Home » Fly Drive Chili

Fly drive Chili

Met een Fly Drive Chili ontdek je Chili op zijn allerbest. Het land, gelegen in het Zuid-Westen van Zuid-Amerika, heeft een lange vorm en een groot deel van het Andesgebergte ligt in dit land.

Een Fly Drive Chili is de ultieme droomreis!

Met een Fly Drive Chili ontdek je Chili op zijn allerbest. Het land, gelegen in het Zuid-Westen van Zuid-Amerika, heeft een lange vorm en een groot deel van het Andesgebergte ligt in dit land. Het klimaat is er ontzettend divers, in het noorden is het erg droog en heet en bij de meren vind je een rustiger, Europees klimaat. Dankzij de lange vorm van het land, is het zuiden al dichtbij Antarctica gelegen. Hier is een hooggebergteklimaat. Het kan er enorm sneeuwen in dit gebied! Het land is gelegen tussen de Stille Oceaan en het Andesgebergte, de bijzondere landschappen zijn zeker de moeite waard. Breng een bezoek tijdens een Fly Drive Chili.

De beste fly drive Chili aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Chili aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Chili

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een Fly Drive Chili

Je kunt van een Fly Drive Chili verwachten dat het een avontuur wordt. Je bent er zeker van dat je de mooiste landschappen tegen zult komen, welke Fly Drive Chili reis je ook kiest. De reis begint over het algemeen in Santiago de Chile, de hoofdstad van Chili. Dit is een centraal gelegen stad, het klimaat is hier heerlijk zacht en warm. Chili is perfect voor een autoreis, het land heeft een zeer goede infrastructuur vergeleken met de omliggende landen. Je kunt met de huurauto van de Fly Drive Chili het hele land verkennen, je moet er soms wel een stukje voor rijden. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal binnenlandse vluchten te boeken voor de langste afstanden, hierbij krijg je op verschillende locaties een huurauto van de Fly Drive Chili ter beschikking.

Santiago de Chile

Een bezoek aan Santiago de Chile is een onontkoombaar gegeven tijdens een Fly Drive Chili, maar dit wil je ook helemaal niet overslaan. De stad ligt op 540 meter hoogte aan de rand van de Andes. Bijzonder aan Chili is dat ongeveer 70% van de bevolking in de hoofdstad en de omliggende dorpjes woont. In Santiago de Chile wonen 4 miljoen mensen, de stad is enorm. Het centrum is gelukkig niet zo groots, het is zelfs vrij klein en compact. Je kunt heerlijk te voet door het centrum struinen en terwijl je wandelt kom je allerlei historische bezienswaardigheden tegen. Interesse in de bezienswaardigheden buiten dit historische centrum? Met de huurauto van je Fly Drive Chili reis kun je overal eenvoudig geraken.

Bezoek Patagonië tijdens je Fly Drive Chili

Patagonië is een ruig gebied vol prachtige natuurparken en een bijzondere flora en fauna. Het ligt in zowel Argentinië als Chili, welk deel waarbij hoort is dan weer vrij vaag. Er zijn namelijk geen duidelijke grenzen bekend. Toeristen komen hier voor de Perito Morenogletsjer, een zeer imponerende en grote gletsjer, waar je met boottochten langs kunt varen. Een ander hoogtepuntje van het gebied is het Torres del Paine Nationaal Park. Dit park bestaat uit gebergtes, gletsjers, meren en rivieren en je kunt er de mooiste natuurwandelingen maken.

Waarom een fly drive naar Chili?

  • 1
  • 2
  • 3

Een Fly Drive Chili brengt je naar Chiloé

En ook dat is een plaats die je absoluut niet wilt missen. Reizen is misschien je hobby en je hebt al tientallen kerken, kathedralen en andere heiligdommen bezocht. Weinig maakt nog indruk op jou. Wat je in ieder geval nog niet hebt gezien zijn de houten kerken die je op Chiloé vindt. Chiloé is een eiland en onderdeel van het gelijknamige archipel. Naast houten kerken vind je er de Palafitos. Dit zijn houten huizen die op hoge, smalle palen staan. Dit is ooit zo gebouwd als bescherming tegen het water en ongedierte. Ook heel bijzonder, in het noorden van het eiland kun je pinguïns zien. Je ziet ze het best met de hulp van een boottocht, zo kom je echt dichtbij de kleine diertjes. Kijk hoe ze rond waggelen en een voor een de zee induiken tijdens de Fly Drive Chili. Chiloé is nog niet zo bekend en weinig mensen weten hoe mooi dit archipel is. Laat je verbazen door al het moois dat de eilanden te bieden hebben!

Boek jouw Fly Drive Chili snel en eenvoudig online!

Doordat je bij ons alle Fly Drive Chili reizen handig in een overzicht kunt bekijken, weet je precies welke reis jou het meeste aanspreekt. Klik op de reis naar keuze en je wordt vanzelf doorgestuurd naar de gekozen aanbieder. Van hieruit boek je jouw reis snel en eenvoudig online. Kruis de dagen op de kalender af tot de dag van vertrek, voor je het weet zit je al in het vliegtuig naar dit prachtige land! Zuid-Amerika heeft nog veel meer in zijn mars. Kijk ook eens bij de Fly Drive reizen naar Colombia.

Aanbiedingen fly drive Chili

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Chili.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet