Home » Fly Drive Kroatië

Fly drive Kroatië

Ontdek de diversiteit van het Kroatische landschap van de prachtige archipel eilanden die uitsteekt in de Adriatische Zee tot de kalksteengrotten en bossen van het binnenland met een fly drive Kroatië.

Ontdek de diversiteit van het Kroatische landschap van de prachtige archipel eilanden die uitsteekt in de Adriatische Zee tot de kalksteengrotten en bossen van het binnenland met een fly drive Kroatië. Een fly drive Kroatië stelt je in staat om echt onder de huid van het land te komen terwijl je onderweg de super vriendelijke lokale bevolking leert kennen.Kroatië keert terug naar zijn hoogtijdagen als een van de favoriete locaties van Europa met een fantastische selectie van nationale parken vol meren, wijngaarden op de hellingen, geplaveide kustplaatsen en meer dan duizend Adriatische eilanden, die de aantrekkingskracht van een aantal echt vriendelijke mensen en een fascinerende culturele geschiedenis vergroten.

De perfecte bestemming voor een fly drive Kroatië.

De beste fly drive Kroatië aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Kroatië aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Kroatië

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive

Met een fly drive Kroatië kun je het land op je eigen tempo verkennen met een flexibele reis van bijvoorbeeld twee weken van de hoofdstad Zagreb naar de ommuurde stad Dubrovnik, die je in beide richtingen kunt doen. Bepaal zelf de duur, route en vluchtopties, precies zoals je ze zou willen. Alle accommodaties tijdens je fly drive Kroatië zijn zorgvuldig uitgekozen om te laten zien waar het land goed in is: gastvrijheid, met kleinere, meer authentieke, door familie gerunde hotels en pensions die een unieke kijk bieden op de cultuur en de levensstijl van de Kroaten. De rijomstandigheden voor een fly drive Kroatië zijn uitstekend, aangezien de nieuwe snelweg van de hoofdstad naar de kust de reistijd verkort, maar ook ruimte op secundaire wegen vrijmaakt, zodat bestuurders kunnen kiezen tussen vreedzame panoramische routes of snellere alternatieven om het meeste uit hun vrije tijd te halen tijdens hun fly drive Kroatië.

Bezienswaardigheden fly drive Kroatië

Een fly drive Kroatië laat je kiezen voor culturele bezienswaardigheden en spannende activiteiten voordat je op pad gaat, boek je zelf je overnachtingen op unieke plaatsen, zodat chauffeurs en reizigers hun benen kunnen strekken, ontspannen het land kunnen ontdekken, langs wandelpaden lopen en ideale picknickplekken bezoeken. Als je mediterrane fantasieën gaan over zonnige dagen en helder water in de schaduw van oude ommuurde steden, is Kroatië de plaats om een fly drive Kroatië te boeken.

Hoogtepunten fly drive Kroatië: de kust

De buitengewone kustlijn van Kroatië is absoluut de belangrijkste attractie tijdens je fly drive Kroatië. Het eerste dat opvalt, is de helderheid van het water. Naast een schitterend wit kiezelstrand, schittert het met een juweelachtige intensiteit in tinten van smaragd en saffier. Er zijn lange zandstranden, perfect voor luie dagen en het verslinden van zoetsappige vakantieromans. Als dat allemaal te ontspannend klinkt, zijn er talloze activiteiten op het water om je tijdens je fly drive Kroatië uit je ligstoel te lokken, ga snorkelen, duiken, kajakken, windsurfen en zeilen.

Geschiedenis fly drive Kroatië: The Edge of Empires

De strategische positie van Kroatië tussen de Balkan en Midden-Europa, heeft geleid tot vele concurrerende koninkrijken, rijken en republieken. Als er een voordeel is van deze voortdurende ontwrichting, dan zit het in de rijke culturele erfenis die ze hebben achtergelaten. Venetiaanse palazzi liggen tegen de Napoleontische forten, Romeinse zuilen steken uit de vroege Slavische kerken en Weense herenhuizen worden geconfronteerd met een socialistische realistische sculptuur. Excellente musea tonen schatten die het gamma van de Europese geschiedenis bestrijken, van de prehistorie tot het postcommunistische, en vertellen een verhaal dat in zowel fascinerend en gruwelijk is. Tijdens je fly drive Kroatië valt er dus genoeg cultuur te ontdekken.

Waarom een fly drive naar Kroatië?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Kroatië: Schoonheid aan de binnenkant

Verplaats je blik slechts een ogenblik van de glinsterende wateren en de kans is groot dat een almachtige berg in zicht komt. De Dinarische Alpen, die zich uitstrekken helemaal van Italië tot Albanië, omhelzen een groot deel van de kust. De kalkstenen formatie heeft een wonderland van steile toppen, grotten, rivierkloven, watervallen en schilderachtige meren nagelaten. Ga tijdens je fly drive Kroatië verder landinwaarts en het landschap gaat over in glooiende akkers. Actieve types zullen volop kansen krijgen om in actie te komen op de talrijke wandel- en fietspaden, terwijl de meer avontuurlijke mensen kunnen gaan rotsklimmen of raften. Genoeg activiteiten te doen tijdens je fly drive Kroatië.

Hoogtepunten fly drive Kroatië: Cultureel eetfeest

Als je tijdens je fly drive Kroatië het geluk hebt om de barrière voor toeristen over te steken en te worden uitgenodigd in het huis van een lokale inwoner, zal je snel kennis maken met het refrein ‘Jedi! Jedi! Jedi!’ (Eet! Eet! Eet!). Het delen van eten en drinken speelt een grote rol in de cultuur, die zowel spreekt over de aard van de Kroatische gastvrijheid als over de kwaliteit van lokale producten. Eenvoudig koken in huisstijl is een kenmerk van door een familie gerunde tavernes, maar steeds meer chef-koks brengen een meer avontuurlijke creatie van de tafel. Ondertussen winnen de Kroatische wijnen regelmatig topprijzen vanwege hun uitstekende kwaliteit. Je zal verrast worden door het heerlijke eten tijdens je fly drive Kroatië.

Aanbiedingen fly drive Kroatië

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Kroatië.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet