Home » Fly Drive Zuid-Afrika

Fly drive Zuid-Afrika

Neem de tijd om Kaapstad te leren kennen, rij langs de vele wijngaarden en de vergezichten over de Tuinroute, die langs de zuidkust van het land rijdt, een perfecte roadtrip tijdens je fly drive Zuid-Afrika. Voor de ultieme finish, sluit je je fly drive Zuid-Afrika af met een paar dagen op safari.

Neem de tijd om Kaapstad te leren kennen, rij langs de vele wijngaarden en de vergezichten over de Tuinroute, die langs de zuidkust van het land rijdt, een perfecte roadtrip tijdens je fly drive Zuid-Afrika. Voor de ultieme finish, sluit je je fly drive Zuid-Afrika af met een paar dagen op safari.Voor natuurliefhebbers zijn er pinguïns, struisvogels, walvissen en leeuwen. Voor liefhebbers van wijn en gastronomische gerechten zijn er de restaurants en wijnhuizen van de Winelands. Voor wie houdt van autorijden door het open landschap, zijn er uitgestrekte wegen die langs uitgestrekte zandstranden gaan en over dramatische bergpassen reizen. Kortom de ultieme bestemming voor een fly drive Zuid-Afrika.

De beste fly drive Zuid-Afrika aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Zuid-Afrika aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Zuid-Afrika

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive Namibië

Fly drive Namibië vakanties worden soms ‘fly drive safari’ genoemd. Hoe dan ook, of je het nu fly drive safari of fly drive Namibië noemt, dit is verreweg de beste manier om Namibië te verkennen. Op deze site bieden we verschillende routesuggesties aan voor diegenen die een fly drive Namibië willen boeken. Het zijn voorbeelden en aan de hand daarvan kun je zelf je fly drive Namibië samenstellen. Helemaal naar eigen wens. Elk mens is uniek met zijn eigen voorkeuren, dus wat we echt willen doen, is een route idee geven dat is afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Hoogtepunten fly drive Namibië

Namibië is compleet anders dan andere Afrikaanse safari bestemmingen en met een fly drive Namibië zal je dit snel ontdekken. Veel van de dieren in het wild hebben zich aangepast aan het droge woestijnlandschap, inclusief olifanten en leeuwen. Het heeft de hoogste duinen ter wereld, waar gekko’s, spinnen en kameleons met een snelle tong over het zongebakken zand slingeren. En het heeft een lange kustlijn waar je kunt kajakken met zeehonden en de skeletresten kunt zien van schepen die door dikke mist langs de kust zijn gestuurd. Onze Afrika specialisten hebben het land grondig onderzocht, van Sossusvlei tot de Skeleton Coast, en kunnen je ideeën geven voor een fly drive Namibië vakantie op maat.

Bezienswaardigheden fly drive Namibië

Namibië leent zich voor een fly drive vakantie, met goed onderhouden wegen die je toegang geven tot de zilverachtige zoutpannen van Etosha National Park, het rode-rotslandschap van Damaraland en de enorme spleet van de Fish River Canyon. Fotografen hoeven niet verder te kijken dan Dead Vlei, waar verbrande oranje duinen contrasteren met zwartgeblakerde kameeldoorn bomen en heldere blauwe luchten. Ondertussen biedt Swakopmund actievere ervaringen voor gezinnen, van quad rijden tot zand boarden.

Fly drive Namibië: ontdek het klassieke Namibië

Neem deel aan de hoogtepunten van Namibië tijdens met een fly drive Namibië autorit door het land. Je zult genieten van ervaringen zoals het beklimmen van de oranje duinen van Sossusvlei om de zon op te zien komen en ondergaan boven een zee van zand, kajakken met een kolonie zeehonden op de beschutte wateren van Pelican Point, net buiten de kustplaats Swakopmund, en noordwaarts rijden naar het dorre Damaraland, waar in de woestijn aangepaste olifanten rondzwerven en oude rotstekeningen te bewonderen zijn in Twyfelfontein. Vervolgens geniet je van een paar dagen safari in Etosha National Park, waar neushoorns, giraffen, olifanten, zebra’s en leeuwen rond de waterpoelen van het park te zien zijn. Boek een fly drive Namibië en ontdek de echte wildernis van het land.

Waarom een fly drive naar Namibië?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Zuid-Afrika: de Tuinroute R62 naar Oudtshoorn

Als je tijdens je fly drive Zuid-Afrika de wijnlanden verlaat en naar de start van de Tuinroute in Mosselbaai rijdt, kun je een van de twee routes volgen. De snelste is via de snelweg naar Swellendam. Hoewel de weg aan de oceaanzijde van de bergen ligt, is er geen uitzicht op zee, dus als je een extra dag hebt, raden we je aan de noordelijke route te nemen rond de bergketen op de R62 naar Oudtshoorn.De R62 is een prachtige rit, wevend tussen bergen die uit de zonovergoten omgeving komen.Het rijden tijdens je fly drive Zuid-Afrika langs deze weg geeft je een prachtig inzicht in het landelijke Zuid-Afrika, met het voordeel van heel weinig verkeer. Stop tijdens je fly drive Zuid-Afrika bij de kleine winkeltjes langs de kant van de weg en in de kleine historische steden voordat je verder gaat met je fly drive Zuid-Afrika. De totale rit duurt tussen vier en vijf uur.

Hoogtepunten fly drive Zuid-Afrika: Oudtshoorn

Oudtshoorn werkt tijdens je fly drive Zuid-Afrika goed als een tussenstop van twee nachten. Tijdens Victoriaanse tijden, werd het de hub van de wereld voor de struisvogelbouw om de Europese vraag naar struisvogelveren te voeden. De gemeenschap werd welvarend, maar naarmate de verkoop is afgenomen, is ook het aantal boerderijen afgenomen. Tegenwoordig zijn de meesten in guesthouses omgetoverd. Verblijf tijdens je fly drive Zuid-Afrika in een authentiek pension. Bij het aanbreken van de dag kun je met een gids de woestijn in, met je koffie in de hand terwijl de zon opkomt, zie je hoe de meerkathoofden uit hun holen duiken, het is het vroege opstaan zeker waard.

Aanbiedingen fly drive Zuid-Afrika

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Zuid-Afrika.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet