Home » Fly Drive Curaçao

Fly drive Curaçao

Opzoek naar een Caribische bestemming met gegarandeerd mooi weer? Ga voor een fly drive Curaçao. De letter C in het ABC van de driehoek Aruba, Bonaire en Curaçao, de charmante kleine natie van Curaçao komt zeker niet op de laatste plaats als het gaat om de overweldigende schoonheid van zijn ongerepte stranden.

Opzoek naar een Caribische bestemming met gegarandeerd mooi weer? Ga voor een fly drive Curaçao. De letter C in het ABC van de driehoek Aruba, Bonaire en Curaçao, de charmante kleine natie van Curaçao komt zeker niet op de laatste plaats als het gaat om de overweldigende schoonheid van zijn ongerepte stranden. En het is gemakkelijk te zien waarom, nadat je het betoverende blauw van de kristalheldere water hebt bewonderd tijdens je fly drive Curaçao, zo prachtig blauw dat zelfs de beroemde Curaçao likeur in deze schaduw wordt gemaakt om het eiland te vertegenwoordigen. Curaçao is een schitterend juweel in het meest zuidelijke deel van de Caribische Zee. Curaçao biedt een surrealistische mix, waar elke ervaring tijdens je fly drive Curaçao uniek is.

Met een fly drive Curaçao krijg je het allemaal; van een rijk historisch centrum tot de blauwste stranden (ze noemen het immers Curaçaos blauw), uitgestrekte plantages, pittoreske Nederlandse architectuur en de kleurrijkste carnaval, een van de grootste in het Caribisch gebied.

De beste fly drive Curaçao aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Curaçao aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Curaçao

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive Curaçao

Tijdens je fly drive Curaçao zal je opkijken van het chaotische verkeer in de hoofdstad; ga langs de alledaagse buurten om prachtige koloniale huizen en uitstekende musea te vinden. Stap weg van de drukte van Willemstad en ontdek afgelegen stukken turquoise water en sprankelend wit zand. Leer over de erfenis van het eiland terwijl je een Krioyo eet, het verrukkelijke lokale eten met een mix van smaken die je het best kunt omschrijven als een mix van Caribische en Latijns-Amerikaanse gerechten. Maar bovenal, vergeet niet te ontspannen tijdens je fly drive Curaçao en laat de energieke sfeer van deze multiculturele samenleving je boeien en het zal je op een heel eigenaardige manier laten bewegen!

Fly drive Curaçao: ontdek de geschiedenis

Wil je een levendig stadsleven, rijke geschiedenis en uitstekende musea ontdekken? Ga dan tijdens jefly drive Curaçao naar Willemstad. Curaçao moet met alle zintuigen worden opgenomen. Het heeft een diepgewortelde, rijke geschiedenis die zich uitstrekt over vijf eeuwen en omvat verschillende beschavingen, van het Spaans tot het Engels en tot slot de Nederlandse kolonisten. Willemstad, met zijn drukke en historische hoofdstad, ziet er op het eerste gezicht misschien niet zo aantrekkelijk uit, met al het lawaai en verkeer. Maar bij een tweede inspectie, vooral als je weet waar je moet zoeken, kun je prachtige en kleurrijke Nederlandse architectuur, fascinerende musea en een schilderachtige haven ontdekken.

Waarom een fly drive naar Curaçao?

  • 1
  • 2
  • 3

Bezienswaardigheden fly drive Curaçao: ontdek Willemstad

Tijdens een fly drive Curaçao vakantie moet je de tijd nemen om het historische centrum van de hoofdstad te bezoeken, een UNESCO-werelderfgoed dat bestaat uit twee verschillende districten: Punda en Otrobanda, gescheiden door de panoramische St Anna-baai. Punda is de oudste van deze twee en dateert uit 1634 toen de Nederlanders het eiland uit de handen van de Spanjaarden namen. Otrobanda, gesticht in 1707, is het nieuwste gedeelte van de stad en wordt tegenwoordig beschouwd als het culturele centrum van Willemstad. Op Punda vind je pittoreske smalle straatjes met musea en winkels, waar je jezelf zult verliezen, dwalen en ontdekken. Op de toepasselijk genaamde Otrobanda (die in Papiamentu ‘andere kant’ betekent) kun je het verschil in architectuur zien en de meer trendy en moderne sfeer waarderen. Wat je ook doet tijdens je fly drive Curaçao, vergeet niet om je onder de lokale bevolking te begeven en het smakelijke lokale eten te proberen!

Hoogtepunten fly drive Curaçao: ontdek Klein Curaçao

Tijdens je fly drive Curaçao moet je zeker het onbewoonde zustereiland bezoeken. Voor topstranden moet je naar het kleine en onbewoonde zustereiland Klein Curaçao gaan tijdens je fly drive Curaçao. Hier is geen haast en alles lijkt stil te staan zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit is een van de beste plekken om te duiken en over het algemeen verdwaald in de wildste en puurste natuurlijke omgeving. Duiken is hier vooral fantastisch vanwege het koraal en de verbazingwekkende onderwatergrotten. De kristal heldere water betekent ook dat het spotten van vis en zeeschildpadden met een snorkel vrij eenvoudig is. Deze kleine verlaten edelsteen ligt ten zuidoosten van het land en is slechts 1,7 vierkante kilometer lang. Het biedt je de meest perfecte geïsoleerde stranden, met niets te zien behalve een oude vuurtoren, een strandhuis en verschillende hutten. En als laatste, maar niet de minste belangrijke opmerking, is een van de beste dingen van Curaçao dat het perfect gelegen is net buiten de orkaanriem. Je bent dus verzekerd van een zonovergoten fly drive Curaçao vakantie.

Aanbiedingen fly drive Curaçao

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Curaçao.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet