Home » Fly Drive Colombia

Fly drive Colombia

Een Fly Drive Colombia brengt je naar een van de mooiste landen in Zuid-Amerika. Het diverse land heeft een scala aan verschillende landschappen en de bevolking is ontzettend vriendelijk! Je bent er welkom. Veel mensen denken nog steeds dat Colombia niet veilig bereisbaar is, dit is niet het geval.

Beleef Zuid-Amerika met een Fly Drive Colombia

Een Fly Drive Colombia brengt je naar een van de mooiste landen in Zuid-Amerika. Het diverse land heeft een scala aan verschillende landschappen en de bevolking is ontzettend vriendelijk! Je bent er welkom. Veel mensen denken nog steeds dat Colombia niet veilig bereisbaar is, dit is niet het geval. Het land is even goed bereisbaar als ieder ander land in Zuid-Amerika. Juist doordat nog niet veel mensen het land hebben ontdekt is het een pareltje, het massatoerisme is hier nog niet te vinden! De schilderachtige stadjes, de mooie gebergtes en de junglegebieden, het is allemaal even bijzonder. Het land ligt aan zowel de Caribische als de Pacifische Oceaan.

Bezoek het land met een Fly Drive Colombia.

De beste fly drive Colombia aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Colombia aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Colombia

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

De highlights van een Fly Drive Colombia

Een Fly Drive Colombia brengt je langs de meest bijzondere plaatsen van het land. Je ontdekt niet alleen de prachtige natuur, je komt ook op historisch bekende gebieden en je verkent de grote steden. Zo kom je langs de hoofdstad Bogota, de steden Medellin en Popayan en je bezoekt San Agustin met de archeologische vondsten. Reis met de huurauto van de Fly Drive Colombia reis door naar het Nationale Park Tayrona. Dit park mag niet ontbreken tijdens je unieke reis. De Fly Drive Colombia zal je zeker versteld doen staan. Val van de ene verbazing in de andere door de schoonheid van het land. Jij kunt dit ontdekken voordat het land echt populair wordt als vakantiebestemming, zo heb je alle rust tijdens je Fly Drive Colombia reis!

Bogota

Ontdek de hoofdstad Bogota met een Fly Drive Colombia. Deze stad leent zich uitstekend voor wat gewenning aan de cultuur. De mensen zijn er open en vriendelijk en je ademt de Zuid-Amerikaanse sferen in. Er zijn verschillende bezienswaardigheden te bezichtigen die ook zeker de moeite waard zijn. Bezoek de verschillende nationale musea en kunstgalerijen, hier ontdek je de geschiedenis van het land en je maakt kennis met de kunstenaars van Zuid-Amerika. Wandel door de historische wijk Candelaria of zoek de luxe op in Zone Rosa. Beklim de Monserrate, een berg van 3000 meter hoogte en geniet van het uitzicht. Je kijkt vanaf dit punt over de gehele stad uit! Mocht je de klim liever niet willen maken, dan kun je ook met een bergtrein mee naar boven en beneden. Zet je auto van de Fly Drive Colombia reis maar even aan de kant voor deze activiteit!

Bezoek Medellin met een Fly Drive Colombia

Medellin is, naast Bogota, waarschijnlijk de bekendste stad van Colombia. In eerste instantie door Pablo Escobar en zijn drugskartel, zij waren hier jarenlangs aan de macht. Er zijn destijds meer dan 4000 mensen vermoord en er was altijd sprake van veel geweld en criminaliteit. Dit duistere verleden ligt gelukkig achter de rug en de stad is omgetoverd tot een bruisende stad! Het is er levendig, er zijn allerlei hippe tentjes te bezoeken en ook hier is de lokale bevolking erg vriendelijk tegen bezoekers. Ben je toch benieuwd naar de oudere tijden? Er is nu ook een tour die je meeneemt naar alle belangrijke plekken van het Escobar drugskartel. Medellin is een stad die je absoluut niet wilt missen, breng zeker een bezoek met de Fly Drive Colombia.

Waarom een fly drive naar Colombia?

  • 1
  • 2
  • 3

National Park Tayrona

Colombia telt meerdere nationale parken, je kunt deze bezoeken tijdens je Fly Drive Colombia rondreis. Nationaal park Tayrona is het meest populaire park, dit is niet voor niets! Het is 150 km2 groot en het gebied bestaat uit jungle, kust en wildlife. Een zeer unieke combinatie. Het park opent om 8 uur in de ochtend en dit is het beste moment om binnen te gaan. Het is nu nog niet zo heet en de drukte valt ook alles mee. je kunt er meerdere routes bewandelen en je hebt ook de mogelijkheid om er te overnachten! Je betaalt een vast bedrag aan entree, hoe lang je binnen blijft is vrij te bepalen. Je betaalt er namelijk niets voor bij.

Kies jouw Fly Drive Colombia

Het kan behoorlijk lastig zijn om een reis te vinden die past bij jouw wensen. Wij hebben het volledige aanbod van verschillende aanbieders voor je op een rij gezet, zo kun jij eenvoudig zien welke reis er bij je past. We hebben ook een ruim aanbod aan Fly Drive reizen naar Peru en Costa Rica, mocht je benieuwd zijn naar andere landen in Zuid-Amerika.

Aanbiedingen fly drive Colombia

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Colombia.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet