Fly Drive Indonesië

Een Fly Drive Indonesië wordt een onvergetelijke reis!

Een Fly Drive Indonesië is een rondreis om nooit te vergeten. De verschillende eilanden hebben allemaal een prachtige natuur en met de Argo Wilis Trein reis je langs alle verschillende gebieden. Ga mee met de excursies en verlies jezelf in de schoonheid van het land. De rijstterrassen, het nationale park Gunung Leuser en de stad Yogyakarta liggen op je te wachten. Reis met de huurauto van de Fly Drive Indonesië door het land. Van Java naar Sumatra en van daaruit weer door naar Bali. Je hoeft helemaal niet te kiezen voor een van de eilanden tijdens een Fly Drive Indonesië!

Inhoud van een Fly Drive Indonesië

Een Fly Drive Indonesië brengt je langs allerlei hoogtepunten. Bezoek de Borobudur tempel op het eiland Java en reis langs het dorp Lovina op Bali. Hier kun je zelfs dolfijnen spotten! Maak een lange reis langs Komodo en Lombok en ontsnap even aan de hectiek aan het strand van Sanur. Maak kennis met de cultuur en natuur van het Aziatische land dat rond de evenaar ligt. Heb je liever een specifieke reis naar een van de eilanden van de staat? Ook dit is een mogelijkheid. Bezoek de rijstvelden, tempels en andere culturele bezienswaardigheden tijdens een Fly Drive Indonesië..

Yogyakarta

Een Fly Drive Indonesië kan je naar de stad Yogyakarta leiden op het eiland Java. Het is een van de leukste en belangrijkste steden van het eiland. Hier vind je het culturele centrum van de eilandenstaat en er zijn veel oude tradities en culturele gewoontes behouden. De stad biedt een kijkje in het verleden van Indonesië. De stad wordt steeds populairder onder toeristen, er is zoveel moois te zien! Er zijn ook nog steeds Nederlandse invloeden te zien. Het Nederlandse fort, Fort Vredenburg, is een van de Nederlandse bouwwerken in de stad. Dit fort heeft hoge wachttorens op iedere hoek en het ligt tegenover een groot paleis. Yogyakarta is een van de mooiste steden van het land, het mag eigenlijk niet ontbreken in een Fly Drive Indonesië.

Bezoek National Park Gunung Leuser tijdens de Fly Drive Indonesië

Op Sumatra vind je een van de laatste plaatsen op aarde waar luipaarden, olifanten, neushoorns, orang-oetans en zelfs tijgers nog in het wild leven. Het Gunung Leuser National Park is een bijzonder park wat nog niet is ontdekt door de massa. De natuur is nog helemaal intact en de jungle ziet eruit zoals die eruit moet zien. Het park is onlangs opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, dit is uiteraard niet zomaar. Rijd erheen met de auto van de Fly Drive Indonesië voor een onvergetelijk avontuur. De diverse flora en fauna die er nog altijd te vinden is maakt het een van de belangrijkste natuurgebieden op aarde. Met een oppervlakte van meer dan 8000 vierkante meter is er genoeg te zien en beleven. De Leuser Vulkaan is het hoogste punt van het park, de top is namelijk 3381 meter hoog en de vulkaan heeft veel invloed op de omliggende natuur en het klimaat dat er heerst.

Bali

Een van de populairste vakantiegebieden van dit moment is Bali. Dit komt doordat het eiland ontzettend veel te bieden heeft, het heeft voor ieder wat wils. Een Fly Drive Indonesië gaat vaak gepaard met een bezoek aan Bali. Wil je het eiland volledig ontdekken zonder de rest van Indonesië te zien? Een Fly Drive Bali brengt je naar dit eiland en laat je alle hoogtepunten zien. De Fly Drive Indonesië geeft je ook al een goede kijk op het eiland. Het zandstrand Kuta Beach met het heldere blauwe water geeft heerlijke verkoeling na de hitte van de reis. Dit strand ligt bij de stad Tuban-Kuta in het zuiden van Bali. Relaxen onder de palmbomen onder het genot van een cocktail, een wandeling langs de gezellige boulevard Jalan Pantai Kuta en een heerlijk diner op het terras van restaurant Sandbar, het is allemaal mogelijk! Bali heeft ook op cultureel gebied van alles te bieden. Zorg dat je het niet mist! Het is niet voor niets zo veelbezocht door toeristen, het eiland is een kunstwerk.

Boek een Fly Drive Indonesië snel en eenvoudig

Bij ons kun je kiezen uit het complete aanbod aan Fly Drive reizen naar Indonesië, we hebben ze allemaal voor je uitgezocht en we werken alleen samen met betrouwbare bureaus. Je kunt dus veilig op vakantie en voor je het weet is je complete reis al geboekt. Heel handig, pak de koffers en ga op avontuur. Een Fly Drive Indonesië is een geweldig vooruitzicht!