Home » Fly Drive USA

Fly drive USA

Een Fly Drive USA is de ideale manier om Amerika te ontdekken. Je komt langs alle hoogtepunten, ontdekt de mooiste steden en wandelt door de meest prachtige natuurgebieden. De Grand Canyon, de Niagara Falls, de plaatsen die je ooit in je leven wilde zien.

Ontdek Amerika tijdens een Fly Drive USA!

Een Fly Drive USA is de ideale manier om Amerika te ontdekken. Je komt langs alle hoogtepunten, ontdekt de mooiste steden en wandelt door de meest prachtige natuurgebieden. De Grand Canyon, de Niagara Falls, de plaatsen die je ooit in je leven wilde zien, deze kans pak je met beide handen aan! Van het altijd levendige New York City, de stad die nooit slaapt, tot urenlang gokken in Las Vegas! Bezoek San Francisco in Californië en ervaar de staat Florida. Yellowstone National Park mag ook niet worden vergeten. Om de volledige VS-ervaring te beleven doorkruis je het land helemaal zelf. Een Fly Drive USA reis maakt dit mogelijk! En alles is netjes voor je geregeld.

De beste fly drive USA aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive USA aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar de USA

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Verken New York City tijdens een Fly Drive USA

The Big Apple, the city that never sleeps. NYC, New York City. Waarschijnlijk een van de bekendste steden ter wereld. Een stad die je kunt ontdekken met behulp van een Fly Drive USA. De stad staat voor succes, bedrijvigheid, levendigheid en architectuur. De skyline van New York is ongekend. Het is de grootste stad van de VS en iedereen wil er een keer geweest zijn. De stad slaapt nooit, er is altijd beweging. De stadsdelen Queens, Manhattan, Brooklyn en The Bronx kennen we allemaal. Ervaar zelf de chaos van het centrum en probeer alle prikkels te verwerken. Er zijn overal mensen, auto’s, gebouwen, reclameborden, je kunt het zo gek niet noemen! Een unieke plaats op de wereld. Bezoek het Vrijheidsbeeld op Staten Island, Central Park, Broadway en Fifth Avenue. Dit is nog lang niet alles. Madison Square Garen, Times Square, Chinatown, Soho, Ground Zero en ga zo maar door! New York is een spetterende start van je Fly Drive USA.

Met een Fly Drive USA ontdek je de Niagara Falls

De Niagarawatervallen zijn de grootste watervallen van de wereld. Iedereen kent dit fenomeen. Dit natuurfenomeen ligt op de grens tussen Canada en Amerika. De watervallen zijn vernoemd naar de plaats waar ze liggen, Niagara Falls. De watervallen zijn zestig meter hoog en het zijn heel veel watervallen bij elkaar. Als bezoeker heb je de mogelijkheid om heel dichtbij te komen! Stap in een boot en vaar richting het vallende water. Van zo dichtbij ervaar je pas echt de kracht van water. Zet je huurauto van de Fly Drive USA reis maar even langs de kant van de weg, dit belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Waarom een fly drive naar de USA?

  • 1
  • 2
  • 3

Grand Canyon

Nog een wereldberoemd natuurpark dat je tijdens een Fly Drive USA voor geen goud wilt missen. De Grand Canyon. Het is een Canyon van 435 kilometer groot, gelegen in Arizona. De rotsformaties zijn zeer indrukwekkend. Door erosie zijn er enorme diepe dalen ontstaan, hierin zijn de verschillende lagen goed te zien. Meerdere soorten gesteentes zijn op elkaar gedrukt. Bewandel het glazen pad over de Canyon voor een spannende ervaring, stap in een helikopter om alles goed te kunnen zien of ga mee met een van de bustochten door het gebied. Op iedere manier is de Canyon even prachtig. Houd er van tevoren rekening mee dat het er ontzettend heet kan worden in de zomermaanden!

Yellowstone National Park

Je reist gedurende de Fly Drive USA langs het beroemde nationale park Yellowstone. Dit park staat niet bekend om een bepaald natuurverschijnsel, het is een mix van allerlei schoonheiden uit de natuur. De kleurrijke warmwaterbronnen, de Rocky Mountains, allerlei watervallen, een wandeling door dit park zal zeker niet tegenvallen! Op ieder stukje ontdek je iets nieuws. Yellowstone National Park ligt in het noordwesten van Amerika, in de staten Montana, Wyoming en Idaho. Bezoek de Abyss Pool, de Union Falls, de Grand Mrismatic Spring en de Great Fountain Geyser. Waar je zeker van kunt zijn is dat een Fly Drive USA je een compleet nieuw beeld van de natuur laat ontdekken. De diversiteit van de VS is ongekend. Reis langs de schilderachtige werelden en laat je verbazen.

Kies jouw Fly Drive USA

Zie je een Fly Drive USA rondreis wel zitten? Wij hebben het complete aanbod in een overzicht geplaatst. Het enige dat jij nog hoeft te doen is jouw ideale reis uitzoeken en de koffers pakken! Er zijn ook specifiekere reizen te boeken in Amerika, kijk bijvoorbeeld eens bij een Fly Drive Los Angeles of een rondreis door Florida. Zorg ervoor dat je precies weet wat je wilt ontdekken en zien in de VS. Zo wordt het kiezen al een stuk eenvoudiger! Welke reis past er bij jouw wensen en budget? Die Fly Drive USA gaat het worden!

Aanbiedingen fly drive USA

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar de USA.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet