Fly Drive Corsica

Op maat gemaakte fly drive Corsica vakanties zijn erg populair bij mensen die op zoek naar een andere stijl van vakantie en om hun vakantiebestemming te verkennen. Omdat Corsica een zeer divers eiland is, stelt een fly drive Corsica vakantie je in staat om op meer dan één locatie te verblijven en de adembenemende kustlijn en het dramatische bergachtige binnenland te verkennen.We hebben enkele ideeën voor fly drive Corsica vakanties voor je uitgestippeld, die kunnen worden aangepast om plaats te maken voor andere plaatsen die je tijdens je reis wilt bezoeken. Een fly drive Corsica kan aangepast worden op ieder budget en naar ieders wens. Het zijn slechts voorgestelde fly drive Corsica routes en er zijn talloze mogelijkheden om het eiland te verkennen.

Ontdek Corsica op je eigen tempo met een fly drive Corsica

Een van de beste manieren om het meeste uit een vakantie naar Corsica te halen, is door het eiland op wielen te verkennen met een fly drive Corsica. Je eigen auto hebben tijdens een vakantie op Corsica geeft je een echt het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, zodat je de hoogtepunten van het eiland op je eigen tempo kunt verkennen. Autorijden op Corsica is eenvoudig is makkelijk, hoewel de vraag naar huurauto’s in juli en augustus hoog is, vandaar dat het raadzaam is om je vakantie zo vroeg mogelijk te boeken. Terwijl veel vakantiegangers zich tevreden zullen voelen op één locatie, willen anderen op avontuur gaan tijdens hun vakantie, stoppen op veel verschillende locaties op het eiland en meerdere accommodaties bezoeken. Een fly drive Corsica is dan de juiste optie. Neem de teugels in eigen hand en stel je fly drive Corsica samen op basis van je eigen voorkeuren, wij helpen je graag om je ideeën te geven voor het plannen van je avontuurlijk fly drive Corsica vakantie.

Fly drive vakantie Corsica

Hoewel het huren van een auto een geweldige manier is om dagtrips vanuit je vakantie accommodatie te maken, kunnen anderen verleid worden door het vooruitzicht van een van fly drive Corsica tour. Deze fly drive Corsica vakanties zijn er om vakantiegangers de vrijheid en onafhankelijkheid te geven om het hele eiland af te speuren naar de locaties en attracties die het best bij hen passen. In plaats van op één locatie te blijven, omvatten een fly drive Corsica verschillende routes en bestemmingen.

Bezienswaardigheden fly drive Corsica

Corsica wordt ook wel de ‘Isle of Beauty’ genoemd, het is slechts 180 km lang en 80 km breed, maar de contrasten zijn fascinerend. Om de aantrekkingskracht van Corsica volledig in je op te nemen, moet je genoeg tijd hebben om alle hoeken van het eiland te verkennen, van de geïsoleerde noordelijke vissersdorpjes van Cap Corse tot de prachtige zandstranden bij Porto-Veccio. Tijdens je fly drive Corsica ontdek je fantastische hotels, restaurants met een Michelin-ster en opwindende watersporten. Iets meer dan een eeuw geleden arriveerde Henri Matisse op Corsica en kreeg de schok van zijn leven. Verbaasd over de helderheid van het mediterrane licht, verklaarde hij later dat hier zijn passie voor kleur begon.

Stel je eigen fly drive Corsica samen

Hoewel onze voorbeelden zijn ontworpen om enkele van de meest populaire locaties van Corsica te omvatten, moedigen we onze klanten ook aan om de vrijheid en verbeeldingskracht te nemen en hun eigen op maat gemaakte fly drive Corsica vakantie te plannen.

Hoogtepunten fly drive Corsica: Porto Vecchio

Voor wat extra inspiratie, geven we je een korte beschrijving van een voorbeeld fly drive Corsica. Vanuit het zuiden van Corsica, nodigen wij je uit om het gebied van Porto Vecchio te bezoeken: tussen Bonifacio, het zuidelijkste puntje van de kust en Nacre, is Porto Vecchio de favoriete bestemming voor vakantiegangers. Inderdaad, met zijn prachtige stranden Palombaggia en Santa Giulia die door UNESCO tot de mooiste stranden ter wereld zijn uitgeroepen. Je gaat op deze reis naar het centrale Corsica of de “Centru di Corsica”, omringd door bergen en meren. Corsica stad is een must om Corsica te bezoeken, zeker gezien de prachtige landschappen, evenals de locatie halverwege tussen Ajaccio en Bastia, maar ook de grenzen van de gebieden van Balagne-Porto en Piana bij Aleria. In deze regio, meren, natuurlijke zwembaden, kleine dorpjes, bossen, maar ook historische plaatsen, monumenten en musea maken het een top toeristische attractie op het eiland om te bezoeken tijdens je fly drive Corsica. Je fly drive Corsica reis eindigt in Bastia, de stad van kunst en geschiedenis.