Home » Fly Drive Suriname

Fly drive Suriname

Een Fly Drive Suriname brengt je langs verschillende culturen en kleurrijke steden. Paramaribo is een grote duik in de geschiedenis. De koloniale gebouwen doen Nederlands aan. Maak een wandeling over een van de plantages, hier ben je even terug in de tijd.

Bezoek kleurrijk Paramaribo tijdens een Fly Drive Suriname

Een Fly Drive Suriname brengt je langs verschillende culturen en kleurrijke steden. Paramaribo is een grote duik in de geschiedenis. De koloniale gebouwen doen Nederlands aan. Maak een wandeling over een van de plantages, hier ben je even terug in de tijd. De tijd heeft er eeuwig stil gestaan. Stap in een bootje om een tocht te maken over het water. Vanuit het water heb je de kans om dieren te spotten. Kaaimannen, brulapen en zelfs dolfijnen kruisen hierbij je pad. Ontdek het regenwoud van de Amazone, dit terwijl je boodschappen haalt in een van de Nederlandse supermarkten. De cultuurshock zal even wennen zijn, maar het is erg bijzonder. Ervaar het zelf tijdens een Fly Drive Suriname.

De beste fly drive Suriname aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Suriname aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Suriname

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud Fly Drive Suriname

Natuurlijk ontdek je nog veel meer tijdens een Fly Drive Suriname reis. De Nederlandse invloeden zijn overal om je heen. Er wordt Nederlands gesproken en er zijn veel Nederlandse zaken. En dat in Zuid-Amerika! Suriname heeft pas sinds 1975 onafhankelijkheid gekregen, het is dus niet zo gek dat deze invloeden nog overal te zien en te voelen zijn. De winderige natuur en groene vlaktes, de kleine dorpjes en kleurrijke straatjes. Een kijkje in de koloniale geschiedenis, Surinaamse gerechten ontdekken en de relaxte sfeer van het eiland ervaren. Dit kun je allemaal verwachten van een Fly Drive Suriname vakantie.

Paramaribo

De hoofdstad ligt in het noorden van Suriname. Het is gelegen aan de westoever van de rivier. In het historische centrum vind je voornamelijk veel terug van de koloniale tijd. De houten woningen zijn op zich al erg bijzonder. Bewandel de Keizerstraat en bezoek de moskee en synagoge. Bezienswaardigheden als het Fort Nieuw-Amsterdam, Fort-Zeelandia en het presidentiële paleis met de palmentuin zijn populair bij toeristen. Ook kun je een bezoekje brengen aan de Paramaribo Zoo en de Cultuurtuin. Laat de auto van de Fly Drive Suriname reis maar even aan de kant, deze stad belooft een avontuur!

Bezoek Brownsberg Natuurpark tijdens de Fly Drive Suriname

Het natuurreservaat Brownsberg wil je niet missen gedurende de Fly Drive Suriname. Hier krijg je een goed beeld van het dagelijkse leven in het land. Het park ligt hoog en vanuit het natuurpark heb je een geweldig uitzicht. Het ligt bij het Brokopondostuwmeer en is onderdeel van het Amazonegebied. Met een grootte van twaalfduizend hectare vind je er oneindig veel flora en fauna. Van ara’s tot de meest exotische planten, het Brownsberg is een bijzonder stukje natuur.

De Vogeltjesmarkt

Iedere zondag is er weer een Vogeltjesmarkt. Deze naam kun je erg letterlijk nemen. Op het Onafhankelijkheidsplein verzamelen Surinaamse mannen iedere zondagochtend hun vogeltjes. Ze houden wedstrijden om het uiterlijk van de vogels en de manier waarop ze fluiten. Er komen bijzondere vogelsoorten voorbij, wij hebben ze vaak nog nooit in het echt gezien. Gelebeks, twatwa’s, de vogelsoorten zetten allemaal hun beste beentje voort. Ervaar dit bijzondere tafereel tijdens een Fly Drive Suriname.

Waarom een fly drive naar Suriname?

  • 1
  • 2
  • 3

Fort Zeelandia

Soms doet de naam ‘Fly Drive Suriname’ je twijfelen of je wel goed zit. Zie je daar werkelijk een gebouw met de naam ‘Fort Zeelandia’? Ja, je ziet het goed. Dit is een van de koloniale gebouwen met een oer-Hollandse naam. De vestiging is hier ooit door Nederlanders neer gezet als verdedigingsnederzetting. Later is het een plaats geweest waar ongehoorzame slaven werden bestraft door hun brute meesters. Een duistere locatie. Na deze tijd is het gebouw nog omgetoverd tot een gevangenis, nu is het gelukkig een museum. Je krijgt een goed beeld van het koloniale verleden en alles wat er is gebeurt in deze tijd. Een Fly Drive Suriname is leuk en ook nog leerzaam.

Kies jouw Fly Drive Suriname reis

De verschillende aanbieders hebben diverse reizen voor je opgesteld. Welke reis past bij jou? We hebben het volledige aanbod voor je op een rij gezet, zo hoef jij alleen nog maar jouw favoriete reis uit te zoeken en je spullen te pakken. Voor je het weet ben je al in het kleurrijke Suriname! Een reis om nooit te vergeten. Is een Fly Drive Suriname toch niet wat je wilt? Er zijn nog veel meer verschillende rondreizen waar je uit kunt kiezen. Kijk eens naar de Fly Drive reizen in Mexico en Costa Rica. Ontdek Zuid-Amerika op verschillende manieren. Het continent heeft zoveel te bieden, en alle reizen zijn even mooi! Het ligt er maar net aan waar je voorkeur ligt. Een Fly Drive Suriname reis belooft een droomreis te worden!

Aanbiedingen fly drive Suriname

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Suriname.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet