Home » Fly Drive Toscane

Fly drive Toscane

Een Fly Drive Toscane brengt je naar de prachtige stad, gelegen in Italië. De stad is erg divers. Historische steden als Pisa en Florence en heerlijke vakantieplaatsen zoals Viareggio en Orbetello liggen op je te wachten.

Ontdek Italië met een Fly Drive Toscane!

Een Fly Drive Toscane brengt je naar de prachtige stad, gelegen in Italië. De stad is erg divers. Historische steden als Pisa en Florence en heerlijke vakantieplaatsen zoals Viareggio en Orbetello liggen op je te wachten. In Toscane kom je het allemaal tegen. Met een Fly Drive Toscane rondreis kun je het hele gebied eenvoudig ontdekken. Natuurlijk zijn de zomermaanden heerlijk, maar ook in de lente en herfst is het gebied populair bij bezoekers. De wegen in Toscane zijn ideaal voor je Fly & Drive.

Ontdek de mooiste plaatsen en kies jouw ideale rondreis bij een van de aanbieders.

De beste fly drive Toscane aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Toscane aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Toscane

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Wat kun je verwachten van een Fly Drive Toscane?

Van een Fly Drive Toscane reis door dit magische landschap kun je erg veel verwachten. De kans is groot dat het weer goed is. De zachte lucht wordt aangevoerd vanuit de Tyrreense zee en de temperatuur kan, in de zomertijd, oplopen tot 30 graden Celcius. In de herfst kan het erg regenachtig zijn, houdt hier rekening mee. De temperaturen blijven wel aangenaam tot in de wintermaanden. De Fly & Drive rondreis door Toscane brengt je langs alle hoogtepunten van het land. Iedere aanbieder heeft een andere reis in petto, kijk hier van tevoren goed naar. Ontdek de Toren van Pisa in het gelijknamige plaatsje en reis met de Fly Drive Toscane door naar de stad Empoli. Van Florence naar Siena, onderweg kom je de meest indrukwekkende bezienswaardigheden tegen.

Pisa

Het kleine plaatsje Pisa is bekend door de Toren van Pisa, een Fly Drive Toscane brengt je erheen. Deze scheve toren is wereldwijd bekend. Het centrum van de stad wordt nooit genoemd, terwijl dit een grote verrassing is voor veel toeristen. De gebouwen langs de rivier zijn wonderschoon. Rivier de Arno loopt dwars door de stad. In Pisa vind je de oudste botanische tuin ter wereld, de tuin is zeker een wandeling waard! Ook is de stad een echte studentenstad. In de hele stad vind je studenten en de beroemdste leerling die ooit op de universiteit heeft gezeten is ook niet de minste: Galileo Galilei. Reis erheen tijdens de Fly Drive Toscane!

Ontdek Empoli met een Fly Drive Toscane

De stad Empoli ligt in het centrum van Toscane. Wat je absoluut niet mag overslaan is een bezoek aan een van de glasblazerijen, Empoli staat bekend om de glasindustrie en ze zijn er bijzonder goed in! Breng ook een bezoekje aan de Collegiata de Sant’Andrea. Deze kerk is gebouwd in de 11e eeuw en valt op dankzij het witte en groene marmer dat is gebruikt als bouwmaterialen. De kerk is gebouwd in Florentijns-Romeinse stijl.

Waarom een fly drive naar Toscane?

  • 1
  • 2
  • 3

Florence

Een van de meest bezochte Italiaanse steden tijdens een Fly Drive Toscane stedentrip: Florence. Een schitterende stad waar je zeker een paar dagen moet verblijven. Het kan druk zijn in de zomermaanden, maar dit maakt het niet minder indrukwekkend. Jaarlijks komen er miljoenen mensen op de stad af. Bedenkt van tevoren goed wat je wilt bezichtigen en wilt ondernemen, er is zoveel te zien dat het handig is om een plan te hebben. De Uffizi met het werk van Botticelli, de David in de Galleria dell’Accademia en het Valazzo Vecchio zijn nog maar een kleine greep van de hoogtepunten in de stad. Maak zeker ook tijd vrij voor een stadswandeling, de sfeer is zo bijzonder! Tijdens een Fly Drive Toscane is Florence een stad die niet mag worden vergeten. Geniet op een terrasje van een hapje en een drankje en kijk je ogen uit.

Siena

In het zuiden van de regio ligt de stad Siena. Deze stad staat bekend om haar Middeleeuwse centrum, wat nog in bijzonder goede staat is. Dit centrum staat, net als het centrum van Florence, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Zet de huurauto van de Fly Drive Toscane reis maar even aan de kant! Wandel door de smalle, Middeleeuwse steegjes en straten en ontdek de grootse, historische gebouwen die er al eeuwen staan. Je waant jezelf in een andere tijd. In deze stad zul je zeker je camera bij de hand moeten houden, je wilt namelijk alles vastleggen! Verken de kunststad en ontdek het Piazza Del Campo, het Palazzo Pubblico en de Santa Maria Assunta.

Eindig je Fly Drive Toscane in stijl

Je hebt alle hoogtepunten gehad en het einde van de vakantie komt in zicht. Natuurlijk kun je Toscane niet verlaten zonder van de authentieke Italiaanse vakantiesfeer te proeven. Breng een bezoekje aan het plaatsje Piombino aan de kust voor een moment van rust en gezelligheid, van hieruit heb je een directe verbinding naar het bekende eiland Elba. Ook Livorno is een havenstadje waar je even helemaal tot rust kunt komen in Italiaanse stijl. Heerlijke visgerechten staan er op je te wachten. Haal het beste uit je rondreis en boek jouw ideale Fly Drive Toscane bij een van de aanbieders.

Aanbiedingen fly drive Toscane

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Toscane.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet