Home » Fly Drive Madeira

Fly drive Madeira

Ontdek het schilderachtige Portugal tijdens je Fly Drive Madeira rondreis. Je rijdt langs pittoreske dorpjes en kleine huisjes, je hebt onderweg het meest spectaculaire uitzicht over de kustlijn en onderweg kom je de meest prachtige gekleurde velden tegen.

Ontdek charmant Portugal tijdens een Fly Drive Madeira

Ontdek het schilderachtige Portugal tijdens je Fly Drive Madeira rondreis. Je rijdt langs pittoreske dorpjes en kleine huisjes, je hebt onderweg het meest spectaculaire uitzicht over de kustlijn en onderweg kom je de meest prachtige gekleurde velden tegen. Madeira heet niet voor niets ‘bloemeneiland’, overal om je heen staan planten en bloemen in de mooiste kleuren. Je reis naar Madeira zal een grote verrassing worden, de regio heeft zoveel te bieden.

Met een Fly Drive Madeira heb je zelf de reis in de hand, ontdek het eiland op je eigen manier.

De beste fly drive Madeira aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Madeira aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Madeira

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Het eiland Madeira

Een Fly Drive Madeira brengt je naar alle pareltjes van het eiland. Madeira is een eiland gelegen in de Atlantische oceaan. Het hoort bij Portugal maar het ligt er wel 1000 kilometer vandaan. Zeker voor natuurliefhebbers is deze plaats een regelrechte must! Verken het eiland te voet en met de auto, wandel langs de ruige kustlijn en door de wilde natuurgebieden. Het is een waar paradijs. Natuurlijk moet je ook de beroemde Madeira-wijn proeven, dit hoort er nou eenmaal bij! Een Fly Drive Madeira zorgt voor een onvergetelijke tijd.

Wat kun je verwachten van een Fly Drive Madeira?

Waar je zeker van bent is dat je een heerlijk klimaat te wachten staat. Het eiland is zeer populair bij toeristen dankzij de prachtige uitstraling en het heerlijke klimaat. Ontdek alles wat het eiland te bieden heeft. Ontdek het dorp Funchal en bezoek eeuwenoude dorpjes. Porto Muniz is er een van. Er zijn verschillende Fly Drive Madeira rondreizen te boeken bij meerdere aanbieders, het ligt er maar net aan welke reis je voorkeur heeft. Welke trip je ook kiest, er staat je in ieder geval een ongelooflijke reis te wachten! Boek snel en eenvoudig jouw ideale Fly Drive Madeira online. Benieuwd naar de rest van Portugal? Kijk eens bij het aanbod van een Fly Drive Portugal.

Start je Fly Drive Madeira in Funchal

Vaak beginnen fly-drives bij de stad Funchal. Deze bijzondere stad moet je hebben gezien tijdens je bezoek aan het oogverblindende eiland. Hier vind je de Madeira Botanical Gardens, een tropische tuin met meer dan 2500 verschillende planten en bloemen. Je weet meteen wat er wordt bedoeld met de term ‘bloemeneiland’. Met een oppervlakte van 35.000 km2 is het een absolute aanrader. De Avenida do Mar is de grote boulevard die langs de kustlijn loopt. Hier kun je een heerlijke wandeling maken over de promenade en een drankje doen. Vanaf hier wandel je rechtstreeks naar het Fortaleze de São Tiago. Dit gele fort heeft eeuwenlang een verdedigende functie gehad voor de stad. Een goed begin voor een Fly Drive Madeira.

Porto Santo

Hierna vervolg je je bijzondere rondreis richting het eiland Porto Santo. Dit eiland is onderdeel van het Maderia-archipel en het best bewaarde geheim van heel Portugal. De witte zandstranden en heldere zee zien er meteen exotisch uit. Het eilandje is erg klein en je krijgt het gevoel dat je de enige bent die er verblijft. Bezoek het Columbus-museum of maak een heerlijke strandwandeling. Porto Santo mag niet ontbreken tijdens je Fly Drive Madeira.

Waarom een fly drive naar Madeira?

  • 1
  • 2
  • 3

Santa Cruz

Het dorpje Santa Cruz, gelegen in het Zuiden van het eiland, is een van de mooiste dorpen van heel Madeira. Het ligt letterlijk naast het vliegveld en daarom zou je hier niet zo snel een pareltje verwachten. Het is een plaats waar rust en vrede overheersen. Een serene plaats om even bij te kunnen komen van de chaos. Bezoek de leuke, overdekte markt en de prachtige gebouwen zoals het stadhuis en de kerk. Een Fly Drive Madeira is niet compleet zonder dit dorpje aan te doen. Vooral de kerk is belangrijk tijdens je reis, deze is waarschijnlijk ontworpen door dezelfde architect als van de kathedraal van Funchal. De kathedraal wordt gezien als de mooiste kerk van het Madeira-archipel. Mis het niet!

Bezoek Santana tijdens je Fly Drive Madeira

In het noordoosten van het eiland ligt het dorp Santana. Dit dorp ligt in heuvelachtig gebied en het staat bekend om de kleine, pittoreske huisjes. Het is een van de bekendste dorpen van het hele archipel, rijd er dus zeker even langs tijdens je Fly Drive Madeira rondreis! Dit dorp wordt vrijwel nooit overgeslagen door de georganiseerde reizen, de Palheiros zijn hiervoor te bijzonder. Palheiros zijn de driehoekige huisjes die het dorp zo speciaal maken. Bezoek het centrum van Santana met het gemeentehuis en wandel de winkeltjes in met dezelfde vormgeving als de Palheiros!

Kies je eigen Fly & Drive rondreis!

Kijk naar het aanbod aan Fly Drive Madeira reizen bij de verschillende aanbieders en kies de reis uit die bij je past. Voor je het weet zijn je koffers gepakt en vlieg je naar je droombestemming!

Aanbiedingen fly drive Madeira

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Madeira.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet