Home » Fly Drive Miami

Fly drive Miami

In het Zuiden van Florida ligt de stad Miami. De stad is het hele jaar door zonnig en het is de grootste stad van de staat. Het beroemde strand, South Beach, is erg populair bij zowel de locals als bij reizigers. De stad is erg multicultureel, er wordt zowel Engels als Spaans gesproken.

Ervaar Amerika tijdens een Fly Drive Miami

In het Zuiden van Florida ligt de stad Miami. De stad is het hele jaar door zonnig en het is de grootste stad van de staat. Het beroemde strand, South Beach, is erg populair bij zowel de locals als bij reizigers. De stad is erg multicultureel, er wordt zowel Engels als Spaans gesproken. Dit geeft een Fly Drive Miami een exotisch tintje. Zonnen, zwemmen, watersporten, hier kan het allemaal. Ontdek de culturele schatten en ga shoppen in een van de vele winkelcentra.

De Amerikaanse cultuur met de Caribische feel, een Fly Drive Miami is een unieke ervaring.

 

De beste fly drive Miami aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Miami aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Miami

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een fly drive Miami

Tijdens je verblijf in de enorme stad is het zeker aan te raden om Little Havana te bezoeken. Deze kleurrijke, Cubaanse wijk lijkt rechtstreeks uit Zuid-Amerika te zijn gekopieerd. Doordat Miami vlakbij de kust van Cuba ligt zijn veel Cubanen naar Miami gevlucht. Zij hebben deze bijzondere wijk opgericht. Er is in de buurt van Miami nog veel meer te doen! Bezoek het nationale natuurpark Everglades of ga langs bij een van de grote themaparken in Orlando, zoals Disney World. Je hoeft je Fly Drive Miami reis niet te beperken tot alleen de stad zelf, ook de omgeving is leuk!

Bezoek Florida

Mocht een Fly Drive Miami niet genoeg voor je zijn, dan kun je ook kiezen voor een Fly Drive Florida. Deze rondreizen laten je de hele staat zien. Florida staat boordevol bezienswaardigheden. De hele staat staat bekend om de mooie stranden en het fijne klimaat, deze kun je alvast in je zak steken! Reis naar het meest zuidelijke puntje van de regio bij Key West en kijk naar een prachtige zonsondergang. Bezoek Universal Studios of Sea World in Orlando en trek de natuur in bij het Everglades National Park. Hier kun je oog in ook komen te staan met alligators en nog veel meer dieren! Deze uitstapjes en excursies kun je ook toevoegen aan je Fly Drive Miami reis.

South Beach

Tijdens een Fly Drive Miami mag je South Beach absoluut niet overslaan. Het zuidelijke deel van Miami Beach behoort tot de beroemdste stranden ter wereld. Dit is zeker niet voor niets, je kunt er van alles beleven! Hier kom je niet alleen om te zonnen en zwemmen, je kunt allerlei sporten beoefenen en op de bijhorende Ocean Drive geniet je van de bruisende gezelligheid. Ocean Drive is de boulevard die langs het strand loopt. Hier rijden de duurste auto’s voorbij en iedereen doet erg zijn best om gezien te worden, het is een totaal andere wereld!

Art Deco District

Een andere must-see in Miami is het Art Deco District. Vergeet zeker niet om deze wijk te bezoeken tijdens je Fly Drive Miami, het is een bijzondere locatie. Meer dan achthonderd gebouwen in een art deco stijl, dit heb je nooit eerder gezien. De gebouwen zijn gebouwd in de eerste helft van de 20e eeuw, de periode dat art deco vaak werd toegepast bij gebouwen, kunst en het interieur. Er hangt een speciale sfeer en je moet er geweest zijn.

Waarom een fly drive naar Miami?

  • 1
  • 2
  • 3

Bezoek de Freedom Tower tijdens je Fly Drive Miami

Tijdens de Fly Drive Miami reis kom je zeker langs de Freedom Tower. De gele toren staat aan de rand van het centrum en is niet te missen. Deze toren staat symbool voor de vrijheid van de Cubanen. Het is geen overheidsgebouw meer, de toren doet nu enkel dienst als bezienswaardigheid. De achterliggende historie is nog altijd erg belangrijk. De Cubaanse immigranten hebben hier destijds de administratie voor een legale immigratie in orde moeten maken. De Freedom Tower was de toegangspoort naar Amerikaanse vrijheid.

Coconut Grove

De wijk Coconut Grove staat voor ontspanning en rust. Een bezoek tijdens een Fly Drive Miami is aan te raden, je komt namelijk helemaal tot rust tijdens de chaos van je drukke rondreis. Bezoek het winkelcentrum en neem een drankje op een van de gezellige terrasjes. Bezoek het Miami Science Museum en het Viscaya Museum and Gardens. De combinatie van cultuur en ontspanning zorgt voor een goede vibe. De wijk staat vol exotische palmen en je ziet de blauwe kust liggen vanuit de restaurants. Het vakantiegevoel is meteen aanwezig!

Kies jouw Fly Drive Miami rondreis

Er zijn meerdere Fly Drive Miami rondreizen te boeken bij verschillende aanbieders, bekijk het aanbod en kies jouw perfecte reis. Voor je het weet zit je in het vliegtuig, onderweg om jouw droomreis te beleven! Zorg ervoor dat je koffers vol zitten met zomerse outfits, je zult het nodig hebben.

Aanbiedingen fly drive Miami

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Miami.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet