Home » Fly Drive Ecuador

Fly drive Ecuador

Met een Fly Drive Ecuador maak je kennis met de gastvrije bevolking van het land Ecuador. Ontdek de bijzondere, kleurrijke omgeving en ontdek de historische bezienswaardigheden. Met een huurauto kun je het land op je eigen tempo ontdekken, je hebt de vrijheid om je eigen reis in te delen.

Beleef Zuid-Amerika met een Fly Drive Ecuador

Met een Fly Drive Ecuador maak je kennis met de gastvrije bevolking van het land Ecuador. Ontdek de bijzondere, kleurrijke omgeving en ontdek de historische bezienswaardigheden. Met een huurauto kun je het land op je eigen tempo ontdekken, je hebt de vrijheid om je eigen reis in te delen. Het koloniale Quito, de Otavala markt en het Amazonegebied liggen op je te wachten. Kies ervoor om je Fly Drive Ecuador te verlengen met een paar dagen Galapalos eilanden. Het kleine Ecuador is gelegen in het Noordwesten van Zuid-Amerika en de omgeving is zeer indrukwekkend. De natuur en het landschap zijn overal verschillend, je verkent diverse gebieden en je betreedt verschillende klimaatzones tijdens een Fly Drive Ecuador.

De beste fly drive Ecuador aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Ecuador aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Ecuador

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Hoogtepunten van de Fly Drive Ecuador

Waar je zeker aan kunt zijn is dat een Fly Drive Ecuador gepaard gaat met allerlei hoogtepunten. Het wordt de reis van je leven! De hoofdstad Quito is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, bezoek de oude Inca ruïnes en bezoek de kleurrijke markt bij de Plaza Grande. Reis door naar Otavalo en kijk je ogen uit bij het blauwe kratermeer Cuicocha. Vanaf de kraterrand heb je een prachtig uitzicht over het gebied. Trek door het Amazonegebied en ontdek de veelzijdige flora en fauna van het land. Wandel door het Andesgebergte en bezoek de warmwaterbronnen en vulkanen van Baños. Met een Fly Drive Ecuador ontdek je het allemaal!

Quito

De hoofdstad Quito is hoogstwaarschijnlijk de eerste halte van je Fly Drive Ecuador reis. Deze stad is een van de mooiste steden van Zuid-Amerika doordat het zo goed bewaard is gebleven. De stad is er charmant en karakteristiek. De stad ligt vlak onder de evenaar, wat je ook daadwerkelijk kunt voelen. Het ligt tussen veertien vulkanen waarvan sommige vulkanen nog actief zijn, de ligging is zeer bijzonder. In 2006 is de stad nog bedekt geweest door het as van een van de vulkanen! Het meest bekende deel van Quito is ‘de oude stad’. Dit koloniale stadscentrum is schilderachtig mooi. Al is het vaak herbouwd na verschillende, verwoestende aardbevingen is het nog steeds een schitterende stad. Bezoek de ruïnes van de Inca-tijd en neem een drankje op een van de gezellige terrasjes. Doordat Ecuador nog niet zo populair is bij toeristen, ook niet de Fly Drive Ecuador reizen, is het er niet zo druk als in andere hoofdsteden.

Bezoek Otavalo tijdens een Fly Drive Ecuador

Het dorpje Otavalo is een klein Indianendorpje in Noord-Ecuador. Het staat bekend om de kleurrijke en authentieke omgeving. De regio houdt nog steeds vast aan eeuwenoude tradities en gebruiken, zelfs na de invloed van de Spaanse kolonisten en de moderne samenleving is dit nog steeds het geval. Dit voel je en zie je overal om je heen. De markten zijn zeer populair, dit wil je tijdens een Fly Drive Ecuador absoluut niet missen. De kraampjes hangen vol met handgemaakte artikelen in de Ecuadoraanse stijl. De Peguche waterval is een must-see. Het ligt op maar 3 kilometer van Otavalo, met de huurauto van de Fly Drive Ecuador ben je er zo! De waterval is 18 meter hoog en het wordt door de lokale bevolking gezien als een heilige plaats. De omgeving van de waterval is heel mooi, maak hier zeker een wandeling!

Waarom een fly drive naar Ecuador?

  • 1
  • 2
  • 3

Het Amazonegebied

Onmisbaar tijdens je Fly Drive Ecuador reis is een bezoek aan het Amazonegebied. In dit regenwoud leven bijna 2000 verschillende soorten zoogdieren en vogels en er leven de meeste plantensoorten van de hele wereld. Om precies te zijn, er zijn op dit moment 438.000 plantsoorten bekend en er zijn er nog heel veel onbekend. Dit gebied is het best te bereiken via Tena, een echte junglestad. Je kunt met de Fly Drive Ecuador huurauto eenvoudig naar deze stad rijden en vanaf hier regel je de rest van je bezoek aan de Amazone. Hierbij moet je denken aan een gids, de tochten en het verblijf in een echte jungle lodge. Een ervaring in het Amazonegebied is er een om nooit te vergeten, wordt één met de natuur!

Fly Drive vakanties in Zuid-Amerika

Niet alleen de Fly Drive Ecuador valt binnen de mogelijkheden. Er zijn nog veel meer rondreizen te boeken in Zuid-Amerika! Ieder land heeft zijn eigen charmes, ontdek ze allemaal. Kijk eens bij het aanbod aan Fly Drive reizen naar Colombia en Chili. Welke reis je ook kiest, het belooft een geweldige reis te worden!

Aanbiedingen fly drive Ecuador

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Ecuador.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet