Home » Fly Drive Azoren

Fly drive Azoren

Een Fly Drive Azoren brengt je naar de Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De natuur is paradijselijk en adembenemend. Ontdek de rijke traditionele cultuur, de gezellige vissersdorpjes en verschillende steden. De Azoren bestaat uit voornamelijk vulkanische gebieden.

Een Fly Drive Azoren brengt je naar de Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De natuur is paradijselijk en adembenemend. Ontdek de rijke traditionele cultuur, de gezellige vissersdorpjes en verschillende steden. De Azoren bestaat uit voornamelijk vulkanische gebieden. Je krijgt er een echt vakantiegevoel dankzij de combinatie van zon, zee en strand. Bezoek de 9 verschillende eilanden Flores, Pico, Corvo, Faial, Graciosa, São Jorge en Terceira. De eilanden lenen zich uitstekend voor actieve wandelingen en fietsroutes door de natuur. Er zijn kratermeren, groene bossen en ongerepte meren. Zwarte stranden, gele stranden en witte stranden, tijdens de Fly Drive Azoren rondreis kom je het allemaal tegen!

De beste fly drive Azoren aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Azoren aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar de Azoren

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud Fly Drive Azoren

De Fly Drive Azoren brengt je langs de verschillende eilanden. Je bezoekt de UNESCO stad Angra do Heroísmo, de grootste krater van de Azoren en het hoogste puntje van Portugal. Flores, ook wel bekend als Roze Eiland, heeft haar naam te danken aan de bloemen die kenmerken zijn voor het eiland. Het is ook mogelijk om een zeesafari te boeken, spot walvissen en dolfijnen tijdens deze onvergetelijke ervaring! Een Fly Drive Azoren is een droomreis voor de natuurliefhebber. Zoveel verschillende natuurgebieden bij elkaar heb je nog nooit gezien!

Angra de Heroísmo

De stad Angra do Heroísmo, gelegen op het eiland Terceira, is een bijzondere stad. Het is tevens de hoofdstad van de Azoren en het is beroemd dankzij het historische deel. Dit deel is tevens opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens een Fly Drive Azoren beleef je deze historie op verschillende manieren. Bezoek de Se Kathedraal uit de 16e eeuw, de kappellen Senhor Jesus dos Aflitos en Santo Estêvão en bezoek de verschillende forten. Overal zie je Portugese invloeden, vooral in de bouwstijl van de prachtige monumenten.

Bezoek Furnas tijdens een Fly Drive Azoren

Wat je absoluut niet wil missen tijdens je Fly Drive Azoren rondreis zijn de warmwaterbronnen van Furnas. Deze vind je op het eiland Sao Miguel. De minerale bronnen zijn helend voor het lichaam. Huiduitslag, luchtweginfecties en zelfs reuma worden ermee behandeld. De verschillende bronnen hebben allemaal een eigen naam en een verschillende werking op het lichaam. Geniet van het geborrel en de warme dampen, je komt hier volledig tot rust. Dankzij de bijzondere ligging van de bronnen van Furnas kun je er ook een mooie wandeling maken door de natuur. Ze de huurauto behorende bij de Fly Drive Azoren maar even aan de kant, hier wil je de tijd voor nemen!

Waarom een fly drive naar de Azoren?

  • De Azoren bestaan uit verschillende eilanden
  • Voor de natuurliefhebber zijn de Azoren een must-see!
  • De stad Angra do Heroísmo is een UNESCO stad en heeft de grootste krater van de Azoren
  • Bekijk de statovulkaan op het eiland Pico
  • Spot dolfijnen en walvissen tijdens één van de vele watersafari’s

Spot dolfijnen en walvissen!

Hoe gaaf zou het zijn om walvissen en dolfijnen te kunnen spotten? Veel mensen hebben geen idee van deze mogelijkheid bij de Azoren, maar die is er wel! Gewoon in Europa. Je kunt mee met een van de watersafari’s en zo spot je de prachtige, grote dieren in het wild. Heel indrukwekkend! Vroeger stonden de Azoren bekend om de walvisindustrie, dit is gelukkig al heel wat jaren niet meer het geval. De dieren worden nu gewaardeerd en ook de lokale bevolking vindt de aanwezigheid van de dolfijnen en walvissen nog steeds bijzonder. Stap in een bootje en ga zelf op verkenning! De kans is groot dat jij een van de dieren tegen komt tijdens een Fly Drive Azoren.

Ponta do Pico

Het eiland Pico is het eiland waar je de stratovulkaan kunt bezoeken. Deze vulkaan is 2350 meter hoog en de laatste keer dat hij is uitgebarsten was in 1720. Een klim op de vulkaan, de Ponta de Pico, is een enorme uitdaging en het vergt veel van je conditie. Als wandelaar wil je deze klim maken, zeker als je graag in de natuur wandelt. Het is een bijzondere tocht en ervaren klimmers doen er al vier uur over. Weet dus waar je aan begint! Ook van een afstandje is de Ponta de Pica een bijzondere vulkaan. Zorg dat je er in de buurt bent geweest tijdens je Fly Drive Azoren reis.

Kies jouw ideale Fly Drive Azoren reis uit het aanbod!

Je kunt zelf bepalen welke reis je wilt ondernemen, kijk naar het aanbod aan Fly Drive Azoren rondreizen van de verschillende aanbieders. Bij ons zie je het complete aanbod overzichtelijk op een rijtje. Zo heb je pas echt snel geboekt! Bezoek je liever het binnenland van Portugal? Dan is een Fly Drive Algarve een aanrader.

Je ontdekt tijdens deze reis de hele zuidelijke kust. Ook kun je kijken naar de Fly Drive Porto voor een gave citytrip.

Aanbiedingen fly drive Azoren

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar de Azoren.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet