Home » Fly Drive Australië

Fly drive Australië

Een Fly Drive Australië is dé manier om Australië te ontdekken. Het land van de koalabeer, kangoeroe en de Aboriginals. Een Fly Drive Australië brengt je langs een deel van het land, het gehele land of bij de hoogtepunten.

Fly Drive Australië voor een unieke beleving!

Een Fly Drive Australië is dé manier om Australië te ontdekken. Het land van de koalabeer, kangoeroe en de Aboriginals. Een Fly Drive Australië brengt je langs een deel van het land, het gehele land of bij de hoogtepunten. Welke reis je kiest is volledig aan jou. Jij kunt het land op deze manier op je eigen manier ontdekken! Australië is een groot land, het is zelfs groter dan alle landen van Europa bij elkaar. Door de grote afstanden die worden afgelegd is het ook mogelijk om een Fly Drive Australië te boeken met een camper in plaats van een auto.

Één ding is zeker, de Fly Drive Australië wordt een spektakel!

De beste fly drive Australië aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Australië aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Australië

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een Fly Drive Australië

Je hebt zelf de keuze welk deel van het land je wilt ontdekken tijdens de Fly Drive Australië reis. Het veelzijdige land is in ieder geval geschikt voor een avontuurlijke autoreis! De natuur is zeer indrukwekkend. Verken de verschillende natuurgebieden door het hele land, je vindt overal nieuwe pareltjes. Bezoek grote steden als Sydney, Melbourne, Perth en Darwin en ervaar wat deze steden zo uniek maakt. Duik in de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van het land, de Aboriginals. Woestijnen en regenwouden, gebergtes en diepe dalen, je ontdekt het allemaal tijdens een Fly Drive Australië.

Syndey

Het bekende Syndey Operagebouw staat symbool voor de stad, dit gebouw is een van de grootse gebouwen van de skyline van de stad. Een Fly Drive Australië is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan deze metropool. Het is de grootste en oudste stad van het land en ooit leefden hier Aboriginals stammen. Dit zie je nu niet meer terug door de enorme wolkenkrabber en moderne architectuur. Wandel langs de Darling Harbour, ga eens shoppen in het Harbourside Shopping Center en bezichtig de verschillende bezienswaardigheden. De Harbour Bridge, Bondi Beach en the Royal Botanic Gardens. De bruisende stad is het middelpunt van kunst, cultuur en natuurlijk van innovatieve architectuur. Zorg dat je dit niet mist tijdens de Fly Drive Australië!

Bezoek Melbourne tijdens de Fly Drive Australië

Melbourne is de hoofdstad van Australië. Deze multiculturele stad is in de 19e eeuw gesticht door kolonisten en is langzaamaan uitgegroeid tot een wereldstad. De Royal Botanic Gardens, de Melbourne Zoo en de Eureka Tower zijn zeker een bezoek waard. Bezoek de Royal Exhibition Building en aanschouw de bijzondere architectuur. Wat zo fijn is aan deze hoofdstad is de mogelijkheid om ook een middagje op het strand te vertoeven. Even bijkomen tijdens de drukte van de Fly Drive Australië.

Waarom een fly drive naar Australië?

  • 1
  • 2
  • 3

Great Barrier Reef

Het groot barrièrerif is de grootste koraalrif ter wereld. De bijzonder kleurrijke onderwaterwereld ligt op je te wachten! Het is een droom voor duikers en snorkelaars om hier een keer een duik te mogen nemen, je weet niet wat je overkomt wanneer je de kleuren van het koraal om je heen ziet. Natuurlijk is deze plek niet alleen voor duikers interessant. Je kunt ook met de boot het rif op trekken, het water is zo helder dat je alsnog heel veel kunt zien. Het Great Barrier Reef ligt vlakbij Queensland. In totaal vind je er vierhonderd koraalsoorten, vijftienhonderd verschillende vissoorten en nog duizenden weke diertjes. Het rif is zo groot dat het zelfs vanuit de ruimte te zien is! Uiteraard staat deze bijzondere onderwaterwereld ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit wil je echt niet missen tijdens de Fly Drive Australië!

National Park Ulura-Kata Tjuta

Van hippe steden naar een kleurrijke onderwaterwereld, nu weer verder naar een indrukwekkend natuurpark. Ook dit park kun je bezoeken tijdens de Fly Drive Australië rondreis. In het park vind je de typische rood gekleurde rotsen, de gehele regio staat bekend om deze rode stenen. De Uluru spring eruit. Door de hoge concentratie aan ijzer en doordat dit ijzer is gaan oxideren heeft de monoliet een intenste roestkleur gekregen. In het Ulura-Kata Tjuta Park kun je heerlijke wandelingen maken en wilde vogels spotten. Bezoek het centrum en ontdek de touringcars. Met een gids kun je erop uit trekken om de omgeving te verkennen.

Kies jouw Fly Drive Austalië!

Welk deel van Australië wil je ontdekken? Wat is je beschikbare budget en welke hoogtepunten wil je niet missen? Op basis van jouw antwoorden bepaal je welke reis je gaat maken. Wij hebben het complete aanbod alvast voor je op een rij gezet. Vergelijk de reizen en kies jouw ideale reis! Pak de koffers en vlieg in 20 uur naar het bijzondere Australië, voor je het weet ben jij in het land van je dromen. Benieuwd naar Nieuw-Zeeland? Ook in dit land is het mogelijk om een fly&drive rondreis te maken. Neem eens een kijkje bij het aanbod Fly Drive Nieuw-Zeeland reizen!

Aanbiedingen fly drive Australië

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Australië.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet