Home » Fly Drive Engeland

Fly drive Engeland

Het grootste land van het Verenigd Koninkrijk is Engeland. Al is het nog zo dichtbij, toch zijn veel mensen er nog nooit heen geweest. Dit terwijl er zoveel te ontdekken is!

Een onvergetelijke reis met een Fly Drive Engeland

Het grootste land van het Verenigd Koninkrijk is Engeland. Al is het nog zo dichtbij, toch zijn veel mensen er nog nooit heen geweest. Dit terwijl er zoveel te ontdekken is! Met een Fly Drive Engeland kun je het land eindelijk ervaren. Het bruisende Londen en de pittoreske dorpjes en havenstadjes. Historische gebouwen en mooie landschappen in overvloed! Het is maar een korte reis en er is van alles te beleven en ontdekken.

Een Fly Drive Engeland is zeker de moeite waard!

De beste fly drive Engeland aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Engeland aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Engeland

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud Fly Drive Engeland

Londen

Londen, een van de indrukwekkendste hoofdsteden van Europa. Het is de geboorteplaats van films en muziekstukken. Sightseeing gedurende een Fly Drive Engeland in Londen vraagt om tijd, er is namelijk zoveel te zien. Wandel van Buckingham Palace naar St Paul’s Cathedrale en van daaruit richting de Big Ben aan het parlementsgebouw. Bewandel de imposante brug over de Theems en kom uit bij de Londen Eye. Neem plaats in een van de cabines van het reusachtige reuzenrad en kijk uit over de hele stad.

Met de metro ben je binnen no-time in iedere wijk van de stad. Zo ook bij Picadilly Circus. Het centrum van de binnenstad. Van hieruit ontdek je het winkelcentrum en verschillende eettentjes en pubs. Reis langs de Tower Bridge en kijk je ogen uit. Londen is een spetterend begin van de rondreis! Je hebt al zoveel gezien, en je Fly Drive Engeland is nog maar net begonnen.

Bezoek Brighton tijdens een Fly Drive Engeland

Onmisbaar tijdens je Fly Drive Engeland reis. Het kustdropje Brighton is een populaire plaats voor toeristen. Dit komt door de gezelligheid die het dorpje uitstraalt. Neem een portie fish & chips en een Brits biertje voor erbij. Het is een ideale tussenstop om even bij te komen na de hectiek van de grote stad. Het centrum biedt een scala een leuke winkeltjes en gezellige tentjes. Bezoek het Royal Pavilion, een paleis dat opengesteld wordt aan publiek, en de Music Hall.

Stonehenge

Een van de zeven Middeleeuwse wereldwonderen is Stonehenge, dit wil je zeker ervaren met een Fly Drive Engeland reis. Dit bouwwerk is wereldwijd bekend en een bezoek wordt vaak als zeer indrukwekkend ervaren. Het zijn een aantal enorme stenen die in een cirkel van 35 meter zijn opgesteld. Niemand meet precies waarom of wanneer dit is gebouwd. Er wordt momenteel gedacht dat het bouwwerk rond 3100 voor Christus is neergezet in verschillende fasen. De mysterieuze sfeer die er hangt is erg apart. Waarom zijn deze stenen neergezet? En hoe zijn deze daar gezet zonder moderne hulpmiddelen? Het mysterie leeft nog altijd voort… Los het raadsel op gedurende een Fly Drive Engeland!

Waarom een fly drive naar Engeland?

  • 1
  • 2
  • 3

Het badplaatsje Bath

Het drukbezochtste plaatsje van Engeland, na Londen, is Bath. Een Fly Drive Engeland brengt je erheen. Deze stad is gebouwd in de vorm van een amfitheater. De heuvels eromheen kijken uit over de stad. De gebouwen van Bath-steen, een wittige steensoort, zijn in 18e eeuwse stijl neergezet. Sinds 1987 staat Bath op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Er is een mineraalbad te vinden met warme bronnen van 49 graden Celcius, je vindt er een prachtige architectuur en een levendige cultuur.

Birmingham

De stad Birmingham is een typische Engelse stad met een rijk verleden. Momenteel is de stad in bloei, er zijn steeds meer culturele evenementen te beleven en ook architectonische projecten zijn in opkomst. Stijl en cultuur, dat is waar de stad om draait. De charmante straten hebben tal van musea om te bezichtigen. Er is een bruisend nachtleven, bezoek een van de clubs of pubs en ga uit je dak! Birmingham is tevens de regionale winkelhoofdstad. De stad is in opkomst, dit is overal te voelen. De Fly Drive Engeland reis geeft je de kans om deze stad te verkennen.

Liverpool

Een andere bekende stad is Liverpool, ook wel bekend als de stad van The Beatles. Een ware Beatles tour brengt je langs alle hoogtepunten en bezienswaardigheden rondom de populaire rock and roll band. Je hoeft alleen naar de stad te rijden met de huurauto van de Fly Drive Engeland. Liverpool is jong, levendig en industrieel. In het centrum kun je terecht voor een gezellig middagje winkelen en een hapje en een drankje. Het Albert Dock is de meest populaire plaats in de stad, je vindt er leuke musea en een theater. In het Merseyside Maritime Museum ontdek je de industriële geschiedenis en in het International Slavery Museum duik je in het slavenverleden van de stad. Het Liverpool ontdekken zoals alleen de locals het kennen? Ga mee met de alternatieve stadswandeling.

Britse huisjes, taxi’s en de typische dubbeldekkers in Londen, met een rondreis door het veelzijdige land ontdek je het allemaal. Bezoek plaatsen waar veel films en series zijn opgenomen en proef de Britse gerechten. Van Fish & Chips tot een verfrissende Lagerpint. Binnen enkele uurtjes ben je al in dit sprookjesachtige land en je reist er ook makkelijk doorheen. Beleef een reis om nooit te vergeten met de Fly Drive Engeland!

Aanbiedingen fly drive Engeland

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Engeland.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet