Home » Fly Drive Bonaire

Fly drive Bonaire

Bonaire is een klein eiland met een woestijnlandschap. Ga voor een relaxte fly drive Bonaire vakantie en geniet van dit prachtige eiland. Duikers en snorkelaars zullen zich willen onderdompelen in die levendige wereld onder de zee.

Bonaire is een klein eiland met een woestijnlandschap. Ga voor een relaxte fly drive Bonaire vakantie en geniet van dit prachtige eiland. Duikers en snorkelaars zullen zich willen onderdompelen in die levendige wereld onder de zee. Het mooie van Bonaire is dat het koraalrif, aangewezen als nationaal park, op slechts een paar meter van de kustlijn ligt. Tientallen uitzonderlijke duiklocaties zijn gemakkelijk bereikbaar tijdens je fly drive Bonaire vanaf de kust en wemelen van het leven, waardoor dit eiland een onafhankelijk duikers- (en snorkelaars-) paradijs wordt.Boven het oppervlak is er tijdens je fly drive Bonaire ook voldoende te doen, je kunt er windsurfen op Lac Bay en uitstekend kajakken tussen de mangroven. Fietspaden dwalen door de dorre heuvels, terwijl autoroutes de historische en natuurlijke bezienswaardigheden van het eiland laten zien.

Stijlvolle maar rustige resorts en restaurants maken het plaatje compleet voor je fly drive Bonaire, perfect voor reizigers die hun avontuur met wat voorzieningen verkiezen.

De beste fly drive Bonaire aanbiedingen

Vergelijk snel en gemakkelijk fly drive Bonaire aanbiedingen van diverse reisbureaus.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Bonaire

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden fly drive

Ontdek Bonaire met een fly drive Bonaire. Dit is een ontspannen manier om alle schilderachtige en historische hoogtepunten van het prachtige eiland Bonaire te bekijken. Eerst in het zuiden van Bonaire, bekijk de zoutpannen, de slavenhuisjes en leer over de geschiedenis en cultuur van Bonaire. In het noorden ontdek je tijdens fly drive Bonaire de rest van Bonaire, een eiland van contrasten, met de rustieke noordelijke kustlijn, waaronder 1000 Steps, Rincon en Goto Lake, een natuurlijk zoutwatermeer en een van de mooiste plekken van Bonaire waar je flamingo’s kunt spotten. Boek dus vandaag nog je fly drive Bonaire.

Fly drive Bonaire: ontdek de cultuur van het eiland

Maak een tocht tijdens je fly drive Bonaire voor een intieme reis door de natuur, geschiedenis en cultuur van het eiland! In Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire, zie je veel historische gebouwen en monumenten zoals het regeringshuis en het oude fort. Je lokale reisleider heeft veel verhalen om je over deze bezienswaardigheden te vertellen! Ontdek tijdens je fly drive Bonaire de CARGILL Salt Company van Bonaire, dat ook het beschermde broedgebied van de flamingo’s is, gevolgd door de stenen Slavenhutten (ca. 1850) die dienden als schuilplaatsen voor de slaven die op de zoutpannen werkten. Tijdens deze tour leer je alles over de geschiedenis van Bonaire. De levendige kleuren van de Caribische Zee van Bonaire staan ​​tegenover roze gekleurde zoutpannen, sneeuwwitte zoutheuvels en schitterende blauwe luchten die je zult ontdekken tijdens je reis door het zuiden van Bonaire. En fly drive Bonaire is net een levende ansichtkaart!

Waarom een fly drive naar Bonaire?

  • 1
  • 2
  • 3

Hoogtepunten fly drive Bonaire: ontdek de natuur van het eiland

Tijdens je fly drive Bonaire zal je zien dat Bonaire een eiland is van contrasten. Tijdens je fly drive Bonaire vakantie moet je ook de rustieke noordelijke kustlijn ontdekken, een indrukwekkend assortiment van dramatische landschappen, waaronder de 1000 Steps en Devil’s Mouth. Ga tijdens je fly drive Bonaire ook naar Goto Lake, een natuurlijk zoutwatermeer en een van de mooiste plekken op het eiland waar de schuwe flamingo’s vaak worden gespot, evenals kustvogels en hagedissen. Ga vervolgens naar Rincon Village, gebouwd door Spaanse ontdekkers, het is de eerste nederzetting van Bonaire, evenals de oudste nederzetting van de Nederlandse Antillen die nog bestaat (ca 14e eeuw). Bezoek het Natural Museum en het openlucht cultureel centrum, of geniet van de winden van het eiland terwijl je een verfrissend drankje neemt. Je zult dan je tour in Seru Largo afsluiten met een spectaculair uitzicht over Klein Bonaire (‘klein’ Bonaire). Ontdek het prachtige Bonaire tijdens je fly drive Bonaire!

Bezienswaardigheden fly drive: eilandtour van noord naar zuid

Ontdek Bonaire met je fly drive Bonaire vakantie en maak een tour die van het noorden naar het zuiden van het eiland gaat. Je ziet de prachtige natuurlijke en historische bezienswaardigheden. Je fly drive Bonaire reis begint in Kralendijk, de drukke haven van Bonaire. Op weg naar het zuiden zien we de bezienswaardigheden van het indrukwekkende roze water en de enorme bergen van het oorspronkelijke zout van Bonaire, enkele van de puurste ter wereld en als geen ander in het Caribisch gebied. Geniet van de turquoise wateren van Bonaire langs de kust. Maak een stop bij de historische slavenhutten. Als je naar het noorden gaat, gaat de kustweg het binnenland in en een toename in hoogte onthult Bonaire’s schilderachtige heuvels, cactussen, bomen en meer. Stop voor een fotomoment op het beroemde Gotomeer met uitzicht op de flamingo’s. In het dorp Rincon lijkt het alsof de tijd stil staat. Gedurende het verhoogde noordelijke einde van Bonaire kunnen bezoekers een woestijnlandschap zien dat doet denken aan het Amerikaanse zuidwesten. Veel cactussoorten zijn aanwezig. De laatste stop tijdens je fly drive Bonaire is bij Seru Largu, dat op het hele eiland het mooiste uitzicht heeft. Je zal onvergetelijke ervaringen meenemen na je fly drive Bonaire.

Aanbiedingen fly drive Bonaire

Vergelijk diverse aanbieders met diverse soorten fly drive vakanties naar Bonaire.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet