Home » Fly Drive Tenerife

Fly drive Tenerife

Een Fly Drive Tenerife is meer dan een strandvakantie. De natuur is wat dit eiland zo bijzonder maakt. Tenerife is een van de Canarische Eilanden. De eilandengroep ligt op 200 kilometer van de Marokkaanse kust en hoort bij Spanje.

Een echt vakantiegevoel met een Fly Drive Tenerife

Een Fly Drive Tenerife is meer dan een strandvakantie. De natuur is wat dit eiland zo bijzonder maakt. Tenerife is een van de Canarische Eilanden. De eilandengroep ligt op 200 kilometer van de Marokkaanse kust en hoort bij Spanje. Door de zuidelijke ligging van het eiland is er een tropisch klimaat, het voelt niet meer Europees aan. Wandel door het vulkanische landschap en bezoek de gezellige steden en dorpen. Bezichtig kerken, pleinen en musea. Je hebt zelfs de mogelijkheid om dolfijnen te spotten tijdens een spannende boottocht!

Een dagje strand hoort er natuurlijk ook bij tijdens een Fly Drive Tenerife.

De beste fly drive Tenerife aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Tenerife aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Tenerife

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van Fly Drive Tenerife

Wat kun je zoal verwachten van een Fly Drive Tenerife? Een wilderige natuur en een prachtig, ruw landschap. Zonliefhebbers komen graag naar het schilderachtige eiland. Ook actievelingen bezoeken het eiland regelmatig, je kunt er geweldige wandelingen maken door de natuurgebieden. Een grote klim op de vulkaan Pico del Teide is een echte uitdaging! Fietsen, waterporten, op Tenerife kan het allemaal. Bezoek de Piramides van Güímar en het Nationaal Park Del Teide. Je beleeft het allemaal tijdens een Fly Drive Tenerife.

Pico del Teide

Het hoogste punt van Spanje, met 3718 meter hoog is het ook een hele klim! De vulkaan Pico del Teide. Deze vulkaan slaapt momenteel, maar uitbarstingen zijn nog steeds mogelijk. Een klim naar de top is een hele beleving, dit avontuur zul je niet snel vergeten. Zet je ‘Fly Drive Tenerife’ huurauto maar langs de kant van de weg, deze heb je nu niet nodig. Niet iedereen is enthousiast over deze klim, daarom is het ook mogelijk om met een kabellift op 3550 hoog te komen. Voor de krater zul je nog een stukje moeten klimmen. Dit is niet zomaar mogelijk, je hebt een speciale vergunning nodig die je van tevoren moet regelen. Is het je droom om de krater te aanschouwen? Zoek dit dan van tevoren uit! De omgeving van de vulkaan is een nationaal park met een uniek landschap. Van het zwarte gesteente van de vulkaan tot gekleurd zwavel. Het lijkt wel alsof je op Mars bent beland! Weer een ervaring rijker dankzij de Fly Drive Tenerife.

Bezoek Güímar tijdens een Fly Drive Tenerife

Het plaatste Güímar is een bijzondere stad in het oosten van het eiland. Op het eerste oog zou je dit misschien niet zeggen, maar als je de Piramides van Güímar ziet zul je wel anders praten! De zes piramides bestaan uit grote stenen die op elkaar zijn gestapeld. Waarom de piramides gebouwd zijn en door wie is nog altijd een mysterie. Weet jij het mysterie op te lossen? Het gesteente waarvan de piramides zijn gemaakt komt helemaal niet voor op Tenerife, dit maakt het bouwwerk extra bijzonder. Laat de hersenen kraken tijdens een Fly Drive Tenerife!

Waarom een fly drive naar Tenerife?

  • 1
  • 2
  • 3

Ontdek pittoreske dorpjes

Pak de auto en reis van dorp naar dorp. Een van de meest authentieke dorpen op Tenerife is Garachico. Dit dorp ligt in het noorden van het eiland. Hier heb je meerdere bezienswaardigheden als de kerk, de kloosters en de typische woningen. Hierna reis je verder naar Masca, het piratendorp. Dit bergdorp is een wandeling door de bergen zeker waard! Loop langs de wandelroute door de Mascakloof. Het dorp zelf is erg populair bij toeristen. Het ligt in de middle-of-nowhere en bovenop een berg. Een zeer aparte locatie voor een klein dorpje! Een Fly Drive Tenerife reis brengt je langs deze speciale plaatsen.

Aqualand Costa Adeje

Even genoeg van de natuur? Bezoek waterpark Aqualand bij de stad Costa Adeje. Hier zoek je de adrenaline op. Grote waterglijbanen, een Lazy River en een dolfinarium zijn onderdeel van het waterspektakel. Ga er even rustig voor zitten bij de dolfijnenshow en relax in een luchtband in de zon. Wil je iets meer actie? Duik van de verschillende glijbanen zoals de Tornado en de Kamikaze! Ook dit is mogelijk tijdens een Fly Drive Tenerife.

Kies jouw Fly Drive Tenerife reis

Er zijn nog veel meer natuurgebieden en leuke stadjes te bezoeken op het eiland. Welke reis bij jou past, dat bepaal je zelf. Wij hebben het complete aanbod voor je uitgezocht, je kunt zo in één oogopslag zien welke reis jou het meest aanspreekt! Voor je het weet ben je al op pad door een van de Fly Drive Tenerife vakanties. Benieuwd naar het binnenland van Spanje? Kijk dan eens bij een Fly Drive rondreis door Andalusië. Met deze reis ontdek je de hele zuidkust van het land.

Aanbiedingen fly drive Tenerife

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Tenerife.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet