Home » Fly Drive Florida

Fly drive Florida

Rijdend over de Overseas Highway, tijdens je flydrive Florida, met het kalme blauwe water van de kust van Florida dat ondertussen kabbelt, wordt het overduidelijk waarom het een goed idee om achter het stuur te zitten in de Sunshine State.

Rijdend over de Overseas Highway, tijdens je flydrive Florida, met het kalme blauwe water van de kust van Florida dat ondertussen kabbelt, wordt het overduidelijk waarom het een goed idee om achter het stuur te zitten in de Sunshine State.Het vasteland van Florida wordt verbonden door een reeks bruggen met de Keys, deze weg strekt zich uit over 113 mijl en eindigt bij het zuidelijkste punt van Amerika op het eiland Key West. Je kunt de rit gemakkelijk in één dag voltooien, maar door het rustig aan te doen heb je de tijd om de pracht van de regio Florida echt te waarderen. Van afgelegen gevangenissen in de Amerikaanse Burgeroorlog en de voormalige huizen van Tennessee Williams en Ernest Hemmingway, tot een bloeiend zeeleven dat gemakkelijk te vinden is onder beschermde ondiepe zeeën. Kortom er is genoeg te ontdekken tijdens je fly drive Florida.

De beste fly drive Florida aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Florida aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Florida

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Hoogtepunten Fly drive Florida: start in Miami

De Overseas Highway is een rit waar veel reizigers van hebben gehoord en een aanrader is voor een fly drive Florida. Het startpunt is Miami, een stad die bekend staat om zijn relaxte levensstijl, bruisende nachtleven en kleurrijke art deco gebouwen. Ga naar Miami Beach, een dunne strook land dat parallel loopt aan het vasteland langs de Atlantische kust van Florida. Hier liggen de meeste hotels langs een schoon gouden zand dat zich uitstrekt over zo’n 9 kilometer. Miami heeft een glamoureuze reputatie en terwijl South Beach aan de zuidkant van Miami Beach een trefpunt is voor jonge mensen, is de rest van de stad eigenlijk vrij rustig. Je kunt je tijd tijdens je fly drive Florida besteden aan het bekijken van de strakke architectuur in de Art Deco wijk, of naar het centrum van Miami gaan om de jachthaven van Bayside en Little Havana te verkennen. Little Havana is een kleurrijke buitenwijk van de stad, sterk beïnvloed door de grote Cubaanse bevolking die hier woont. Neem tijdens je fly drive Florida een ​​culinaire wandeltocht door het gebied en proef een aantal lokale gerechten, waaronder Piccadilly gevulde empanada en guave pastelito (gebak). Geniet van alle lekkernijen tijden je fly drive Florida.

Hoogtepunten fly drive Florida: Miami naar Islamorada in de Florida Keys

Deze fly drive Florida bestrijkt relatief korte afstanden (het duurt iets meer dan anderhalf uur om Islamorada vanuit Miami te bereiken) en daarom is het de moeite waard het te verkennen terwijl je naar het eiland afdaalt. Je kunt onderweg stoppen bij verschillende bezienswaardigheden, waarvan de eerste Florida City is.Florida City ligt op 40 minuten rijden van Miami en biedt gemakkelijke toegang tot het oostelijke deel van het Everglades National Park. Dit is een gebied met mangrovebomen en moerassen met een overvloed aan wilde dieren, waaronder alligators en flamingo’s.Hoewel het niet mogelijk is om vanuit dit deel van de Everglades een tocht met een boot te maken, kun je stoppen bij het bezoekerscentrum en langs houten promenades het park inlopen, waardoor je een goed idee van het gebied krijgt. Het is een must see tijdens je fly drive Florida.

Waarom een fly drive naar Florida?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Florida: Key Largo

Tijdens deze fly drive Florida passeer je ook Key Largo op weg naar Islamorada. Largo, het eerste en grootste eiland in de Keys Archipel, is een gebied met grote hotelketens en Kiss Me Quick winkels. Slamorada zelf is een van de compactere eilanden langs de Overseas Highway. De bijzondere winkels, kunstgalerijen en boetiekaccommodaties van deze kleine gemeenschap liggen ​​verborgen achter weelderig groen. Breng hier twee nachten door tijdens je fly drive Florida. Leuke dingen om te doen zijn onder meer een boottocht maken naar het Lignumvitae Key Botanical State Park. Het park is gelegen op een klein eiland dat in 1919 door de rijke chemicus William J. Matheson werd gekocht. Ongeveer een half uur buiten Islamorada ligt het John Pennekamp Coral Reef State Park. Het eerste onderwaterstaatspark in de VS, John Pennekamp, ​​beschermt ingewikkelde koraalrifformaties en zeeleven zoals Caribische langoesten, pijlkrabben, papegaaivissen en snappers, die je kunt spotten terwijl je snorkelt door het heldere water. Zeker doen tijdens je fly drive Florida.

Hoogtepunten fly drive Florida: Rijden van Islamorada naar Key West

Geniet van de serene zeegezichten tijdens je fly drive Florida, terwijl je doorgaat naar Key West. Het water rond de Keys is bijzonder ondiep en kalm dankzij een natuurlijk rif op ongeveer 8 kilometer uit de kust, dat fungeert als een natuurlijke barrière, waardoor het gemakkelijk is om afgelegen eilanden in de verte te herkennen.Het hoogtepunt van de Overseas Highway is de Seven Mile Bridge, die zich uitstrekt van het midden van Keys to Key West. De brug stijgt hier in een steile helling omhoog om grotere cruiseboten te laten passeren, vanwaar je de omgeving vanuit een nog hogere positie kunt bewonderen.Ga het allemaal ontdekken tijdens je fly drive Florida.

Aanbiedingen fly drive Florida

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Florida.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet