Home » Fly Drive Noorwegen

Fly drive Noorwegen

Een Fly Drive Noorwegen belooft een groot avontuur te worden. Trek door de natuur en ontdek alles wat het land te bieden heeft. De schoonheid van het landschap zal je doen verbazen en de steden zijn modern en levendig.

Trek door de natuur tijdens een Fly Drive Noorwegen

Een Fly Drive Noorwegen belooft een groot avontuur te worden. Trek door de natuur en ontdek alles wat het land te bieden heeft. De schoonheid van het landschap zal je doen verbazen en de steden zijn modern en levendig. Noorwegen is de ideale locatie voor wie een natuurvakantie en citytrip wil combineren. Kajakken door meren, oog in oog staan met elanden en slapen onder de sterren, hier kan het allemaal.

Misschien spot je in een nacht zelfs het Noorderlicht!

De beste fly drive Noorwegen aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Noorwegen aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Noorwegen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een Fly Drive Noorwegen

Tijdens een Fly Drive Noorwegen ontdek je de schilderachtige bergen, sprookjesachtige fjorden en pittoreske dorpjes van het land. Verken de Noordkaap op je eigen manier. Rijd met de huurauto langs groene bossen, heldere wateren en over de hoge bergtoppen. Bezoek de hoofdstad Oslo en nog veel meer steden. Welke route je kiest is volledig aan jou, beleef jouw droomvakantie tijdens een Fly Drive Noorwegen!

Fjorden van Noorwegen

Noorwegen staat bekend om de kleine vissersdorpjes, de prachtige bergtoppen en de expedities op de Noordkaap. Een ander bekend fenomeen zijn de fjorden. Als natuurliefhebber moet je deze natuurlijk hebben bezocht, dit kan tijdens een Fly Drive Noorwegen. Met een huurauto kun je langs de fjorden rijden en verschillende routes afleggen. Het Geirangerfjord staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en het uitzicht vanaf dit fjord is werkelijk ongelooflijk. Je kijkt je ogen uit over het diepblauwe water en de watervallen die naar beneden vallen vanaf de hoge rotsen. Langs de kant vind je schilderachtige dorpjes en intens groene bosgebieden. Zet je huurauto vanuit de Fly Drive Noorwegen eventjes neer, hier wil je zeker de tijd voor nemen. Stap in een kajak en peddel richting de waterval voor een spetterende beleving.

Expeditie naar de Noordkaap

Een expeditie naar de Noordkaap mag je absoluut niet overslaan tijdens een Fly Drive Noorwegen, dit natuurverschijnsel wil je beleven. De plek is in de winter geschikt voor winterexpedities door de sneeuw en in de zomer kun je er eenvoudig heen rijden met de huurauto. In de zomer groeit er een bijzondere flora en fauna en de zonsondergang is er fenomenaal. Je waant je één met de natuur, een beleving die we thuis in ons kikkerlandje niet zo snel zullen ervaren. Kijk uit over de Barentszzee en neem een momentje voor jezelf. Er is een mogelijkheid om te verblijven in deze omgeving, zo kun je er een paar dagen van genieten.

Waarom een fly drive naar Noorwegen?

  • 1
  • 2
  • 3

Tromsø

Breng tijdens je Fly Drive Noorwegen ook zeker een bezoek aan de stad Tromsø. De stad ligt in het noorden en staat bekend om de pakhuizen en blauwe rivieren. De IJszeekathedraal is een bezichtiging waard. In Tromsø kun je ook het Poolmuseum bezoeken, hier leer je alles over het Poolgebied en het leven in dit gebied. Bezoek de Olympische stad Lillehammer en rijd verder naar het dorpje Bergen om de houten huisjes te bekijken. Iedere stad heeft zijn eigen kenmerken, ook dit maakt het land zo bijzonder. Voeg een bezoek aan deze steden zeker toe aan je Fly Drive Noorwegen!

Met een Fly Drive Noorwegen ontdek je Oslo

Deze stad wordt zeer niet overgeslagen, welke Fly Drive Noorwegen je ook kiest. Oslo is de hoofdstad van Noorwegen. De bekendste attractie van de stad is het Vigelandspark. Dit beeldenpark staat vol met sculpturen die zijn gemaakt door de kunstenaar Gustav Vigeland. Na twintig jaar had hij de 200 sculpturen eindelijk af. Het park is ook een fijne plek voor een heerlijke picknick of een mooie wandeling. Als cultuurliefhebber wil je ook het Nasjongalleriet niet missen. Dit museum bevat een van de grootste collecties aan Noorse kunstwerken. De Schreeuw van Edvard Munch is er een van. Voor dit museum alleen wil je het liefst al een dag uittrekken, bedenk dus goed welke delen je wilt zien voordat je naar binnen gaat. Breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis, het paleis wordt momenteel bewoond door de koning en zijn vrouw. Bewonder de wissel van de wacht en wandel vlak langs de paleismuren. Er staan namelijk geen hekken omheen. De gele kleur van het paleis en de neoclassicistische stijl maken het een uniek paleis.

Een Fly Drive Noorwegen die bij je past

Het aanbod is groots, iedere aanbieder heeft een ander aanbod aan fly-drive vakanties. Kies de Fly Drive Noorwegen die past bij jouw vakantieplannen. Ben je benieuwd naar andere Scandinavische landen? Kijk dan eens bij de andere Fly Drive mogelijkheden voor Scandinavië.

Aanbiedingen fly drive Noorwegen

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Noorwegen.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet