Home » Fly Drive Sicilië

Fly drive Sicilië

Als je op zoek bent naar onafhankelijkheid en liever je vakantie op Sicilië doorbrengt op reis door dit prachtige eiland, dan kunnen we je een verscheidenheid aan fly drive Sicilië routes en ideeën voorstellen.

Als je op zoek bent naar onafhankelijkheid en liever je vakantie op Sicilië doorbrengt op reis door dit prachtige eiland, dan kunnen we je een verscheidenheid aan fly drive Sicilië routes en ideeën voorstellen. Een fly drive Sicilië biedt je de vrijheid om in je eigen tempo te reizen, zodat je zo veel of zo weinig van het eiland kunt verkennen als jij wilt. Onze fly drive Sicilië route ideeën omvatten slechts enkele van de vele prachtige plaatsen om te bezoeken op het eiland. Stel je eigen op maat gemaakte fly drive Sicilië vakantie samen die is afgestemd op je specifieke behoeften.

Tip: boek NU voordat de kleinere hotels vol raken, we willen niet dat je je favoriet mist tijdens je fly drive Sicilië.

De beste fly drive Sicilië aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Sicilië aanbiedingen van diverse reisbureau.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Sicilië

Kras
Bekijken
TUI
Bekijken
SRC
Bekijken
Travel Home
Bekijken
Kras
Bekijken
TUI
Bekijken
SRC
Bekijken
Travel Home
Bekijken

Mogelijkheden fly drive Sicilië: ontdek de geschiedenis van Taormina

Vlieg naar Catania terwijl je begint aan je fly drive Sicilië, net ten zuiden van het mooie stadje Taormina, voordat je drie nachten doorbrengt om te genieten van de geschiedenis, cultuur en de omliggende natuur van Taormina, en een dag neemt om enkele bezienswaardigheden te verkennen. Mis het ongelooflijke oude Griekse theater niet tijdens je fly drive Sicilië, het biedt een fantastisch inzicht in de geschiedenis van het gebied. Gewoon een wandeling door de straten van Taormina zal een mooie ervaring zijn, met prachtige middeleeuwse gebouwen, verschillende boetieks en tal van uitnodigende eetgelegenheden. Een dagtocht om de krater van de Etna te beklimmen is ook een must tijdens je fly drive Sicilië.

Hoogtepunten fly drive Sicilië: verken de bezienswaardigheden van Syracuse

Bezoek Syracuse tijdens je fly drive Sicilië. Het is een fascinerende stad met geschiedenis en architectonische schoonheid, bekroond door de beroemde archeologische zone en het historische centrum op het eiland Ortigia. Zorg ervoor dat je tijdens je fly drive Sicilië hier een paar dagen doorbrengt om deze rijke geschiedenis te verkennen.

Hoogtepunten fly drive Sicilië: verken de magie en geschiedenis van Syracuse

Vlieg tijdens je fly drive Sicilië naar Catania aan de oostkust van Sicilië en begin je tocht met vier nachten in het prachtige UNESCO-werelderfgoed van Syracuse. Je zal hier ongelooflijke historische bezienswaardigheden ontdekken, waaronder het Griekse theater, het Romeinse amfitheater en de prachtige kathedraal van de stad, evenals talloze andere architectonische juweeltjes op het historische eiland Ortigia. Mis dit niet tijdens je fly drive Sicilië.

Hoogtepunten fly drive Sicilië: bezoek de prachtige architectuur van Noto en Ragusa

Breng de volgende drie nachten van je fly drive Sicilië rondreis door in een mooi hotel in Noto en gebruik je huurauto om dagtochten te maken naar zowel Noto als Ragusa, twee van de meest indrukwekkende locaties in de Val di Noto. In Noto mag je de gerestaureerde kathedraal van Noto niet missen, gelegen in een indrukwekkend gebied van architecturale triomfen.

 

Waarom een fly drive naar Sicilië?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Sicilië: verken Palermo

Een bezoek aan Palermo mag niet ontbreken tijdens je fly drive Sicilië. De hoofdstad van Sicilië heeft verbluffende architectuur en omliggende attracties. Vlieg naar Palermo en verken de verbazingwekkende kathedralen in dit deel van Sicilië, waarbij Palermo centraal staat. Neem tijdens je fly drive Sicilië tour ook de tijd om de kathedralen van Monreale en Cefalù te bezoeken.

Hoogtepunten fly drive Sicilië: ontdek de ongelooflijke oude geschiedenis in Agrigento

De Vallei van de Tempels is de grootste archeologische vindplaats ter wereld, de thuisbasis van talloze oude Griekse tempels, allemaal in Dorische stijl, evenals enkele van ’s werelds beste voorbeelden van de kunst van Groot-Griekenland. Ontdek het oude Griekenland tijdens je fly drive Sicilië.

Hoogtepunten fly drive Sicilië: bekijk de barokke stadjes van de Val di Noto

In de regio Val di Noto liggen steden met een ongelooflijke barokke architectuur. Wijd hier vier dagen tijdens je fly drive Sicilië aan het ontdekken van de prachtige architectuur en bezienswaardigheden van bijvoorbeeld Modica.

Hoogtepunten fly drive Sicilië: bezienswaardigheden in Modica

Sluit je fly drive Sicilië dag af met de culinaire hoogstandjes en immense geschiedenis van de stad Modica. Er zijn talloze bezienswaardigheden om te ontdekken, waaronder de kerk van San Giorgio, terwijl anderen zullen worden gedreven in de richting van het ongelooflijke eten, vooral de chocolade, beroemd in Modica en gemakkelijk te proeven in een scala aan chocoladewinkels. Geniet van al dit lekkers tijdens je fly drive Sicilië.

Aanbiedingen fly drive Sicilië

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Sicilië.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet