Home » Fly Drive Peru

Fly drive Peru

Een Fly Drive Peru staat gelijk aan een onvergetelijk avontuur. Peru heeft een uniek aanbod aan cultuur, natuur en historie. Van de eeuwenoude Incastad Machu Picchu tot de rotstekeningen in de woestijn. Het Titicacameer en het Andresgebergte, de roze rivierdolfijnen, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in Peru!

Ervaar Zuid-Amerika tijdens een Fly Drive Peru!

Een Fly Drive Peru staat gelijk aan een onvergetelijk avontuur. Peru heeft een uniek aanbod aan cultuur, natuur en historie. Van de eeuwenoude Incastad Machu Picchu tot de rotstekeningen in de woestijn. Het Titicacameer en het Andresgebergte, de roze rivierdolfijnen, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in Peru! Een Fly Drive Peru belooft een intense ervaring te worden. Het land is divers en er is voor iedereen wat wils. Even bijkomen in de hotsprings van de Amazone, dieren ontdekken in het Nationale Park Manu en bruisende steden bezoeken zoals de hoofdstad Lima.

De beste fly drive Peru aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Peru aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Peru

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een Fly Drive Peru

Kies voor een Fly Drive Peru en ontdek het bijzondere Zuid-Amerikaanse land op een speciale manier. Ben je klaar voor een avontuur? Pak je koffers en reis naar het prachtige, kleurrijke land. Een boottocht over het bekende Titicacameer, een kijkje in de unieke cultuur van de Inca’s en een bezoek aan Machu Picchu. Dit laatste is een van de 7 wereldwonderen en wordt vaak genoemd als de meest indrukwekkende bezienswaardigheid ter wereld! Kom oog in oog te staan met de flora en fauna van het land en trek door de jungle. Je beleeft het allemaal met een Fly Drive Peru rondreis.

Machu Picchu

Niet voor niets hoort deze eeuwenoude stad bij de 7 Wereldwonderen. Machu Picchu is een oude Incastad die, dankzij de unieke ligging, nooit is ontdekt door de Spanjaarden. Hierdoor is de stad helemaal intact gebleven. Bezoekers van de Incastad noemen het de meeste intense ervaring die ze ooit hebben beleefd, dit kun jij ook ervaren met een Fly Drive Peru rondreis. Midden in de bergen, op een wonderschone locatie, ligt deze schat op je te wachten. Waarom deze stad zo bijzonder is? Gelegen op en berg van 2400 meter hoog en verstopt in het oerwoud, opgebouwd door mensenhanden bestaande uit massieve rotsblokken. Ruïnes die er al eeuwen staan, groene bossen en een prachtige, blauwe lucht. Kijk hoe de zon opkomt boven de stad en je bent even terug in de tijd. Een Fly Drive Peru brengt je naar deze bijzondere plek.

Bezoek Lima tijdens een Fly Drive Peru

Een Fly Drive Peru leidt je natuurlijk ook naar de hoofdstad van het land, Lima. Het wordt de toegangspoort van Peru genoemd. Het is een moderne stad met een historisch centrum. Bewandel de gezellige straatjes en bezoek de bijzondere gebouwen. De bruisende stad is het middelpunt van de samenleving. Ontdek de geschiedenis van het land en de bevolking. Het beroemdste plein van de stad is Plaza Mayor. Dit plein ligt centraal en de gebouwen rondom het plein hebben een prachtige architectuur. Het stadhuis, het presidentieel paleis en de kathedraal van Lima zijn vanaf hier te zien. Breng zeker een bezoekje aan deze bezienswaardigheden. Het Nationaal Museum vertelt je het verhaal over de geschiedenis en kolonisten, het Larco Museum richt zich op de pre-Columbiaanse geschiedenis van het land. Ook hier ontdek je de geschiedenis.

Waarom een fly drive naar Peru?

  • 1
  • 2
  • 3

Een Fly Drive Peru brengt je naar de Amazone

Een onmisbare locatie voor een unieke ervaring, een bezoek aan de Amazone. Stap in een bootje bij rivier Tambopata en vaar naar je lodge. Vanaf hier ontdek jij de omgeving met een gids. Vogels, apen en nog veel meer diersoorten leven om je heen. Je bent midden in de jungle, wat een avontuur! Dit wil je voor geen goud missen tijdens de Fly Drive Peru reis. Is dit iets te avontuurlijk voor je en ervaar je liever een strandvakantie? Kijk dan eens naar een Fly Drive Costa Rica. Ook tijdens deze reis ontdek je het authentieke Zuid-Amerika.

Het Titicacameer

het mysterieuze Titicacameer ligt op de grens van Bolivia en Peru. Het meer is bijzonder hooggelegen en dat maakt het ook zo bijzonder. op het meer liggen allerlei kleine eilandjes waar oude Indianenstammen nog steeds wonen, breng een bezoekje aan deze stammen en leer van de eeuwenoude tradities. De drijvende eilandjes van de Uros Indianen, die werden gebruikt om te vluchten van de vijand en om het wegrotten van de eilanden te voorkomen, zijn nog steeds een bekende toeristisch attractie. Een gids kan je er alles over vertellen! Het Titicacameer is een hoogtepunt van de Fly Drive Peru reis, zorg ervoor dat je dit meer een bezoekje brengt.

Boek jouw Fly Drive Peru online!

Wij hebben het volledige aanbod voor je op een rijtje gezet. Kies jouw ideale Fly Drive Peru uit het aanbod en voor je het weet ben je al onderweg naar het bijzondere land! Er staat je een onvergetelijk avontuur te wachten, neem zeker je camera mee.

Aanbiedingen fly drive Peru

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Peru.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet