Fly Drive Israël

Ontdek de Palestijnse geschiedenis met een Fly Drive Israël

Een Fly Drive Israël neemt je mee door een bijzonder land. Ontdek de geschiedenis en waan je in de culturele historie van het land. Van spetterende steden naar ruïnes en andere oudheden. Het land is niet zo groot en de wegen zijn gelukkig heel goed begaanbaar, hierdoor is het een ideale plek voor een rondreis met de auto. Een Fly Drive Israël geeft je de ruimte om het land te ontdekken op jouw manier. Bezoek de hoogtepunten die je altijd al hebt willen zien. Lees snel verder over al het moois dat er op je wacht en krijg een goed beeld van het land. Een Fly Drive Israël draait om jou!

Inhoud Fly Drive Israël

De Joodse staat ontdek je het best tijdens een Fly Drive Israël. Het land is sinds 1948 onafhankelijk, toch zijn er altijd spanningen geweest en dit voel je nog steeds. Gelukkig is hier in het binnenland niets van te merken! Jij kunt op je dooie gemak het gebied verkennen zonder hier last van te hebben. Bezoek Jeruzalem, een bekende historische stad met verschillende bezienswaardigheden. Hier kijk je de ogen uit. Naast Jeruzalem is er nog veel meer te zien. Het levendige Tel Aviv, oudheden en de Dode Zee, er is zoveel te ontdekken! De steden Netanja, Haifa en Risjon zijn ook een bezoekje waard. Beleef het land intens en boek jouw Fly Drive Israël rondreis.

Jeruzalem

Het historische centrum van Jeruzalem is één groot openluchtmuseum voor de bezoekers. We kennen de stad voornamelijk uit verschillende Bijbelse verhalen, verhalen die zich hier hebben afgespeeld. Bijzonder is de Tempelberg van Jeruzalem, de meest heilige plek ter wereld voor het Jodendom. Dit komt doordat de Westmuur hier te vinden is. De Westmuur zegt je waarschijnlijk niet zoveel, je kent de muur beter als de Klaagmuur. De plaats waar Izaäk werd geofferd, de zoon van Abraham. De Heilige Tempel is uniek doordat hij ook belangrijk is voor Islamieten en Christenen. Islamieten geloven dat Ibrahim hier zijn zoon Ismaël heeft geofferd, Christenen geloven dat Jezus Christus hier is gewassen en gebalsemd na zijn overlijden. De religies zijn overal te zien en voelen in de stad. De Al-Aqsamoskee, de Via Dolorosa en de Toren van Davis hebben allemaal een eigen verhaal. Herleef de geschiedenis tijdens een Fly Drive Israël.

Dode Zee

De Dode Zee mag niet worden overgeslagen tijdens je Fly Drive Israël. De Dode Zee heeft een uitzonderlijk hoog zoutgehalte, je kunt er letterlijk op blijven drijven. De mineralen in de zee zouden helend zijn voor lichamelijke kwalen. Dobberen in de Dode Zee is een unieke ervaring, nergens voel je jezelf zo licht op deze aarde. De Dode Zee ligt op de grens tussen Jordanië en Israël.

Fly Drive Israël brengt je naar Tel Aviv

Tel Aviv is de tweede stad van Israël en het is een bruisend middelpunt. De stad wordt steeds populairder dankzij de moderne delen en hippe uitgaansgebieden. Naast het moderne deel is het historische deel ook nog steeds van kracht. Jaffa, Neze Tzedek, een prachtige haven, in Tel Aviv vind je het beste van alles. Je hebt de mogelijkheid om musea te bezoeken, hier leer je nog meer over de geschiedenis van zowel de stad als het land. Voorbeelden zijn het Defence Forces History Museum en het Museum of Art.

Yad Vashem

Yad Vashem is het herinneringscentrum van de Holocaust. Dit centrum staat in Jeruzalem, een stad waar je zeker langs komt gedurende de Fly Drive Israël. Het is het grootste en waarschijnlijk meest indrukwekkende herdenkingsmuseum van de wereld, je kunt tien verschillende ruimtes bezoeken met andere tentoonstellingen. Het museum is gevestigd in een bijzonder gebouw, deze ligt deels onder de grond. Zie de geschiedenis van de holocaust door de ogen van het Jodendom. Er zijn foto’s, persoonlijke objecten, beelden en documenten te zien. Het eind van het museum heet de ‘Hall of Names’. Een ruimte waar alle namen staan van de Joden die zijn omgekomen tijdens de Holocaust. Een leerzame reis door de tijd, ook dat kun je verwachten van een Fly Drive Israël rondreis.

Kies jouw Fly Drive Israël reis!

Heb je interesse in een Fly Drive Israël? Wij hebben het volledige reisaanbod voor je op een rijtje gezet. Je ziet meteen welke reizen er beschikbaar zijn, wat de kosten zijn en wat de reis inhoudt. Weet waar je aan toe bent! Kies jouw ideale Fly Drive Israël rondreis uit het uitgebreide aanbod en ontdek het magische land op unieke wijze!