Home » Fly Drive Thailand

Fly drive Thailand

Wil je Azië ontdekken op een ultieme manier? Dan is de Fly Drive Thailand reis een uitkomst voor jou! De jungles, heilige tempels en rijstvelden liggen op je te wachten.

Ontdek Azië tijdens een Fly Drive Thailand

Wil je Azië ontdekken op een ultieme manier? Dan is de Fly Drive Thailand reis een uitkomst voor jou! De jungles, heilige tempels en rijstvelden liggen op je te wachten. Na een vliegreis van 11 uur kun je met de auto het hele land verkennen. Er is zoveel te zien, bedenk van tevoren goed wat je allemaal wilt gaan ontdekken! Thailand is het land van de prachtige natuur en witte zandstranden. Stap in een van de Tuk Tuks en ontdek de bruisende hoofdstad. De sprookjesachtige natuur zal je doen verbazen. Een Fly Drive Thailand geeft jou de ruimte om te zien en doen wat je wilt!

De beste fly drive Thailand aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Thailand aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Thailand

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Hoogtepunten van een Fly Drive Thailand

Je komt ontzettend veel hoogtepunten tegen tijdens een Fly Drive Thailand, alles is er mooi en indrukwekkend! De hoofdstad Bangkok, de wilde dieren in National Park Khao Yai en de waterval Heo Narok. Het eiland Koh Samui is een pareltje. Bezoek de smaragdgroene Boeddha, deze staat in de Wat Phra Kaew Tempel. Zin in een heerlijke groene curry? Deze kun je overal krijgen, aan de straat zijn tientallen eettentjes te vinden met heerlijke Thaise gerechten. De keuken is een cadeautje, alles is even heerlijk en kruidig. Voor de avonturiers is het ook mogelijk om de Sok rivier over te steken met een kajak en je kunt het regenwoud ontdekken met de benenwagen, of natuurlijk met de auto van de Fly Drive Thailand reis.

Bangkok, de eigenzinnige hoofdstad van Thailand

Een Fly Drive Thailand is niet compleet zonder een bezoek aan de drukke, levendige stad. Naast de chaos in het centrum is er ook ultieme rust te vinden. Er zijn veel boeddhistische tempel te vinden, deze kun je allemaal bezoeken. De Wat Pho is de meest bekende tempel van Bangkok. Hier is de heilige, liggende Boeddha te vinden. Het grootste Boeddhabeeld van het hele land. De Wat Pho tempel zelf is zeer indrukwekkend, een prachtig gebouw met een geheel eigen stijl en vormgeving.

Bezoek de bijzondere tempel en ontdek de grote rol van het Boeddhisme in het land. Een Fly Drive Thailand brengt je erheen.

Bezoek het Nationaal Park Khao Sok met een Fly Drive Thailand

Op zoek naar het paradijs? Dan moet je eens een bezoekje brengen aan het Khao Sok National Park. Het park bestaat uit een aantal bijzondere onderdelen. Een regenwoud, een blauw meer, een prachtige flora en fauna en grootse grottenstelsels en kliffen van kalksteen. In het park kun je deelnemen aan verschillende jungle tours. Dit kan een dagtour zijn, het kan ook een tour met een of meerdere overnachtingen zijn. Je kunt zelfs mee met een nachtsafari! In de nacht zie en hoor je de dieren aan het werk. De lucht is gevuld met heldere sterren en je leert alles over de jungle. Het wordt ook nog eens ontzettend spannend!

Met een Fly Drive Thailand heb je de kans om onderdeel te zijn van dit avontuur.

Waarom een fly drive naar Thailand?

  • 1
  • 2
  • 3

De Wat Phra Kaew Tempel

De Wat Phra Kaew Tempel en het Koninklijk Paleis vormen, aan het Sanam Luang plein, één gebouw. De tempel is de Tempel van de Smaragden Boeddha. Je vindt de tempel in het historische deel van Bangkok, zet de huurauto van de Fly Drive Thailand langs de rand van de weg en bewandel het historische centrum. De eerste steen van de tempel werd in 1782 gelegd en in het complex vind je kleurrijke graven welke zijn versierd met geglazuurde tegeltjes en bladgoud. Hoe prachtig de tempel ook is aan zowel de binnen- en buitenkant, de meeste bezoekers komen maar voor één ding: de Smaragdgroene Boeddha. Nu verwacht je waarschijnlijk een gigantisch beeld, dit is nou niet bepaald het geval. De Boeddha is maar 60 centimeter groot en niemand weet precies hoe oud het is. De tempel is gebouwd voor dit ene beeldje. De koning van Thailand zorgt er nog ieder seizoen voor dat het beeldje een ander kostuum aan krijgt. Bekijk het beeldje zelf, een Fly Drive Thailand zorgt ervoor dat jij deze kans krijgt.

Wat is jouw ideale Fly Drive Thailand?

Jouw droomreis boek je eenvoudig via onze website. We hebben alle aanbieders van Fly Drive Thailand vakanties voor je in een overzicht gezet, je hoeft alleen nog maar je favoriete reis uit te zoeken en de koffers te pakken. Benieuwd naar een ander deel van Azië? Met een Fly Drive Sri Lanka ontdek je andere pareltjes van het continent. Welke rondreis je ook kiest, Azië zal een onvergetelijke ervaring worden! 

Aanbiedingen fly drive Thailand

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Thailand.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet