Home » Fly Drive Canarische Eilanden

Fly drive Canarische Eilanden

Opdoemende vulkanen, prehistorische vindplaatsen, weelderige dennenbossen, maanlandschappen, zanderige baaien en kilometerslange duinen in Sahara stijl. Ja, er is een andere wereld achter de resorts aan de kust van de Canarische Eilanden en ontdek het tijdens je fly drive Canarische Eilanden.

Opdoemende vulkanen, prehistorische vindplaatsen, weelderige dennenbossen, maanlandschappen, zanderige baaien en kilometerslange duinen in Sahara stijl. Ja, er is een andere wereld achter de resorts aan de kust van de Canarische Eilanden en ontdek het tijdens je fly drive Canarische Eilanden. Hippies zijn al sinds de jaren zestig bekend met de geneugten van de wildernis van El Hierro en La Gomera. Massatoerisme resorts kunnen de Canarische eilanden vakantie hebben gedomineerd in Tenerife en Lanzarote, Gran Canaria en Fuerteventura, maar beschermde berglandschappen en afgelegen kusten domineren nog steeds de kaarten. En walvissen domineren de wateren op je vakantie in Canarische Eilanden. En deze wijze wezens kennen altijd de veilige en weelderige toevluchtsoorden in de wereld.

Dus de perfecte plek voor een fly drive Canarische Eilanden!

De beste fly drive Canarische Eilanden aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Canarische Eilanden aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Canarische Eilanden

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Fly drive Canarische Eilanden: een dramatisch landschap

De Canarische eilanden hebben bijna perfecte temperaturen het hele jaar door, wat betekent dat het zowel in de zomer als in de winter mogelijk is om te genieten van het dramatische en gevarieerde landschap dat je moet doorkruisen tijdens een fly drive Canarische Eilanden om het goed te ervaren. Bewonder tijdens je fly drive Canarische Eilanden het subtropische groen van het nationale park van La Gomera, de met pijnbomen begroeide bergtoppen in het bergachtige binnenland van Gran Canaria of de tuimelende watervallen van La Palma. Stel vervolgens al deze weelde in contrast met de buitengewone dorre vlakten rond de El Teide in Tenerife, het surrealistische kleurenspel van de lavavelden van Lanzarote en de eindeloze vlaktes van Fuerteventura, afgewisseld met cactussen, struikgewas en heel veel geiten. Er is veel om van te genieten tijdens je fly drive Canarische Eilanden.

Fly drive Canarische Eilanden: ga voor een actieve vakantie

Het is het zeer uiteenlopende landschap, in combinatie met die voorspelbare zonnige dagen, dat outdoor-activiteiten zo toegankelijk en gevarieerd maakt. Wandel tijdens je fly drive Canarische Eilanden over de bewegwijzerde wandelpaden die de eilanden doorkruisen, van kronkelende paden tot bergtochten; duik in verleidelijke warme wateren, bekijk de meer dan 350 vissoorten (en de vreemde scheepswrakken); of ervaar de adrenaline door te kitesurfen tijdens je fly drive Canarische Eilanden. Windsurfen en surfen zijn hier ook populair. Vertraag het tempo tijdens je fly drive Canarische Eilanden met kameel rijden, golfen, paardentochten of boottochten.

Waarom een fly drive naar Canarische Eilanden?

  • 1
  • 2
  • 3

Fly drive Canarische Eilanden: fantastische kunst en architectuur

Hoewel de Canarische eilanden misschien niet beschikken over de grand-slam musea van de grote steden op het vasteland van Spanje, is er genoeg om kunst- en cultuurliefhebbers te vermaken tijdens hun fly drive Canarische Eilanden. Surrealistische fans moeten eens kijken naar de spectaculaire doeken van de wereldberoemde schilder Óscar Domínguez in zijn geboortestad Santa Cruz de Tenerife, terwijl de enorme abstracte sculpturen van de lokale bewoners Martín Chirino en César Manrique op Gran Canaria en Lanzarote niet te missen zijn. Genoeg cultuur dus om van te genieten tijdens je fly drive Canarische Eilanden.

Fly drive Canarische Eilanden: de westelijke Canarische eilanden

Geniet van een fly drive Canarische Eilanden door de westelijke Canarische Eilanden te bezoeken. Maak kennis met de vulkanische landschappen en verborgen baaien van Tenerife, La Gomera, La Palma en El Hierro. Reis tijdens je fly drive Canarische Eilanden met de veerboot tussen de vier eilanden, verblijf in de luxe hotels en geniet van de betrouwbare zon die het hele jaar door schijnt en ontdek het spectaculaire natuurlijke landschap van elk eiland.Deze fly drive Canarische Eilanden vakantie begint in Tenerife bij de Parador de La Canadas del Teide. Maak een wandeling door het Nationaal Park, verken de archeologische vindplaatsen of ontspan simpelweg op een van de gouden of zwarte zandstranden. Vervolg je fly drive Canarische Eilanden trip met een bezoek aan het tweede eiland, La Gomera. Ontspan op het terras bij het zwembad, verken de pleinen en de promenade van het oude centrum van San Sebastián, of wandel over de mysterieuze paden van het mistige nationale park Garajonay. Neem vanuit La Gomera een andere veerboot naar La Palma, bekend als ‘het mooie eiland’. Het dramatische landschap van dit vulkanische eiland wordt het best gewaardeerd in de regio Fuencaliente, op de meest zuidelijke punt van het eiland. Het laatste eiland tijdens je fly drive Canarische Eilanden trip is El Hierro, dat alleen toegankelijk is via een aansluitende veerboot op Tenerife. Deze langere reis voert je langs alle eilanden van deze tour, zodat je hun stijgende pieken vanuit een nieuw perspectief kunt bekijken. Dit zelfvoorzienende eiland is bezaaid met oude bossen en eigenzinnige bezienswaardigheden in het binnenland, maar in de buurt van de zee komt de echte charme van El Hierro tot zijn recht. Keer terug naar Tenerife op je laatste dag fly drive Canarische Eilanden.

Aanbiedingen fly drive Canarische Eilanden

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar de Canarische Eilanden.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet