtig gebied met een bijzonder kustlijn. De smaragdgroene zee, kleine badplaatsjes en schilderachtige rotsen geven de natuur een sprookjesachtig uiterlijk. Kom je voor een paar dagen strandvakantie of voor een actieve wandeling? In Bretagne is alles mogelijk. Ontdek de roze Granietkust in het bekende plaatsje Loquirec of bewandel de zandstranden van de Smaragdkust. Breng met de Fly Drive Frankrijk een bezoekje aan Fort La Latte, een bijzonder kasteel en het juweeltje van het schiereiland Bretagne.

Waarom een fly drive naar Frankrijk?

  • 1
  • 2
  • 3

Met de Fly Drive Frankrijk naar Centraal-Frankrijk

Het midden van Frankrijk is een gebied vol met eeuwenoude gebergtes. Hier bevinden zich verschillende oude dorpjes en ook grote steden. Het is een ideale locatie voor mooie wandelingen en liefhebbers van de natuur. Bezoek Lyon, de stad waar je terug in de tijd gaat. Bewandel smalle steegjes, geheime gangen en ontdek kleine hofjes. Bezoek de Cathédrale de Saint-Jean, een van de mooiste kerken die de stad heeft. Net buiten Lyon vind je een Walibi Park, voor wie zin heeft in een beetje snelheid en adrenaline gedurende de Fly Drive Frankrijk!

Zuid-Frankrijk

Vakantiegangers brengen graag een jaarlijks bezoekje aan Zuid-Frankrijk, zo ook met een Fly Drive Frankrijk rondreis. De kustgebieden zijn een waar vakantieoord. Het zonnetje straalt en je kunt er allerlei sportieve activiteiten doen. Geniet van de vakantiesfeer en ontdek dorpjes en steden. Geniet van een goed wijntje in Marseille en Bordeaux en maak een flinke bergwandeling in de Alpen en Pyreneeën. Het veelzijdige Zuiden heeft voor ieder wat wils. Je mag dit deel van Frankrijk zeker niet missen!

Corsica

Het eiland Corsica, ook wel bekend als klein Frankrijk, is een divers eiland. Het is groot, namelijk wel 8680 km2 groot en het ligt in de Middellandse Zee. Al hoort het eiland bij Frankrijk, men spreekt er Corsicaans en er zijn veel Italiaanse invloeden te vinden. Bezoek het Regionale Natuurpark van Corse, zoals Corsica in het Frans wordt genoemd, dit is een walhalla voor de wandelaar. De hoofdstad van het eiland is Ajaccio, de geboorteplaats van Napoleon. Je kunt tijdens een je Fly Drive Frankrijk nog veel zien van de tijd dat hij hier heeft geleefd. De tweede grote stad is Bastia. Bezoek de parochiekerk met de barokke gevel en ontdek de prachtige haven. Proef de lokale wijn en neem een gerecht vol verse zeevruchten.

Frankrijk is een land vol pracht en praal. Het is zo dichtbij maar je waant je er in een volledig andere wereld. Ideaal voor een Fly Drive Frankrijk doordat je het land het beste kunt ontdekken per auto. Vlieg rechtstreeks naar een bijzondere stad en begin je reis meteen goed! Met een Fly Drive Frankrijk zul je niets missen van het veelzijdige land.

Aanbiedingen fly drive Frankrijk

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Frankrijk.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet