Home » Fly Drive Mexico

Fly drive Mexico

Zon, zee en strand. Dat is wat je kunt verwachten van een Fly Drive Mexico. Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles, er zijn teveel culturele hoogtepunten om op te noemen. Reis naar de tempels van de Maya’s en beleef zelf de rijke geschiedenis.

Reis naar Zuid-Amerika met een Fly Drive Mexico

Zon, zee en strand. Dat is wat je kunt verwachten van een Fly Drive Mexico. Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles, er zijn teveel culturele hoogtepunten om op te noemen. Reis naar de tempels van de Maya’s en beleef zelf de rijke geschiedenis. De opgravingen van de Azteken in Yucatan, de adembenemende vestingstad Campeche en de betoverende jungle. De hoofdstad Mérida is een bruisende stad en de stad Uxmal is wonderschoon.

Een Fly Drive Mexico brengt je langs alle highlights!

De beste fly drive Mexico aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Mexico aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Mexico

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Río Lagartos

Een boottocht over de Río Lagartos mag niet ontbreken tijdens een Fly Drive Mexico. Deze bijzondere rivier heeft de grootste populatie Amerikaanse flamingo’s. Ontdek de honderden vogelsoorten in het gebied en kom oog in oog te staan met een krokodil. De Maya’s hebben dit gebied in de tijd van de Azteken altijd bijzonder gevonden. Dit komt onder andere door de cenotes. Een cenote is een bijzonder natuurverschijnsel. Deze halfopen grotten bieden toegang tot ondergrondse rivieren en grotten. Het woord cenote betekent letterlijk afgrond, het is bedacht door de Maya’s zelf.

Bezoek aan Chichén Itzá

Je weet tijdens een Fly Drive Mexico rondreis zeker dat je een van de 7 wereldwonderen zult aanschouwen. Een bezoek aan Chichén Itzá zorgt voor deze bijzondere beleving. Het is een van de best bewaarde Mayasteden en de stad is vooral bekend door de Kukulcan pyramide. Mocht de naam je nog niets zeggen, dan zal een foto ervan meteen een belletje doen rinkelen. Het is een wereldberoemd, historisch gebouw. Rijd met de huurauto van de Fly Drive Mexico vanuit deze stad door richting de gele stad Izamal. De stad draagt deze naam door de geel geschilderde gebouwen. Ook hier spot je een Maya piramide, op deze piramides het franciscaner klooster gebouwd. Heel bijzonder!

Mérida

De koloniale stad Mérida, beter bekend als de Witte Stad, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Breng zeker een bezoek aan deze stad tijdens je Fly Drive Mexico avontuur. Ook hier vind je allerlei historische gebouwen. Bezoek het Nationaal Paleis ‘Paseo de Montejo’, het ‘Monumento de la Patria’, een bijzonder monument van zandsteen en ‘La Casa de Montejo’, waar vroeger soldaten woonden. Na deze bezoekjes kun je wandeling maken over de markt. De kleurrijke markt is groot en je kunt er heerlijk rondslenteren. Eindig je dag met een drankje op een gezellig terras, je Fly Drive Mexico is nu al geslaagd.

Waarom een fly drive naar Mexico?

  • 1
  • 2
  • 3

Cancún

De stad Cancún is een populaire stad bij toeristen op het schiereilandje Yucatan. Voor de stad ligt een eilandje met dezelfde naam, dit is waar de meeste vakantiegangers vertoeven. De stad zelf is groot en er is genoeg te beleven. Een Fly Drive Mexico is niet compleet zonder een bezoek aan Cancún. De fantastische, witte stranden en de heldere zee, het heerlijke klimaat en de locatie, alles aan de stad is top! Het is niet voor niets zo geliefd bij strandgangers. In de buurt van de stad ligt een grote luchthaven, de kans is aanwezig dat deze stad het start- en uitpunt is van je Fly Drive Mexico reis.

In Cancún zijn een aantal archeologische ontdekkingen gedaan. Je vindt er een Maya-ruïne en nog veel meer unieke vondsten. Een Fly Drive Mexico belooft heel wat archeologische hoogtepunten! Het natuurlijke aquarium vanMexico ligt in de buurt van de stad. Hier kun je snorkelen, duiken en zwemmen met dolfijnen, een droom voor veel reizigers! In het Xel-Ha park ervaar je het allemaal. Duik aan het einde van de dag het wilde nachtleven in, er zijn tientallen clubs, bars en discotheken. Cocobongo is de populairste club, je komt er ook niet zomaar binnen! Iedere avond staat er een enorme rij van bezoekers en je hebt geluk als je op tijd binnen bent. Het belooft wel een unieke ervaring met acrobaten en artiesten.

Fly Drive Mexico is een unieke ervaring

Mexico is al jarenlang een geliefd vakantieland. Juist doordat er zoveel te zien en ontdekken is reizen toeristen massaal naar het exotische land. Het is wel een stukje vliegen, maar het belooft een onvergetelijke reis te worden! Het Fly Drive Mexico aanbod is groot, bekijk de verschillende reizen van aanbieders en kies de reis die jou het meest aanspreekt. Iedere Fly Drive Mexico reis is verschillend, het land is groot en daarom moet je keuzes maken. Bezoek je liever een ander land in Zuid-Amerika? Kijk dan eens bij de Fly Drive Costa Rica reizen. Dit land is even mooi als bijzonder.

Aanbiedingen fly drive Mexico

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Mexico.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet