Home » Fly Drive Costa Rica

Fly drive Costa Rica

Ervaar een Fly Drive Costa Rica, wat letterlijk ‘rijke kust’ betekent, en ontdek een land waar de moderne samenleving en wilde oerwouden elkaar ontmoeten. Het ligt in Midden-Amerika aan zowel de Caribische als de Stille Oceaan.

Ervaar een Fly Drive Costa Rica, wat letterlijk ‘rijke kust’ betekent, en ontdek een land waar de moderne samenleving en wilde oerwouden elkaar ontmoeten. Het ligt in Midden-Amerika aan zowel de Caribische als de Stille Oceaan. Je vindt er veel diversiteit aan natuurgebieden. Het land is ideaal voor een Fly Drive vakantie doordat je zoveel kunt ontdekken!

Reis langs de prachtige kust, de wilde natuur en laat je verrassen door de knusheid van de verschillende dorpjes die je onderweg zult passeren tijdens de Fly Drive Costa Rica!

De beste fly drive Costa Rica aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Costa Rica aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Costa Rica

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Begin van de Fly Drive Costa Rica

Voordat we vertrekken op de Fly Drive Costa Rica reis zorgen we ervoor dat we goed zijn voorbereid op de reis. Een goede voorbereiding is het halve werk! We pakken onze tassen en koffers, zorgen dat we de paspoorten op zak hebben en vertrekken naar de luchthaven. Van daaruit vliegen we naar het bijzondere Costa Rica. De vliegreis zelf duurt ongeveer 11 uur. Je hebt geen visum nodig om het land te mogen betreden. Eenmaal aangekomen gaat onze reis pas echt van start. We bezoeken de hoofdstad en bijzondere natuurschatten, ontdek het allemaal tijdens de Fly Drive Costa Rica.

San José

De hoofdstad van Costa Rica is San José. Deze stad is nog niet zo lang hoofdstad, pas sinds de 19e eeuw. Gelegen tussen koffieplantages en in een vallei is het een unieke locatie. Maak gedurende de Fly Drive Costa Rica een wandeling door de typische Zuid-Amerikaanse straatjes en proef de lokale specialiteiten. Ontdek de verschillende musea zoals het Re-Colombian Gold Museum en het Nationale Museum van Costa Rica. Het Nationaal Theater is waarschijnlijk het meest iconische gebouw van heel de stad en is gebouwd in neoklassieke stijl. Ook de Spirogyra Vlindertuin mag niet worden overgeslagen tijdens een bezoek. De tuin vol kleurrijke, tropische vlinders is het enige natuurgebied in de hoofdstad en er heerst een serene rust.

Bezoek de Poás Vulkaan tijdens de Fly Drive Costa Rica

De Poás vulkaan is een actieve vulkaan in de buurt van San José, breng de vulkaan zeker een bezoekje met de huurauto van de Fly Drive Costa Rica. Doordat deze vulkaan nog steeds actief is, kun je de lava zien stromen. Met een diameter van een kilometer is de krater zeer indrukwekkend. De vulkaan ligt midden in het natuurpark van Poás en er is nog veel meer te zien en beleven. Wandel door het omliggende bosgebied en wandel meteen door naar de andere krater: Botos Laguna. In deze krater heeft zich een meer gevormd. Het natuurpark is een van de drukbezochtste parken van het land. Er zijn verschillende faciliteiten zoals restaurants en een souvenirwinkel.

Waarom een fly drive naar Costa Rica?

  • 1
  • 2
  • 3

Puerto Viejo de Talamanca

Met een Fly Drive Costa Rica kom je langs de kustplaats Puerto Viejo de Talamanco, een klein plaatsje dat anders aanvoelt dan de rest van het land. Deze bijzondere sfeer hangt er niet zomaar. Er wordt Engels gesproken en het hele dorp draait om reggae. Het is erg klein maar daardoor niet minder indrukwekkend. Het is er heerlijk relaxed, laid back en iedereen neemt de tijd. Je bent er altijd welkom en er is genoeg te beleven voor alle leeftijden. De stranden worden voornamelijk overheerst door surfers en in de nationale parken vind je wildlife zoals apen en luiaards. Even bijkomen tijdens de Fly Drive Costa Rica!

Corcovado Nationaal Park

Corcovado Nationaal Park is een reservaat met een grote diversiteit aan exotische dieren en planten. Dé ideale plek voor een stoere junglesafari! Ontdek de jaguars, panters en andere bijzondere dieren die er leven. Loop over de ruige stranden die met drijfhout zijn bedekt en kijk je ogen uit bij het zien van de stierhaaien en de overvliegende vogels. Er zijn verschillende wandelroutes af te leggen, de een is voor de beginner en de ander voor de ervaren wandelaar. Je kunt er zelfs meerdaagse wandelingen maken!

De reis staat in het teken van natuur en cultuur. De combinatie van de wilde, ongerepte natuur en de sprekende Latijns-Amerikaanse cultuur zorgen ervoor dat het een onvergetelijke reis wordt. Neem zeker je camera mee, zo kun je nog vaak terugkijken op je bijzondere reis. Van bijzondere diersoorten tot baden in de diepblauwe zee, je ervaart het allemaal tijdens een Fly Drive Costa Rica!

Aanbiedingen fly drive Costa Rica

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Costa Rica.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet