Home » Fly Drive Mallorca

Fly drive Mallorca

Een Fly Drive Mallorca staat voor een complete vakantiebeleving. Het eiland is erg divers en er is van alles te zien en beleven. Ontdek de hoofdstad Palma de Mallorca, kleinere steden als Alcudia en bijzondere bergdorpjes zoals Valldemossa.

Beleef Spaanse gezelligheid tijdens Fly Drive Mallorca

Een Fly Drive Mallorca staat voor een complete vakantiebeleving. Het eiland is erg divers en er is van alles te zien en beleven. Ontdek de hoofdstad Palma de Mallorca, kleinere steden als Alcudia en bijzondere bergdorpjes zoals Valldemossa. Een Fly Drive Mallorca brengt je langs alle hoeken van het eiland en ieder gebied heeft een andere natuur. Vaar door duistere grotten en wandel door heuvelachtige natuurgebieden.

Ook met kinderen is er van alles te doen, bezoek een waterpark of het grote aquarium!

De beste fly drive Mallorca aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Mallorca aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Mallorca

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Inhoud van een Fly Drive Mallorca

Verschillende aanbieders hebben een fly drive Mallorca rondreis in het aanbod. Welke reis je kiest is afhankelijk van jouw wensen. Welke plaatsen wil je absoluut zien? Wat mag je niet missen tijdens je bezoek? Verdiep je in het eiland en ontdek wat je allemaal te wachten staat. Mallorca is een heerlijk eiland en het klimaat is er fijn. Ook strandliefhebbers zullen dit eiland kunnen waarderen. Mallorca hoort bij Spanje en ligt bij de eilanden Ibiza en Menorca. Benieuwd naar het eiland Ibiza? Kijk eens naar een Fly Drive Ibiza en ontdek ook dit bijzondere eiland. Op Mallorca spreken ze Spaans en de Spaanse invloeden zijn overal terug te vinden. Wat kun je allemaal ontdekken tijdens een Fly Drive Mallorca?

Palma de Mallorca

Het vliegveld van Mallorca ligt bij de hoofdstad Palma de Mallorca. Deze stad is een goed uitgangspunt voor je Fly Drive Mallorca rondreis. De bijzondere stad heeft verborgen schatten en de meest prachtige historische gebouwen. Vooral de kathedraal is erg bijzonder, deze zie je van een afstand al staan. Kathedraal La Seu is zonder twijfel het mooiste gebouw van het hele eiland. Gelegen aan het Parc de la Mar en gebouwd tussen de dertiende en zeventiende eeuw ter ere van de Heilige Maagd Maria. Het interieur van de kerk is in de twintigste eeuw aangepakt door de architect Gaudi.

Het museum Palau March geeft een prachtig uitzicht en er worden meerdere collecties tentoongesteld. Je ervaart de oude rijkdom van het eiland en de geschiedenis. Het museum ligt aan een binnenplein vanwaar je de hele stad kunt zien. Op het plein staan beelden van torso’s en het plein zelf lijkt al een museum op zich. Parkeer je huurauto van de Fly Drive Mallorca reis aan de kant en maak een wandeling door deze buurt.

Castell Bellver

Het gotische kasteel Bellver ligt drie kilometer van de hoofdstad vandaan. Ideaal tijdens een Fly Drive Mallorca, je rijdt er met je huurauto namelijk zo heen. Het kasteel is gebouwd in de veertiende eeuw op een heuvel en je kijkt uit over de Middellandse Zee en de hoofdstad zelf. Het kasteel heeft een ronde vorm, wat erg uniek is, en heeft de functie van militair complex gehad. Nu is het een historisch museum en je kunt het kasteel bezoeken. Let erop dat de bezienswaardigheid erg populair is bij toeristen, het is verstandig om een goed moment uit te kiezen om de drukte voor te zijn.

Waarom een fly drive naar Mallorca?

  • 1
  • 2
  • 3

Valldemossa

Om het bergdorpje Valldemossa te bereiken zul je et de huurauto van de Fly Drive Mallorca reis door de bergen moeten rijden. Een bijzonder ritje naar de top. Helemaal bovenin de bergen ligt dit schilderachtige dorpje en de reis zal zeker de moeite waard geweest zijn. Het is een authentiek plaatsje en je waant je in het verleden. Veel toeristen zoeken het dorpje op om te ervaren hoe het vroeger geweest moet zijn. Parkeer je auto aan de rand, het is namelijk erg lastig om door het dorpje heen te rijden. De smalle straatjes maken het wel erg gezellig! Neem een hapje en een drankje bij een van de gezellige terrasjes en geniet van het geweldige uitzicht vanuit de bergen.

Alcudia

Pak de Fly Drive Mallorca huurauto en rijd naar het noordoosten van het eiland. Hier ligt de populaire badplaats Alcudia. De jachthaven ligt aan de baai van Alcudia. De baai staat bekend om de lange zandstranden en mooie, blauwe zee. Geniet van het vakantiegevoel! Bezoek de restaurants, barretjes en terrassen. Een perfecte locatie voor een vakantie met het gezin en voor de liefhebbers van watersporten.

Een paar kilometer van de badplaats vandaan ligt het historische centrum van Alcudia. Dit is het oude deel van het vissersdorpje. Het is omringd door standmuren en er zijn meerdere historische gebouwen te bezichtigen. Ook dit plaatsje biedt een bijzondere kijk in et verleden van het eiland. Een Fly Drive Mallorca is niet compleet zonder een bezoek aan Alcudia.

Een Fly Drive Mallorca belooft een waanzinnige vakantie!

Kun je niet kiezen tussen een strandvakantie en een citytrip? Met de Fly Drive Mallorca combineer je het beste van allebei. Verken de mooiste steden en geniet tussendoor van een welverdiende stranddag. Het zonnetje straalt er altijd!

Aanbiedingen fly drive Mallorca

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Mallorca.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet