Home » Fly Drive Nieuw-Zeeland

Fly drive Nieuw-Zeeland

Een Fly Drive Nieuw-Zeeland belooft een absolute droomreis te worden. Er zijn weinig landen zo indrukwekkend als Nieuw-Zeeland. De natuurgebieden zijn uniek en er is van alles te zien, ervaren en beleven.

Ga op avontuur tijdens een Fly Drive Nieuw-Zeeland!

Een Fly Drive Nieuw-Zeeland belooft een absolute droomreis te worden. Er zijn weinig landen zo indrukwekkend als Nieuw-Zeeland. De natuurgebieden zijn uniek en er is van alles te zien, ervaren en beleven. Zoals de naam al doet blijken is het land vernoemd naar de Nederlandse provincie Zeeland. De Nederlandse ontdekkingsreiniger A. Tasman heeft het land ontdekt. In de originele taal Maori heet het land ‘Aotearoa’, dit is voor ons iets lastiger om uit te spreken. Ben je klaar voor een unieke ervaring?

Ga dan op reis met een Fly Drive Nieuw-Zeeland.

De beste fly drive Nieuw-Zeeland aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Nieuw-Zeeland aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Nieuw-Zeeland

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud Fly Drive Nieuw-Zeeland

Er is zoveel te ontdekken tijdens en Fly Drive Nieuw-Zeeland, dit is niet te vatten in een enkele tekst. Je zult je verbazen over de pracht en praal van de ruwe natuur. Bezoek de natuurparken, er zijn er ongelooflijk veel! Neem zeker de tijd om meerdere parken te ontdekken. Nieuw-Zeeland is verdeeld over 2 eilanden. Het Noordereiland en het Zuidereiland hebben allebei eigen bezienswaardigheden. De hoofdstad Wellington is uitgegroeid tot een wereldstad. Na de serene rust van de natuur is deze stad zeker welkom tijdens je Fly Drive Nieuw-Zeeland. Een avondje stappen en gezelligheid, dat kun je natuurlijk wel gebruiken!

Nationale parken

In het land zijn 14 nationale parken te bezoeken, dit zegt al genoeg over de natuurgebieden. Dit is nog lang niet alles, er zijn nog veel meer reservaten en natuurbeheer-parken. Een van de natuurparken is vernoemd naar Abel Tasman, de Nederlandse reiziger die Nieuw-Zeeland heeft ontdekt. De 14 parken hebben in totaal een oppervlakte van 29.000 km2, een ongekend groot natuurgebied. Reis met je auto van de Fly Drive Nieuw-Zeeland naar de verschillende parken. Bekende parken zijn Fiordland, Mount Cook, Mount Aspiring en Paparoa.

Bezoek het Noordereiland tijdens de Fly Drive Nieuw-Zeeland

Het bovenste eiland van Nieuw-Zeeland heet het Noordereiland. Dit eiland staat bekend om de vulkanen, de geisers en de warmwaterbronnen. Er zijn ook nog steeds actieve vulkanen op het eiland. Een bijzondere heuvel op het eiland is de Taumata. Mocht je benieuwd zijn naar de hele naam van deze heuvel, die is als volgt: Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu. Leer deze naam uit je hoofd en je zal zeker indruk maken op de lokale bevolking! Het zal wel even duren eer je deze naam foutloos uit kunt spreken. De voorstad van Tauranga, Mount Maunganui, is een interessante baai. Hier worden ook jaarlijks de turfkampioenschappen gehouden, zoek van tevoren op of je tijdens jou Fly Drive Nieuw-Zeeland ook getuige kunt zijn van de kampioenschappen!

Waarom een fly drive naar Nieuw-Zeeland?

  • 1
  • 2
  • 3

Het Zuidereiland

Het zuidelijke eiland wordt het Zuidereiland genoemd. Het Noorder- en Zuidereiland zijn niet de enige eilanden, het zijn wel de twee grootste eilanden. Eromheen liggen nog tal van kleine eilandjes. Dit gebied kent geen actieve vulkanen, je vindt hier vooral fjorden. In de Fjordland regio liggen de bekende fjorden Doubtful en Milford Sound. Het eiland wordt gescheiden door een enorme bergrug. De hoogste top van deze bergen is wel 3764 meter hoog. Een bergwandeling zit er dus zeker in tijdens je Fly Drive Nieuw-Zeeland reis!

Wellington

Een bezoek aan de hoofdstad Wellington is onmisbaar tijdens een Fly Drive Nieuw-Zeeland. In deze stad leer je een totaal andere kant kennen. Wellington wordt vaak gezien als de leukste stad van het land. Je vindt er oneindig veel gezellige restaurants, bezienswaardigheden en andere attracties. Bezoek het Te Papa Tongarewa Museum en leer meer over het land. Cultuur, kunst en theater komen samen in de bruisende wereldstad. In de avond breng je een bezoekje aan ‘Wellington Harbour By Night’. Met recht is Wellington de hoofdstad. Laat je verrassen tijdens de Fly Drive Nieuw-Zeeland rondreis!

Kies jouw Fly Drive Nieuw-Zeeland reis!

Er zijn Fly Drive Nieuw-Zeeland reizen in allerlei vormen en maten. Iedere aanbieder heeft een ander aanbod aan reizen met verschillende reisschema’s. Welke reis past er bij jou? Kijk naar het uitgebreide aanbod en bepaal zelf welke droomreis je wilt ervaren. Het Noordereiland, Zuidereiland of een complete ervaring. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een reis te maken waarbij je meerdere filmsets bezoekt! Nieuw-Zeeland is een populair land voor verschillende filmopnames dankzij de prachtige natuur. Benieuwd naar buurland Australië? Ook in dit land kun je verschillende Fly & Drive reizen ervaren. Kijk eens naar het aanbod Fly Drive Australië reizen, je hebt de keuze uit allerlei gebieden en regio’s. Stel je droomreis in elkaar en ervaar jouw perfecte Fly Drive Nieuw-Zeeland rondreis!

Aanbiedingen fly drive Nieuw-Zeeland

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Nieuw-Zeeland.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet