Home » Fly Drive IJsland

Fly drive IJsland

Een fly drive IJsland is een fantastische manier om IJsland te ervaren met vrijheid en flexibiliteit. Een fly drive IJsland is er voor verschillende budgetten en voorkeuren, je bepaalt namelijk zelf je bestemmingen en accommodaties.

Een fly drive IJsland is een fantastische manier om IJsland te ervaren met vrijheid en flexibiliteit. Een fly drive IJsland is er voor verschillende budgetten en voorkeuren, je bepaalt namelijk zelf je bestemmingen en accommodaties. Elke route beslaat een aantal opmerkelijke attracties en plaatsen met een historische betekenis. Haal je auto op, ontvang je GPS, plus duizenden bezienswaardigheden op je Iceland Travel Companion-app.

Om de beste prijs te krijgen voor je fly drive IJsland, boek je je reis vooraf online. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar boek op tijd, zodat populaire accommodaties beschikbaar zijn.

De beste fly drive IJsland aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive IJsland aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar IJsland

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Bezienswaardigheden fly drive IJsland

Verken IJsland op je eigen tempo met een fly drive IJsland.Ga naar het land van het ijs en de sneeuw, van de middernachtzon, waar de hete bronnen stromen. Ja, Led Zeppelin was zo geïnspireerd door de prachtige IJslandse natuur dat ze besloten om er een lied over te schrijven. Maar ze waren niet de enige die geïnspireerd waren. IJsland heeft ook al eeuwenlang lokale musici geïnspireerd en IJsland staat bekend om de pure output van hoogwaardige muziek die uit zo’n klein land komt. Terwijl sommigen van hen, zoals Björk en Sigur Rós, internationaal beroemd zijn geworden, hebben we besloten om de typische fly drive IJsland routes samen te stellen. Boek snel je fly drive IJsland!

Hoogtepunten fly drive IJsland

Een onder bevolkt eiland dat in de buurt van de top van de wereld is gestrand, IJsland is, letterlijk, een land in wording. Het is een enorm vulkanisch laboratorium waar machtige krachten de aarde vormen: geisers gutsen, modderpoelen sputteren, met ijs bedekte vulkanen knorren en gletsjers snijden grote wegen door de bergen. De aanjagende pracht lijkt ontworpen om bezoekers met een fly drive IJsland te herinneren aan hun volkomen onbeduidendheid in het grotere geheel der dingen. En het werkt: wat frisse lucht, een kijk op de filmische landschappen, en iedereen is gefixeerd. IJsland is de perfecte bestemming voor een fly drive IJsland.

Fly drive IJsland: een persoonlijke ervaring

Gelegen aan de rand van de beroemde poolcirkel en op een van de meest actieve vulkaanplekken ter wereld, is IJsland elke dag populairder als het gaat om toerisme. IJsland heeft momenteel het prestige om een ​​van de meest indrukwekkend mooie plekken in heel Europa te zijn. Men kan fantastische landschappen en natuurlijke plekken ontdekken, zoals de ruige fjorden, warmwaterbronnen en een mengsel van gletsjers. Het toerisme in dit land wordt ook gebloeid door activiteiten zoals een bad nemen in schitterende blauwe lagunes en wandelen in de middernachtzon. De warmte van IJslanders is ontwapenend, evenals hun bedrijvigheid, ze hebben hard gewerkt om te herstellen van financiële onrust en om IJsland te transformeren in een bestemming die, dankzij de populariteit bij bezoekers, elk jaar vijf keer de bevolking kan herbergen.

Waarom een fly drive naar IJsland?

  • 1
  • 2
  • 3

Korte fly drive IJsland

Heb je niet veel tijd? Geniet van een lang weekend in Reykjavik, Akureyri of andere fascinerende gebieden in IJsland. De positie van IJsland tussen Noord-Amerika en Europa maakt het ideaal voor een korte vakantie. In slechts een paar dagen kun je genieten van het beste wat IJsland te bieden heeft, inclusief buitengewone natuur, unieke cultuur, fascinerende geschiedenis, winkelen, nachtleven en gerechten van wereldklasse. Accommodaties variëren van betaalbaar tot prijzig, terwijl de eersteklas restaurants, musea en geothermische zwembaden van Reykjavik of Akureyri ervoor zorgen dat je genoeg te doen hebt.

Hoogtepunten fly drive IJsland: Blue Lagoon

Deze populaire door de mens gemaakte geothermische spa met kristalhelder water is de enige plek op aarde waar je het hele jaar door kunt zwemmen in water van 40 graden Celsius en toch wordt omringd door ijs en sneeuw. Een gebied waar een bijproduct van de geothermische krachtcentrale Svartsengi is gevestigd, staat het rijke mineraalgehalte van de lagune bekend als heilzaam. Het ijskoude aquamarijnwater langs de zwarte achtergrond van het vlakke landschap maakt dit verbluffende contrast nog indrukwekkender en is daarmee de meest gefotografeerde attractie in IJsland. Een must see tijdens je fly drive IJsland.

Hoogtepunten fly drive IJsland: grote geiser

Deze natuurlijke plek ligt in het zuidwesten van IJsland en is al meer dan 10.000 jaar actief en moet je zeker bezoeken tijdens je fly drive IJsland. Het kan kokend water tot zeventig meter in de lucht spuiten. Geisers worden vaak veroorzaakt door oppervlaktewater, dat ongeveer 2.000 meter naar beneden gaat. Bij het bereiken van het kookpunt spuit het dan zeer heet water met stoom, en beide natuurlijke gebeurtenissen zijn zeer indrukwekkend om te bekijken.

Aanbiedingen fly drive IJsland

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar IJsland.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet