Home » Fly Drive Portugal

Fly drive Portugal

Een fly drive Portugal is te boeken met charmante accommodaties (essentieel voor een onvergetelijke vakantie), samen met een huurauto en transfers.

Een fly drive Portugal is te boeken met charmante accommodaties (essentieel voor een onvergetelijke vakantie), samen met een huurauto en transfers. Deze fly drive Portugal tours zijn ontworpen op basis van onze diepgaande kennis van Portugal en zijn gemakkelijk te verkennen voor een nieuwe bezoeker van Portugal. Hoewel we van mening zijn dat een kaart genoeg is om het land te ontdekken tijdens je fly drive Portugal, kun je indien gewenst ook een GPS toevoegen aan je gehuurde auto.Uiteraard kan elke fly drive Portugal route worden aangepast aan je specifieke behoeften. Je kan een nieuwe route ontwerpen of je kunt ook elke voorgestelde route hieronder aanpassen. Een ander belangrijk voordeel van deze onafhankelijke fly drive Portugal is dat je een dagtocht in realtime kunt wijzigen, wanneer je al in Portugal bent. Het is jouw fly drive Portugal tour! Je moet er echter wel rekening mee houden dat je je accommodatie voor elke nacht hebt gereserveerd en hier moet je je dag eindigen. Geniet van onze suggesties voor de ultieme fly drive Portugal!

De beste fly drive Portugal aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Portugal aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Portugal

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive Portugal

Het doel van deze fly drive Portugal route is om de reiziger in slechts 8 dagen/7 nachten de belangrijkste bezienswaardigheden van Portugal te laten kennen. Om je tijd te optimaliseren tijdens je fly drive Portugal route, hebben we besloten om het verblijf te splitsen in slechts 3 hotel bestemmingen, waardoor je niet vaak hoeft in te pakken en uit te pakken. Ontdek hieronder enkele hoogtepunten voor je fly drive Portugal route.

Hoogtepunten fly drive Portugal: Lissabon

Lissabon mag niet ontbreken aan je fly drive Portugal, de hoofdstad van Portugal, gelegen aan de monding van de Taag, vanwaar de Portugese boten overzee vertrokken in de 15e en 16e eeuw richting het oosten. In die tijd, de periode van maritieme ontdekkingen, werd de stad het centrum van een groot rijk, en dat is nog steeds zichtbaar in de monumenten van de Belem sectie. Bekend om zijn historische, traditionele buurten, zal je tijdens je fly drive Portugal versteld staan ​​van de delen Chiado, Bairro Alto en Alfama, evenals het kasteel van Saint George en de prachtige uitzichten vanaf de top van de heuvel.

Hoogtepunten fly drive Portugal: Sintra

Sintra en de kust van Estoril zijn een bezoek waard tijdens je fly drive Portugal. Sintra is door de UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed vanwege de grote schoonheid van de natuur en architectuur, met sprookjesachtige paleizen en weelderige vegetatie. Cascais en de kust van Estoril zijn plaatsen van charme en aristocratische tradities die je zal ontmoeten langs de Atlantische Oceaan, de witte zandstranden en prachtige forten uit de 17e eeuw. Geniet ervan tijdens je fly drive Portugal.

Hoogtepunten fly drive Portugal: Fatima

Fátima is een van de belangrijkste heiligdommen in de katholieke wereld sinds de verschijningen van de maagd Maria bij drie kleine herders in dit kleine stadje in het jaar 1917. Sindsdien zijn er elk jaar duizenden pelgrims naar Fátima gekomen om de heilige plaatsen te bezoeken en om de religieuze ceremonies bij te wonen, voornamelijk tussen mei en oktober, in wiens maanden de visioenen van de Maagd Maria plaatsvonden. Ervaar een speciaal bezoek aan deze plaats tijdens je fly drive Portugal.

Hoogtepunten fly drive Portugal: Alcobaça

Bezoek Alcobaça tijdens je fly drive Portugal. Het is beroemd om het majestueuze cisterciënzerklooster uit de 12e eeuw, met de oudste gotische kerk in Portugal, die de artistieke graven van koning Pedro en zijn geliefde Inês herbergt, karakters van het meest beroemde Portugese liefdesverhaal.

Waarom een fly drive naar Portugal?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Portugal: Coimbra

Een bezoek aan Coimbra mag niet ontbreken tijdens je fly drive Portugal. De stad is van de studenten omdat hier de eerste universiteit in Portugal werd opgericht, tegenwoordig de oudste en een van de belangrijkste in het land. Je zult de barokke bibliotheek uit de 18e eeuw niet willen missen, een van de hoogtepunten van het bezoek aan Coimbra. In het centrum van de stad dwaal je door Romaanse en Manuelijnse kerken terwijl je door het drukke winkelgebied wandelt.

Hoogtepunten fly drive Portugal: Porto

Porto is tegelijkertijd de naam van een stad als een sterke wijn, een van de beroemdste ter wereld, gerijpt in de wijnkelders van Vila Nova de Gaia, naast de rivier de Douro. Het historische centrum is door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en bewaart vele prachtige monumenten, namelijk uit de barokperiode. Een bezoek aan de kathedraal (Sé), de kerk van Sint-Franciscus en de Clérigostoren mag je niet overslaan tijdens je fly drive Portugal.

Lees meer over een fly drive vakantie naar Porto

Hoogtepunten fly drive Portugal: Ponte de Lima

Ponte de Lima ligt aan de oevers van de rivier de Lima. Het wordt beschouwd als het oudste dorp in Portugal, omdat het in 1125 werd gehuurd door de moeder van de eerste koning. Met een prachtig historisch centrum zijn er een groot aantal herenhuizen en paleizen te bezoeken tijdens je fly drive Portugal. In Ponte de Lima kun je genieten van een echte keuken en de lokaal geproduceerde Vinho Verde (groene wijn). Geniet ervan tijdens je fly drive Portugal tour.

Aanbiedingen fly drive Portugal

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Portugal.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet